sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

değişen bişe yok ,son durum aynı, mart ayını beklıyorum, gitmek için toparlanıyroum hergun yavaş yavaş..
ben beynime kazıdım gitmeyi, onunda beynine sokmaya calısıyorum
ya gidecekk burdan ya da doğruu mahkemeye karar onun...

ailevi durumumuzda ne iyi ne kötüü
sankii eskiye dönüyor gibiyizz
15 günmüşş bana muhteşem ötesi davranmasıı
yavaş yavaş elini etegini cekıyorr yinee..ilgisizlikk başladıı
............
bilmiyorum yaa artık ben ne yapacagımı şaşırdım..
hakkımda hayırlısı olsunn
diyecek bişe bulamıyorum

naptin bilmiyorumm var mi gelisme

selamınaleyküm cümleten ;

bayadır giremedim forma,girsemde yazma fırsatı bulamadan geri çıkıyordum..
durumlar hiç iyi değil,
çok şeyler yaşadım ,yaşamayada devam ediyorum..kısacasıı anlatmak gerekirsee
ailem uzak duruyor benden ,annem istemıyor bizi,babam desen muhtarlık derdinde gözü benı görmüyor ,ne haldeyım ne dertteyım bilmiyor
x deseneiz 1.5 iki aya yakşaştı eve gelmiyor annesigilde kalıyor
sebebi ise burda duramıyormuş bu ev onu boğuyormuş,daralıyormuşş
marttta gidecektikk güya.. ne yazıkkii eşim yapamayacagınıı babasının izin vermedıgını söyledii
barışma sırasında ailesini silen adam suan onların yanındaa mutlu mesut huzurluu
kaynana-kayınbabayla konuşmuyorum..kendıleride demiyor galıba ogullarınaa ..evine git diyee..
bılemıyorum orasınıı
canı isterseee (anladınızz zannedersem açıkça yazamıyorum) gelir eve alacagını alır 5 dakika içinde ,çocuklarını bile sevmedenn giderr bu evdenn
artık burası genel ev gibi olduu bu nasıl acı bişeydirr inanırmısınızz yazarken bilee kanımı donduruyor.. kendımıı aşağışık bir varlık olarak hissetmeye başladımm.
babam bir defa sorduu ,niye gelmıyor bu adam dıye bende burda duramıyoruş daralıyormuşş dedim..
canı isterse gelıyorr alacagını alıp gidiyorr burası genel ev yaa dedimm..
verdiği cvp
bana o ksıımları anlatmaaa diye bagırdıı sinirlendi.. sonraa yumuşak bi şekildee "kalsın bakalımm dinlesin kafasını" dedi onu düşündüü..
annem desenn yaşadıklarımı bıldıgı haldee, bırakın destek olmayıı
oda bana babamınn evde yaptıgı hal ve hareketlerı ona nasıl davrandıgını kısacası kendı derdını anlatma derdınde hergn..
banada verıdgı nasihatt "yuvanı kurtarr ne yap et kocanı avucuna al babasının evınden getirrttir gerekırse kadınlıgını kullann , vermee bak nasıl evıne dönüyor"
artık ben ciddi ciddi psikolojık bunalım içindeyim.. kafayı sıyırmak uzereyım.. hangıı tarafa dönsemm biri sırtımdan vuruyorr..
o kadar yoruldum ki..
suan bu yazacagıma kimse inanmayabılırr
dün akşam balkoondann atlayacaktım ama ölmem diye korktum.. Allah 'tan utandım.. O'un verdıgı canı ben nasıl alırdımm töbe haşa.. silkindim ve içeri gidipp hüngür hüngürr ağladımm ..Allah'ım sana sıgındımm YAR VE YARDIMCIM ol diyeee yalvardım ..
kızlar gidişat bu.. ne ilerliyorr ne geriliyor..ben ne yapacagımı şaşırdım..
kimse burnundan kıl aldırmıyor,herkes kendı derdinde..
kimseye dokunamıyorsun söz söyleyemıyorsun..
sankii birine bişe demem için herkess gözümün içine bakıyor gibi.. "bilmiyorummm" konussundaa haddını bildirelimm düşüncesiylee millet üstüme üstümew gelıyor açığımı arıyor.. ama inanın artıkk çocuklarıma bile faydalı olamıyorum evdee bagıran cagıran bır anne oldum
ne yapacagımı bılmıyorum..
2 aydır dul kadın gibi yaşıyorum..ne halimi soranım var nede görenim var.. yalnız başımayım.. çırpınıyorum 2 evladım için..
sonuç bu kızlarr...
okudugunuz için teşeküür ederim..

sırf seni boşanmadan vazgeçirmek için attığı bir yalandı başka şehre gitme fikri
sen çok umutluydun yeni bir şehir yeni bie hayat diye bekliyordun
işin bu boyuta gelmesine üzüldüm
nasılsa bilmiyorumm boşanmaktan vazgeçti arkasında ne anası ne babası var yeri gelir çocukları üzerinden baskı yaparız
çalşışmıyor etmiyor birdaha diklenemez kafasında bu adam ve diğerleri
benm anlamadıgım neden anasında kalıyor, son zamanların modası oldu bu evde duramıyorum lar
ihtiyacı oldugunda geliyor diyorsun buna neden izin veriiyorsuun kocalık bu değildir
siz ne yiyip içiyorsunuz hadi onu geçtim bu çocuklar baba yüzü görmüyor
kapana sıkışmış gibisin allah yardımcın olsun
kimsem yok arkamda diye düşünme onlar bu duruma güvenrek seni eziyorlar zaten
bi iş bulup çalışmaya başlasan ayaklarının üzerinde dursan olmaz mı?
o koca olacak adamıda alma eve birdaha bencil yaratık

Canım maddi ihtiyaçlarınız kim karşılıyor? Sana para bırakıyor mu? O para kıt kanaat mı yetiyor?
Bundan sonra yapacağın kendine bir süre belirlemek. Bu süreçte de evden yapabileceğin bir iş bulmak. Kurabiye yapıp satabilirsin. Ya da mantı. Ya da sarma. Bunları satmak için bu siteyi de kullanabilirsin. Eşinin sana verdiği paradan da kısabiliyorsan kıs. Para biriktir.Kendini kurtaracak ve işlerine bir düzen koyacak kadar halledebilirsen de al başını git. O başka şehre sen çocuklarınla git. Boşanma davanı kendin aç. Ama öncelikle:
1. Doğum kontrol hapu kullanmaya başla. Korunmak için eşine güvenme. Bir tane daha çocuk sana iyi gelmez.
2. Ailenle ilişkini minimuma çek. Sana b ir faydaları var mı mutsuzluk vermekten başka?
3. Bu para biriktirme ve evden çalışma olayına eğil ama kimseye söyleme. Ne kadar paran var, çalışıyor musun bunlardan kimsenin haberi olmasın. Kurabiye işini tutturaiblirsen belki kadın girişimcilere verilen kredilerden bile çekersin ilerde kendi küçük yerini açarsın. Mühim olan silkelenip kendine gelmen. Ve özellikle 1. maddeye çok dikkat etmen.

Son düzenleme:
En basindan beri okuyorumda her yazdigini belliki cok caresizsin ona bi diyecegim yok fakat ben senin bosanacagini dusunmuyorum keske hersey duzelse ama duzelmez bosuna yipratiyosun kendini bence ailenden bekledigin destegi alamiyosan baska cozumler bulmalasin senin gibi bi ailem olsun ben elimden gelen cabayi gosterdim kimse beni anlamadi der gider kadin siginma evine kendime bi gelecek kurarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden canı isteyince gelmesine izin veriyorsun o kısma takıldım ben. Yadırgamak istemiyorum. Ama kendin bu ne aşağılık bir şey diyorsun. Böyle bir şeye izin veriyorsan bu adamın değil senin sorunun. ve nedn bunu babana söyledin ciddi ciddi merak ettim.

Hakkında hayırlısı olsun.

Yılan hikayesine dönmüş sizin iş. Umarım boşanabilirsin..

evde duramamasının sebebi bunalıyormuş, daralıyormuş,sığamıyormuş bu eve,ihtiyacım oldugu zaman arayıp söyluyorum
çocukların sütü bitti, ekmek yok, şu lazım bu lazım diyee hepsinii söylüyorum
dediklerimi eksiğiyle fazlasıyla yapıyor
"iş bulup çalışmaya başlamakk "kulaga ne kadar güzel geliyorr
ama ben dışarı adım atamıyorum , ne çalışmasıı

dediğim gibi bişe lazım olunca arıyordum ,getiriyordu veyahuttaa getittiriyorduu ,kendisini görmüyordum..
sütü sütçüyle gönderiyorduu
ekmeği cogu zaman aşağıdan alıyordum annemgilden
alışverişide gitti gideli 1 defa yapabildim
çocuk konsuundada korunuyorumm
liflerimmi vermişti annesiğile gitmeden burdan bir satıcı kadına,ordan da ses seda yokk.. ne oldu haberim bile yok..eşime sordugumdaa 1 tane satılmış daha dursun dıyor her defasında

kolay değil iştee ,bişe yapamıyorumm

canı isteyince benim izin verdiğim söz konusu dahi olamazzzz
her defasında geldim artık gitmiyorumm köyee diyimm allem edip kullem edipp beni kandırıyorr..
kanacak bir kadın değilim.. kendımden uzak tutuyorumm ama ne yazıkkii istedıgınıı zorlada olsa alıyorr
babama da bu yüzden söyluyorumm ..1 defa söyledimm oda benım rızam olmadıgı için.. istedıgı gibi köyde kalıyorr canı isterse de gelıyorr
bu bana agır gelıyorrr hemde cok agırrr

Sen ne istiyorsun ? Kocan gelip kalsın mı yoksa hiç gelmesin mi ?
Hiç gelmemesi,boşanmanız demek ve aileleriniz buna engel.
Madem bu durum eşinin işine yaradı.Yapacağın şey ya eşine hayır demeyi bileceksin.
Veya pılını pırtını toplayıp köye gideceksin.Al çocuklarını gidip köye yerleş bakalım ne yapacaklar.

bugün sabah aradım ,artık gelmiyormusun diye.. çağırma sebebimm sadece evlatlarım için.. ve dışardan sağdan soldan herhangi bir laf gelmedin diye..
korkuyorumm sankıı dul kadın gibiyim
heran biri bişe dicek diyee korkuyorum ,yaşadıgım yer öyle bir yer dedikoduya cok müsait
aradımm iştee ,tamam gelıyorumm dedii
bende tasını taragını topla bir daha gitmeyeceksınn ,adam gibi .ocuklarının benım basımda dur dedimm..
tamam dedii yarım saat sonraa kıyafetlerını falan herseyını topladı geldii
............
neysee bu hemen bişeler bekledi bendenn
bende hayır dedimm acelen nee artık burdasınnn gitmiyorsun dur birazz yemek yapıcam dedimm
dinlemedi ne yazıkkii alacagını aldıı yinee
..........
affınıza sıgınıyorum bunları anlatırkenn
banyosunu yaptıı ,cocuklarla içerdeyimm
içeri bir geldii kii zangırr zangırr titriyorrr
ne olduu dıye sordumm
ben bu evde duramıyorumm ,hersey üstüme üstüme gelıyorrr dayanamıyorum ben geri köye gidecegım dedii
gidersenn bir daha gelemezsinn bu sondu dedimm
gelmem,gelmicemm istemıyorum dedii
dua edıyor çıldırmışş gibi sankiii
bende aşağı indimm babamınn yanına
baba bişe de yiğeninee yine çıldırdıı ,aradım gel dedimm ..duramıyormuşş gerii gidiyor dedimm
yukarı çıktı babam ne var oglumm ne senın derdın diye bıraz cıkıştıı
budaa daralıyorumm amca sığamıyorumm dedii
babamdaaa kalk gitt sıgamıyorsannn dedii resmenn kovduu ,Allah sana yardım etsin,ıslahh etsın dedii imalı bi şekildee
kayınbabamı aramış zaten hemenn gel benı al baba diyee
kapıda arabaa beklıyorr ,bu bindi içinee,babasıyla benım babam konustu 5 dk
kayınbabam delirdii benım oğlumm demiş , kafayı yedii psikolojık sorunları varr bu evle veyahutta şahsii birilerle alakası yok demişş
daha sonra konsuuruzz demişş
...............
demem o ki benı suçluyorlardı boşanmak ıstıyorum diye.. babam 10 dakikalık hareketıne dayanamdı tansıyonu cıktıı ben 5 yıldır cekıyorumm .. Allahh teker teker gösterıyorrr babama.. dahada gösterırı inşallah nasıl birr psikopat oldugunu
...
ve son bişee ben onunn psikolojık sorunları oldugunu düşünmüyorum gayette bilinci yerındee, akıllı biri..
alacagını alana kadar tık yoktuu.. para mev zusu olana kadar süperdi.. işi bitinceee ne hasss birdennn rahatsızlandıı..
.........
Rabbime havale ettimm..

ben gelmesini istemiyorumm
ama korkuyorumm bunlardan herseyı beklerım ben
bir iftiraa ,laf atan olursaa diye korkuyorum
evden dışarı cıkmıyorum ama iştee dedikoducu bır yerr..
birde cocuklar hergün babalarını soruyorr onların psikolojılerı ıcın çağırdım bugun .. geldı gerı gıttıı işte..

aslaa köye gitmem Allah korusun bana demedıklerı kalmadıı ne yüzlee yüzüme bakacakalr.. Allah benden uzakk etsinn topunuuua

ah canım benim ya bence bir kere ne yaşadığı bırakmaya çalış bi kenara ne yapabilirim de kendi kendine. Sonra rabbine dua et sen elinden geleni yap ama gerisini de Rabbine bırak.
Sakın intihar etme sen Rabbin için bu kadar değerliyken kendini nasıl değersiz görürsün.

Sana halamın yaşadıklarını ve söylediklerini anlatayım kararını ver
Halam bu yaz eniştem yüzünden kezzap içti ve ölmedi kurtuldu ama nasıl kurtuldu. Bütün iç organlar gitti. Bir ameliyat oldu ve kardeşleri baktı sürekli yatıyor bir de oğlu sürekli yanında. Bu ay bi kez daha olacak. Sağ çıkacak mı çıkmayacak mı bilmiyoruz.
Eniştem ne yapıyor dersin halam 6 aydır hastane köşelerinde sürünürken o sıcacık evinde etini yemeğini yiyor üstelkik eniştem kalp krizi geçirdiğinde halam onun saçlarını okşuyormuş. Ne aradı ne sordu.
Hastanede bana dedi ki
-Keşke biraz tatlı dilli olsaydı. Sakın bi erkek yakışıklı diye ya da mecburum diye evliliğini sürdürme benim gibi olursunuz.

Önce durumu kabullen eşin değişmeyecek , sen ne yapabilirsin. İki seçeneğin var ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Güdeceksen eğer ses çıkarmayacaksın gideceksende planlarını yap kafanda a planın b planın olsun seçeneklerin olsun canım

Dul kadin gibi demek nedir? Heralde en cok sizi dusunduren "dul" kelimesi demekki

Allah razı olsun canım iyi dileklerin içinn..
kafamdaa plann falan yok açıkçasıı
çünkü ne düşünsemm ne yapmaya çalışşsam bir engelle karşılaştım hep
öyle bir labirentteyimkii
her çıkışş kapısındaa biri dikiliyor karşıma..
inanın ne yapacagımı bılmıyorumm
bu deveyıı gütmek istemıyorum aslaaa,
çokk yoruldumm ,kaldırmaıcamm artıkk
elimden gelen herseyı yapıyorum tek başımaa
destekcimm bir Allah'ın kulu yokk
tek başımaaa daa cok yıprandım.. şuann beynımı toplamaya calısıyorumm..
saglıklı düşünmeye cabalıyorumm
dualarınızıı eksik etmeyinn

Allah yardımcın olsun bulunduğun yerde devlet hastanesi ya da fakülte varsa psikiyatriye git her hastanede var hatta psikologda var git canım sakın geri adım atma. Eğer devlet hastanesi var yarın ilk işin gitmek olsun sakın gerisini düşünme. Önce kendi ruh sağlığını düşün kocanı babanı annei bırak bi kenara sağlıklı karar vermen için sağlıklı olman lazım.
Sakın aklından ama filan geçmesin utanma sıkılma.

Cok üzülüyorum size ama ne yazik ki elimden dua dan baska bisi gelmiyor ALlah yardımcınız olsun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne kadar sinsi bir insan senin eşin
Allah tez zamanda kurtulmayı nasip etsin o hastalıklı adamdan

ben konunuzun sıkı bir takipçisi değilim, pek çok yorumu görmüyorum, arada girip bakıyorum sadece.

ne zaman bir yorumunuzu görsem hep cinsel birliktelik yaşadığınızdan bahsediyorsunuz, gönlünüz olmasa da.

bu nasıl iş ben anlayamıyorum yanlış anlamayın lütfen, sağlıklı bir evlilikten daha fazla birlikteliğiniz oluyor nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…