- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
öyle bişeykii
insan kendını tanıyamıyor
cok değiştigimi düşünüyorumm
hayata bakış açım
durusum
sergiledigim ,izledigim yoll
herşey değiştii
ben degıştm
...
bilmiyorumm
hayattan bır beklentım yok sankı
boş boş yaşıyor gibiyimm
tek amacım 2 evladımı buyutupp annelık görevımı yapmak
...
geride kalan eş,aile,akrabaa
hiç birşeyin değeri yokk
hıcbırşeyinn
kendımın bile değeri yok
konu kapanmış biraz hortlanmış gibi olucam kusura bakmayın ama içimde tutamıcam daha fazla.
bilmiyorumm taa geçen sene yada önceki sene bir ramazan ayında açtığın konuyla tanıdım seni ve ilk konundan beri takip ediyordum seni. hiç cevap yazmadım sana taa ki şimdiye kadar.
en başından beri o adamdan boşanamayacağını biliyordum. dava açılmasını beklemek hata oldu. bir olay anında olursa olur. bekledikçe bahaneler bulunur bunun suyu çıkar ve o olaydan bir halt olmaz. (boşanma olayı için değil, yaşanan her olay için kastettim. genel kuraldır bu bence) neyse, eğer sen arkadaşları dinleyip çocuklarını alıp sığınma evine gitseydin emin ol şuan bu durumda olmazdın. şartlarını bilemiyorum. inan seni kınamıyorum, ama sencede silkelenmenin zamanı gelmedi mi?
o adamla barışmanı anlarım. babanın ailenin nasıl olduğuna aşikar. tamamen çaresizlikten döndün evine buna güvenim sonsuz.
peki ya sonrası?
o adamla ilişkiye girmen vsvsvs. hemde daha ilk geceden?
nerde kaldı bilmiyorummun kararlılığı? hani sen bu adamdan nefret edip, iğreniyordun? o adamın sana dokunmasına nasıl izin verebiliyorsun? evet şuana kadar olan herşey mecburiyettendi ama bundan sonrası mecburiyetten değil. evet eşiniz zorlamış olabilir ama ben bunun tecavüz olduğunu düşünmüyorum. gerçekten kusura bakma ama kendi düşen ağlamaz.
bikaç ay sonra tahmin ediyorum ki sen yine bir konu açıcaksın ve orda yok kocam iş bulamadı başka şehire taşınamadık. kocam şunu yapıyor kocam bunu yapıyor. hani inan bana şu 2 senede yaşadığın herşey sana aynı şekilde devam edicek. ya kafanı değiştirceksin yada gerçekten dizini kırıp o herifin bütün pisliklerini yapıcaksın.
çok mantıklı çok doğru konuşuyorsun fakat iş icraata gelince ne yazık ki tam tersi davranıyorsun. bir insan çaresizdir anlarım, ama ilk geceden tiksiniyorum dediği adamla aynı yatağa giricek kadar değil. o adama tavrını koymuştun, bu evlilik kağıt üzerindeydi, o adamın burnunu sürtcektin, artık senin dediğin olacaktı? bu sözlerine ne oldu? o adama istediği şeyi vermişsin. bu saatten sonra ne kadar kararlıyım şöyleyim böyleyim desende inan o adam için değişen birşey olcağını sanmıyorum.
açıkcası ne o yaşadığın yerden taşınabileceğine ne çalışabileceğine nede birşeylerin değişebileceğine de inanmıyorum.
senelerdir kk üyeleri sana söylenebilcek herşeyi söylediler, her fikri ve yardımı verdiler, ben buna yürekten inanıyorum. Bundan sonra top sende ablacım. Bir karar verip yola çıkacaksan anan baban dahil kimseden beklentin olmadan çıkacaksın. herşeyi herkesi silip arkanda bırakarak çıkacaksın. sadece sen ve evlatlarınla birlikte. gidiceksin sığınma evine. bu dünyada sen hep yalnızmışsın, bundan sonrada yalnız kalıcaksın sadece evlatlarınla birlikte. sığınma evinde kalırsın orda işte bulursun. tırnaklarında kazıya kazıya düzenini kurarsın. bunlar tabiki kolay olmayacak. sürünceksin, yorulcaksın. ama emin ol şuan ki durumundan daha iyi olcaksın ben buna inanıyorum. bunu başarmış yüzlerce kadınlarımız var. sende ben o azmi gördüm. baya uzun yazdım okur musunuz bilmem ama bunlar 2 senedir içimde tutuyodum birden yazıverdim. sağlıcakla kal :)
sonuna kadar haklısınızz
yazacak bir kelime bile bulamıyorum
kendi düşen ağlamazz
cok dogruu
ama öyle birr ruh halindeydimki ilk gece .. nasıl izin verdim nasıl oldu inanınki kestiremiyorum
..............
şimdii hergunn diretiyorumm iş olayını
her Allah'ın günüü sorguluyorum soruyorumm
sürekli bir yerlerden haber beklıyor
süreklii araya adam sokmuş oluyorr
kendı başınaa bir halt yapamıyor -yapmıyor
kimse duymasın ,şöle olmasın böle olmasın
niye duymasın yaa nıyeeeee
demekkı bı halt yapmıyorsun bana zırvalıyorsunkii kimsenın duymasını ıstemıyorsun
....
vallahıde bıllahıde yeter benımı oynatıyorr parmagında
gerçekten ugrasıyormuu
nasıl bir varlık nasıl bir insan bu
vallahı eyetr sinirden ağlıyorum artık yaa
eşimdee baya düzelme var.. ama bende de müthiş bir korku varr, hala adapte olamadım bu halıne
acaba yınee eskıye dönecek mi
köprüyü geçene kadar mıı yinee bu hal ve hareketlerı
valla bılemedım
o yüzden ne yazrsam yalan olacakk
şuan iyi bir sıkıntımız yokk
burdan da gidicez inşallahh martta başka bir şehire
bakalımm herşeyy ya yoluna gırecekk
ya da rayındann çıkacakk
hadi bakalım hayırlısı
martta gideceğiniz kesin mi canım
inşallah herşey iyi olur sen ve çocukların için :)
eşimdee baya düzelme var.. ama bende de müthiş bir korku varr, hala adapte olamadım bu halıne
acaba yınee eskıye dönecek mi
köprüyü geçene kadar mıı yinee bu hal ve hareketlerı
valla bılemedım
o yüzden ne yazrsam yalan olacakk
şuan iyi bir sıkıntımız yokk
burdan da gidicez inşallahh martta başka bir şehire
bakalımm herşeyy ya yoluna gırecekk
ya da rayındann çıkacakk
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah yeni sehirde yep yeni ve ter temiz bir sayfa acarsiniz hayatiniza.
Zor yollardan geciyorsun insaAllah sonunda cok cok mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?