sonunda bitti işte..bukadar basitmiş!!

ceza olacak evet niye böyleyim anlamıyorum.ama dediğinizi uygulucam çok saolun

evet dediğiniz gibi oldu gerçekten:1:ben hiç tahmin etmiyodum bunu..süpermi olmuş gerçekten:1: yanımda olduğunz için çok saolun ogünde bukadar kolay atlatamazdım

yok canm bişey diyemedim daha sadece beni üzdüğünü dile getirdim konuşmadık daha henüz..yazdığı msjda son kararı bana bırakmış istersen yeniden varım demiş bana bakıyo şimdi..okadar korkuyorumki yanlış adım atmaktan.ama dediiniz gibi daha dikkatli davranıcam..buarada sennde konunu okudum yazacaktımki baktım benimkinden geldi dönüş..seninle az çok aynı..hiç tahmin etmiyodum pişman olacağını hiç ama,heleki daha bir hafta olmadan.çok ağır sözler söylemişti çünkü..ama oluyomuş gerçekten pişman oluyomuş bunu kendine yaptı ve gördü..

tabiki canım süper olmus.
bazen bir erkegin agzından bu cümleleri duymak cok cok zor.
her nekadar hatalı olsalarda bu cümleleri kullanmıyolar :34:

şimdi tabiki degerini cok daha iyi anlamıstır ..
sıra sana gecti:27:

ve hep yanındayız tatlım sen mutlu olda.
az cok hepimiz böyle seyler yasadıgımız için malesef :14:
seni çok iyi anlıyoruz

canım senin adına inan çook sevindim dilerim hiç aranız bozulmaz:34: içimdeki his hiç yanıltmaz beni :) ilk söyleyen ben olmuştum tuttu valla:) kendimle gurur duyuyorum. seven erkegi hemen anlarım. şimdi süründürme sırası sende bebeqimmm :32::32::1:

:)) inşallah hata yapmam artık,şunu anladım daha temkinli davranıyosun artık,bunları yaşadıktan sonra..

canim benimki seninkiyle kiyaslanamaz bile,seninki seviyor ki donmus benim 2.5 ay oldu gununu gun ediyor :D neyse o da cekecek ben biliyorum :))
birbirinizin kiymetini bilin ha,sevenler hic ayrilmasin istiyorum ben :):48:

yorum yapan herkese çok teşekkürler..evet kızlar 7yıldı haziranda yedinci yılımz bitiyodu.sayı falan önemli değilmiş.dediğiniz gibi alışkanlıklarda var ve ikimizinde ilk ilişkisiydi.herşeye ikimiz attık ilk adımları..çok ağır kavgalarımız olmadı hiç..uzun ilişkilerde hani ara vermeler falan olurya hiç olmadı enuzun ayrılığımız bir hafta sürüyodu oda onun sinirliliğinden.çok çok sinirli.aslında bu safhaya gelmesinin sebebi görüşmek istedi aynı şehirdeyiz.ben bahane buldum görüşmemek için çünkü müsait değildim dile getirdim bunu.hemen ordan tepki gösterip çıktı zaten.benim dediğim neden olmuyo,sinirlerimi bozuyosun,biikerede dediğim an istediğim olsun falan 2gündür konuşmuyodu buyüzden..bugünde herşeyi dile getirdi zaten.artık seni içim almıyo,ben sakin sinirlenmeden moralimi bozmadan yaşamak istiyorum,benden bukadar dedi gitti..

seni içim almıyor ne demek ya.. çok ağır bır laf bu.bence hiç üzülme tabiki de üzülüceksın. üzülüceksende senden ayrıldığı için değil. bunca senenı böyle bır adama heba ettığin için üzül canım.. emin ol pişman olacaktır. ama başın dik dursun kesınlıkle ödün verme:19::19:

tabiki canım süper olmus.
bazen bir erkegin agzından bu cümleleri duymak cok cok zor.
her nekadar hatalı olsalarda bu cümleleri kullanmıyolar :34:

şimdi tabiki degerini cok daha iyi anlamıstır ..
sıra sana gecti:27:

ve hep yanındayız tatlım sen mutlu olda.
az cok hepimiz böyle seyler yasadıgımız için malesef :14:
seni çok iyi anlıyoruz

gerçekten çok zor ama zor olanda bigün başa gelince oluyomuş,burda o tükürdüğünü yalamaz diodum ama hatasını anlaması herşeyi değiştiriyomuş.inşallahki aynı hatayı yapmaz bana.şuan öyle bituhafımki ilk zamanlar acı çekerken bunu yaptı diye,şimdide korkumdan ben adım atamıyorum..farklı bişey bu.Allah hepimize hayırlısını versin.tekrar çok çok saolun :16:

Ama verilen taktikler süper :1: okumam iyi oldu ne olur, ne olmazzz

süper evet,bu güne geldim işte bu taktiklerle yol alıcam bende

canim benimki seninkiyle kiyaslanamaz bile,seninki seviyor ki donmus benim 2.5 ay oldu gununu gun ediyor :D neyse o da cekecek ben biliyorum :))
birbirinizin kiymetini bilin ha,sevenler hic ayrilmasin istiyorum ben :):48:

hayırlı olan buysa hiç ayrılmasın..pişman olacağı gün gelecek evet,dün gece yazmış bana uzun uzun.yazdıklarını okuyunca anladım bazı şeyleri.gerçekten pişman olduğu gün geliyo,inanki çekecek.kimine bikaçgünde dank ediyo kimine bizaman sonra..ama ediyo sonunda bunu anladım..Allahım sanada göstersin pişman olduğu günü

hayırlı olan buysa hiç ayrılmasın..pişman olacağı gün gelecek evet,dün gece yazmış bana uzun uzun.yazdıklarını okuyunca anladım bazı şeyleri.gerçekten pişman olduğu gün geliyo,inanki çekecek.kimine bikaçgünde dank ediyo kimine bizaman sonra..ama ediyo sonunda bunu anladım..Allahım sanada göstersin pişman olduğu günü
tabi ki hayirlisi olsun canim her zaman;) ve amin insallah gorurum o gunleri bende.
simdi garip hissediyorum diyosun ya o adami gozunde buyuttun senden ayrildiginda,simdiye cikarttigin yerden inmis bulunuyor bence ondan oluyor :)

nasıl yapabilirim bunu peki? geri dönmesi beklemedim anda oldu daha birhafta bile olmamıştı buyüzden hem şaşkınım hemde terettütlerim var.bunun yanında onsuzluğada alışmamıştım daha

şöyle dıyebılırsın ;
"hersey cok ani oldu .gıdısın de zamansız dı donusun de .bu kısa zaman da fazlasıyla yıprandım .
duygularımın ve mantıgımın arasın da gıdıs gelıslerım var .
benim bıraz zamana ıhtıyacım var ."diyebılırsın .
şöyle 1-2 hafta bu modda takıl .bıraz senı kaybedebılecegını bılsın .

Son düzenleme:
Konuyu baştan sona okudum. Erkekler hep aynı olmak zorunda mı diye kendi kendime sormadan edemedim.Benim de uzun bir ilişkim var ve aynı olayı bende yaşadım.Erkekler geçirdiğin yıla ,sevgiye pek önem vermiyorlar bir anlık sinirleri duygu birikimleri sonucu sonradan pişman olacak kararlar ne veriyorlar ve en kötüsü geri dönüşleri, o kadar acıdan sonra tekrar mutluluğu yaşamak da yaşatmak da hiç kolay olmuyor ne yazık ki =(

Valla kızlar bende 6 yıllık ilişkinin uzatmalarını yaşıyorum artık bitsin diyorum kafesteki hamster gibi koşuyorum çabalıyorum ama bakıyorum hep aynı belirsizlikte buluyorum artık sevmiyorum oda sevmiyor sadece alışkanlıktan ayrılması kolay olmuyor ayrılalım diyorum kabul etmiyor ayrılmıyorsan bu ilişkiye adam gibi sahip çık bir ayağın dışarıda olmasın başka kızlarla fingirdeşmeyi bırak diyorum onu da yapmıyor artık fenalık geldi ilişki iyice laçkalaştı ve bitti deyip telefonlarına cevap vermiyorum görüşmüyorum adam sanki aşkımdan ölüyormuş gibi her gün arıyor akıllandı herhalde diyorum bir bakıyorum yine aynı yine aynı ne yapacağım şaşırdım artık

Valla kızlar bende 6 yıllık ilişkinin uzatmalarını yaşıyorum artık bitsin diyorum kafesteki hamster gibi koşuyorum çabalıyorum ama bakıyorum hep aynı belirsizlikte buluyorum artık sevmiyorum oda sevmiyor sadece alışkanlıktan ayrılması kolay olmuyor ayrılalım diyorum kabul etmiyor ayrılmıyorsan bu ilişkiye adam gibi sahip çık bir ayağın dışarıda olmasın başka kızlarla fingirdeşmeyi bırak diyorum onu da yapmıyor artık fenalık geldi ilişki iyice laçkalaştı ve bitti deyip telefonlarına cevap vermiyorum görüşmüyorum adam sanki aşkımdan ölüyormuş gibi her gün arıyor akıllandı herhalde diyorum bir bakıyorum yine aynı yine aynı ne yapacağım şaşırdım artık

:44::44: çokk kötü..
ama madem sevmiyorsun kolayca silip atabilirsin.
ne kadar dönse de aldanma.
sonucta sevmiyorsun seni nasıl etkileyebiliyor ki söyledikleriyle:26:

Alışkanlıkla sevgi bir zaman sonra karışınca verilen kararlar yada doğrusunu söylemek gerekirse verilemeyen kararlar insanı çok yıpratıyor.Artık en sağlıklı ilişkinin kısa ve öz olanı diye düşünüyorum.Uzadıkça sonu gelmiyor mutluluk yerini pişmanlığa bırakıyor....

Back
X