SONUNDA BİTTİ yeniden ben

Aycan111111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
742
139
123
Eski konularımdan beni bilenler bilir herkese şimdiden merhaba hayırlı ramazanlar.Evet sonunda bitti 2 yıl bi öyle bi böyle gitgeller ama 1 yıl önce resmi olarak tamamen bitti sonrasında zor dönem tehtidler hakaretler başka bi kadınla bi ilişkisi war kadına kadar bana ve oğluma hakaret ettirdi hakaret ettirdi derken içip içip ben karımı çok seviyorum onu istiyorum benmle barışsın deyip kadını gaza getirip benim üzerime sardı en sonunda gittim hem oğlum hem kendim için uzaklaştırma çıkarttırdım

Son düzenleme:
Eski konularımdan beni bilenler bilir herkese şimdiden merhaba hayırlı ramazanlar.Evet sonunda bitti 2 yıl bi öyle bi böyle gitgeller ama 1 yıl önce resmi olarak tamamen bitti sonrasında zor dönem tehtidler hakaretler başka bi kadınla bi ilişkisi war kadına kadar bana ve oğluma hakaret ettirdi hakaret ettirdi derken içip içip ben karımı çok seviyorum onu istiyorum benmle barışsın deyip kadını gaza getirip benim üzerime sardı en sonunda gittim hem oğlum hem kendim için uzaklaştırma çıkarttırdım.VE bu zor süreçte hayatımda çooook güzel bi gelişme oldu daha önceden simayen bildiğim ve hep örnek bir insan olarak gösterilen birisiyle dertleşmeye başladık derken derken aramızda muhteşem bi elektrik oluştu ve aşk aşk aşk :) tam aslında hayalimdeki dualarımdaki adam içkisi asla yok namazında niyazında dehşet saygılı ve dehşet sahiplenme iç güdüleri var onun ilk daha önce hiç evliliği olmamasına rağmen bana ve çocuğuma dehşet derecede sahiplendi daha önce hiç görmediğim sahiplenilmeyi sevgiyi ilgiyi gördüm.Ve bi kaç ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz ve ben ona sonsuz güveniyorum.Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
inşallah evlenince değişmez Mutlu bi yuvan olur oğlun için örnek bi baba olur Allah yardımcın olsun inşallah

Annesiniz yeni boşanmış bir kadınsınız
Çok ince eleyip sık dokuyun namaz falan bir gösterge değil bunuda untmayın
tabiyki öyle sadece benm hep istediğim kriterler var demek için namazı niyazı dedim sakın namaz kılan insan 4 4lük olur diye düşünüyor diye algılanmasın

tabiyki öyle sadece benm hep istediğim kriterler var demek için namazı niyazı dedim sakın namaz kılan insan 4 4lük olur diye düşünüyor diye algılanmasın
Sizin kriteriniz olabilir
Ama bir gösterge değildir benim yorumumda yanlış anlaşılmasın

1 yıl çok az bir zaman dilimi bana göre. .
Namaz kılıyor olabilir ama belki şiddete meyillidir. Ickisi olmayabilir ama sorumluluk almaktan hoşlanmayan bir yapıya sahiptir. Unutmayın tek size karşı iyi olması hiç önemli değil. Oğluna karşı nasıl? Ya gostermelikse ? Iyi cesaret valla 1 yılda ben asla ama asla guvenemezdim

ya rol yapıyorsa ya hislerinin yerini sorumluluğun verdiği bıkkınlık alırsa sıkılırsa? Aynı evde yaşayınca belli olacak her şey ona daha çok zaman ayırmanızı isteyince oğlunuzu geri plana mı iteceksiniz. Dengeyi kurabilecek misiniz? valla takdir ediyorum sorunlu bir evlilikten sonra tekrar güvenip evlilik düşünmeniz

1 yıl çok az bir zaman dilimi bana göre. .
Namaz kılıyor olabilir ama belki şiddete meyillidir. Ickisi olmayabilir ama sorumluluk almaktan hoşlanmayan bir yapıya sahiptir. Unutmayın tek size karşı iyi olması hiç önemli değil. Oğluna karşı nasıl? Ya gostermelikse ? Iyi cesaret valla 1 yılda ben asla ama asla guvenemezdim
1 yıl resmiyette boşanma 2 yılı geçkin süredir ayrıyız eski eşimle tabiyki kara cahip cesareti değil benmki kendimden önce düşünmem gereken bi evladım war bunun en çok bilincinde olan benim çocuk gelişimi çocuk psikiyatrisi bölümlerinde 5 yıl çalıştım insan psikilojisi konusunda eğitimim var tabiyki bunlar eğitimle olucak şeyler değil ama zaten ismini kişiliğini bildiğim bir insan asla aklımda olmayan asla düşünmediğim bi insan ama herzaman helal olsun dediğim biriydi.

1 yıl resmiyette boşanma 2 yılı geçkin süredir ayrıyız eski eşimle tabiyki kara cahip cesareti değil benmki kendimden önce düşünmem gereken bi evladım war bunun en çok bilincinde olan benim çocuk gelişimi çocuk psikiyatrisi bölümlerinde 5 yıl çalıştım insan psikilojisi konusunda eğitimim var tabiyki bunlar eğitimle olucak şeyler değil ama zaten ismini kişiliğini bildiğim bir insan asla aklımda olmayan asla düşünmediğim bi insan ama herzaman helal olsun dediğim biriydi.

O hiç evlenmedi galiba

ne zamandır sevgilisiniz,net cevap vermemişsiniz?

Back
X