- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sana tekrar yazacak. Böyle havali gidenin sonu hep budurBilenler vardır belki hep erkek arkadaşımla birtakım sorunlar oldu yazdım buraya en son alkol konusuna takmıştı herkes bana ayrıl bahane arıyor demişti ama ben salak kafalı olarak devam ettim. Bu gün dakikalar önce hatta o bitirdi. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimki on sene seni bekleyemem bitti gitti dedi. tamam diyebildim sadece. Çok kırgın üzgünüm ağlıyorum sürekli durduramıyorum kendimi. Bir daha ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum. Her şey bitmiş gibi geliyor şu an bomboş hissediyorum. her şeyini sildim bir daha karşıma çıkmasını istemiyorum kendime çok kızıyorum şu an ağladığım onun için üzüldüğüm için ama durduramıyorum. Bitecek mi bu acı? Ne zaman bitecek? Zaten psikolojim normal değil son zamanlarda sağlıkçıyım covidde çalışıyorum üstüne şimdi birde bu geldi her şey o kadar fazla geliyor ki... Neden her şey bu kadar zor?
Ben de öyle düşündüm ama inşallah tekrar o girdaba girmez konu sahibi, kararlı durup bitirir sonsuza kadar. Aklıma şey geldi at gibi giden it gibi dönerSana tekrar yazacak. Böyle havali gidenin sonu hep budur
Kesinlikle.Ben de öyle düşündüm ama inşallah tekrar o girdaba girmez konu sahibi, kararlı durup bitirir sonsuza kadar. Aklıma şey geldi at gibi giden it gibi döner
Sana tekrar yazacak. Böyle havali gidenin sonu hep budur
Yat kalk dua et ne güzel bitmiş işte. Böyle biriyle evlenip hayatının mahvolması psikolojini berbat ederdi.şimdi kendini toparlama şansın var, hayatının kalanını güzel geçirmek, doğru tercihler yapmak senin elinde. Hiçbir ayrılık acısı sonsuza kadar sürmüyor merak etme bugünden başlayarak yavaş yavaş iyileşirsin, gün gelir hiç bişeyin kalmaz
Daha insanın hayatında öyle zor zamanlar oluyor ki. Öyle insanlar evlilik sonrası ailesiyle çıkan bi sorunda seni yalnız bırakır ailesinin yanında olur, hamile kalırsın hem duygusal hem fiziksel zorluklarla tek başına mücadele edersin, doğum olur gene seni anlamaz, yardımcı olmaz, herhangi bi derdin olduğunda hep tek başına savaşırsın onun için bak ne güzel belli etmiş kendini sakın böyle birine ömrünü verme, o gelse de sen gitme bi daha, inşallah ta gelmez hiç kafanı bulandırmazÖyle beddualar var ki dilimin ucunda ama söylemeyeceğim. Şunca zaman öyle dualar aldım ki yoğun bakımda amcalardan teyzelerden dilerim ki allah sesimi duyar da ona hak ettiğini yaşatır. Bir daha asla istemiyorum beni böyle zor zamanımda bırakanı.
Daha insanın hayatında öyle zor zamanlar oluyor ki. Öyle insanlar evlilik sonrası ailesiyle çıkan bi sorunda seni yalnız bırakır ailesinin yanında olur, hamile kalırsın hem duygusal hem fiziksel zorluklarla tek başına mücadele edersin, doğum olur gene seni anlamaz, yardımcı olmaz, herhangi bi derdin olduğunda hep tek başına savaşırsın onun için bak ne güzel belli etmiş kendini sakın böyle birine ömrünü verme, o gelse de sen gitme bi daha, inşallah ta gelmez hiç kafanı bulandırmaz
Allah mutlu etsin. İnşallah bende sizin gibi şanslı olabilirim.Tam anlattığınız gibi bir ayrılık yaşayıp ardından evleneceğim adamla tanıştım 6 yıldır beraberiz 2yıldır evliyiz çok şükür❤ Ha çok mu kolay geçti ilk 1 sene ona kinim sönmedi ama unuttum zamanla gerçekten unuttum. İçim o kadar acıyorduki anlatamam sana yemeden içmeden kesilmeyi sadece dizilerde olur sanardım ama doğruymuş ayrılık acısı başkaymış yemiyor içmiyor gezdiğimiz sokaklardan geçerken sanki o ölmüş de ben sağ kalmışım gibi şurda otururduk burda dondurma yerdik burda bana sarılmıştı gibi gibi aptal aptal düşüncelere kapılıp ağlıyordum sokakta gizlice. Tam bir malmışım. Allah korusun şimdi eşimle bir şey olsa boşansam belki ona bu kadar üzülmem. Çünkü büyüdüm akıllandım hayatı gördüm. Not eşim o gerizekalıdan çok daha yakışıklı ve sadııık
Bende böyle düşünüyorumAdam birini bulmuştur gününü gun ediyordur. Boşuna onun için ağlama uzulme. Birini bulunca anında terkeder erkek milleti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?