Sonunda bitti.

Zaten yanınızda değilmiş,öyle birlikte bir paylaşım olmamış yani.Üzülmeyin,erkenden yüzü ortaya çıkmış.Boşluğu geçtikten sonra alışırsınız

Bu agustosta başkasından hoslanan ve alkol aldıgın icin senden ayrilmak isteyen kisi değil mi iyi olmuş ayrılmanız boşver

Kıyamam sana yaaa... ayrılık acısından biri ölseydi ben ölürdüm herhalde. Kalp kırıklığı insan vücudunda bir iz bıraksaydı bende kalırdı.

Tam bir sene geçti aldatıldığımı öğrenmemin üzerinden. Ihanete bile bu kadar üzülmemiştim biliyor musun ? Bir daha ona sarılamayacağım diye ağlamıştım günlerce gecelercee.

Şuan çok iyiyim. Onun boşluğunun yerine kitaplarımı koydum. Arkadaşlarımla ailemle sardım yaralarımı. Psikolojik destekler aldım.

Ama şuan anlıyorum ki o dönemde çektiğim acı sadece ayrılık ihanet değilmiş. Bu zamana kadar beni yoran üzen her şeye ağlamışım hepsini boşalttım ruhumdan.

Bi tek geriye güvensizlik kaldı insanlara karşı. Onun dışında çok daha güçlü ve huzurluyum.

Çok normal bir durum ayrılık sonrası elbet üzülüceksin ve elbette geçiçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…