yazacaklarım biraz taş kalpli gelebilir ama belki gerçekle yüzleşmek (sonuçta ben dışarıdan bakabilirim en fazla) durumu hafifletebilir...
1- evet kötü bir durum ama insanların duyguları değişir.. eskiden başka hissedip zaman içinde başka türlü hissetmeye başlayabilir... bunda onun ne suçu var ki? hayat bu, aynı şeyleri sen de yaşıyor olabilirdin..
2- üstelik adam sorgusuz sualsiz terkedip gitmemiş senin daha az zarar görmen için sana zaman ayırıp uzun bir süre kendinden soğutmak için uğraşmış (bunu yazan sensin:) ) demekki sana sevdiği bir insan olarak değer veriyor ama üzgünüm bu sevgi senin beklediğin bir sevgi değil. sana insan/arkadaş olarak değer veriyor ki alıştıra alıştıra seni kendinden uzaklaştırmaya çalışmış
3 - ama hayat bu ya artık senle olmak istemiyor, bir de onun açısından bak, sırf sen üzülme diye kendini mi feda etsin şimdi? 1.maddeye döndük: insanlar değişir, sen de değişirsin o da değişir. yapacak bir şey yok :) bu kimseyi kötü insan yapmaz.
4- bunun üzerine sana karşı bir şey hissetmeyen bir insanın hala yanında kalmasını istemen senin yaptığın bencillik. ama normaldir tabii insan üzülünce, değer verdiği birini kaybetmemek için can havliyle mantıkla değil duygularla hareket ediyor. nitekim bu insanın kötü bi insan olduğunu düşünmüyorum onun açısından yaptığın "bencillik" olmasına rağmen içinde bulunduğun zor şartlar altında seni anlayışla karşılamıştır herhalde sana bunun için ekstra bir tepki göstermemiştir.
sonuç: üzgünüm altından kalkması zor bir durum ama eğer o insanı seviyorsan rahat bırakıp onu daha mutlu etmelisin...
çok üzgünsen de bir düşünsene, seni artık senin istediğin gibi sevmeyen biri seni ne kadar mutlu edebilir ki :) hayat bu. bugün sana, yarın ona..
yarın aynı dertten sen de muzdarip olabilirsin hayatında biri olur sen de bir zaman sonra fikrini değiştirirsin ama o insan o kadar iyidir ki kırılmasından korkarsın bahaneler ararsın, önce soğutayım belki kendi gider dersin. olmuyorsa da yapacak geriye bir şey kalmaz...
onun için bence oturup ağlamak yerine film izle kitap oku, beynini sürekli meşgul et ki aklına gelmesin.. durup durup ondan da nefret etmene gerek yok, sonuçta o bir zamanlar güzel şeyler paylaştığın en yakın arkadaşlarından biriydi ve sana ihanet de etmedi. sadece kalbi başka türlü konuşuyor diye ona haksızlık etmemeli ve anlayışla karşılamalısın. eğer sana bu "kötülük"ü yapmasaydı kendi ne kadar daha üzülecekti? sen olsan kendini mi seçerdin yoksa "aman karşımdaki üzülmesin" diye katlanmayı mı :) kimse kötü insan değildir ve bile bile karşısındakini üzmek istemez, şartlar öyle gerektirince mecburen bir taraf üzülüyor işte ama atlatmak gerek.
SON MEKTUP..
öncelikle cümleten selamlar
Aslında yazmayı düşünmüyordum bişey fakat babyleon un yorumunu görünce yazma ihtiyacı duydum..
Fazlasıyla dogru yazmış ve onu okurken benim yazdığımı düşüneceğini tahmin ettim çünkü bencillik konusu vs.. olsun aynı benim açtığım konular bunlar hatırlarsın zaten..
Herşeyden önce cidden çok değiştim.. Fakat bu değildi ki seni sevmiyorum. Ama günden güne bu ilişki gerçekten ağır ve yorucu gelmeye başladı ben bunu sanada söyledim kaç kere..
En başından beri bu duruma geleceğimizi bildiğimizden ayrılmaya çalıştık ayrılamadık keşke ayrılsaymışız ama şunu unutmadım sen yarım saat 1 saat uzağa taşınacakken ben sizin apartmanda sana sarılmış ağlarken yüzüne baktığımda 1 gram üzülme yoktu ne olduda böyle değiştin,duygusallaştın hiç anlamadım..
1 saat bile olsa uzak bize yaramadı..Keşke hergün her an beraber olmasaymışız..
Aslına bakarsan senle çok çok fazla güzel günler yaşadık hayal gibiydi ben senle büyüdüm senle çıkarken sakalım bile çıkmıyordu :) ..
Biliyorum senin gibi bi insan bidaha çıkmayacak karşıma. Bu benim son ciddi ilişkimdi sözüm var kendime ciddi ilişkidir falan filan yok artık bana zaten yanımdaki erkek arkadaşlara bile dayanamıyorum çok yorgunum..
Bugüne gelince.. Bugün bitmemişti nezaman bittigini sen daha iyi biliyosun.. aslında seni sevmekten hiç vazgeçmedim ama biticeğini anladığım vakit kendimi soğuttum senden ve senide kendimden..
Zaten gideceğim buralardan, rahat ol.. Ablan misali git evlen zengin biriyle unut beni çocukların olursa birinin adını belki mutlu koyarsın :)
(((((onun için bence oturup ağlamak yerine film izle kitap oku, beynini sürekli meşgul et ki aklına gelmesin.. durup durup ondan da nefret etmene gerek yok, sonuçta o bir zamanlar güzel şeyler paylaştığın en yakın arkadaşlarından biriydi ve sana ihanet de etmedi. sadece kalbi başka türlü konuşuyor diye ona haksızlık etmemeli ve anlayışla karşılamalısın. eğer sana bu "kötülük"ü yapmasaydı kendi ne kadar daha üzülecekti? sen olsan kendini mi seçerdin yoksa "aman karşımdaki üzülmesin" diye katlanmayı mı :) kimse kötü insan değildir ve bile bile karşısındakini üzmek istemez, şartlar öyle gerektirince mecburen bir taraf üzülüyor işte ama atlatmak gerek.))))) %100 benim düşüncelerim bu babyleon :) ..
Kendine iyi bak ceylan gözlüm.. Saçma sapan şeyler yapma! babyleon un dediklerini iyi oku film milm izle kitap oku.. Bide gelip durma mekana zaten gelme dememe ragmen gelmiştin bugün lütfen. >Bide yanındayken baktımda gözde nekadar kilo almış dimi ıyyyyyyhhhh iğrenç olmuş :):) gül bakıyım son kez :):)..
Bu son mektubumdu sana meleğim...
Mutlu S..V...Ç
.......Seni sevmiyorum , yapamayacağız dersin çıkarsın adam gibi neyi nasıl soğutuyosun ya sen , hep taktik bilmem ne karşında gerçekten seni seven oyun yapmayan biri oldumu paçanız tutuşuyo zaten , şeytan azapta gerek hep öyle davranmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?