Allam yaa okudukça deliriyorum... bi de nasıl kıymete bindirmiş kendini... film izle kitap oku ki aklına gelmeyeyim... lafa bak.... bence de sen sakın ciddi bir ilişki kurma, bir başkasına daha yazık etme... te allam yaaaaa....
zaten kadınlar bu fırsatı erkeklere vermese erkekler de bu kadar ego yapamazlardı... hepsi bizim suçumuz.. aşırı duygusal olup mantıklı karar veremeyişimizin ürünü.. güçsüzüz, aciziz, seviyorum vs vs bahanelerle karşımızdaki insana her türlü tacizi veriyoruz...
niye hep erkekleri suçluyorsunuz ki?
elbette duygular pat diye değişmez bu zaman içinde gelişen bir süreçtir. istediğiniz hakareti yapın bundan sonra yapacak bişey yok kimsenin de kafasına silah dayayamazsınız... yol verin gitsin...
e tabii lafa gelince kolay. o yüzden söyledim düşünüp kendini üzmektense beynini başka işlerle meşgul etsin çünkü artık yapacak bir şey yok :) çünkü aşırı duygusal olmak bizim zayıflığımız ve dezavantajımız. bu hassaslığımızın bizi aciz duruma düşürmesine izin vermemek gerek.
ama siz haklısınız erkeklerin hepsi kaka :) oturup erkeklerin arkasından hüngür böngürdeyip ağıt yakın, yakmayanı ahkam kesmekle suçlayın ve kınayın sizin üstesinden gelme yolunuz daha kolay çünkü saçınızı başınızı yolarken :) (bir de bunun destek vermek olduğunu zannediyorsunuz)... "erkeklerin hepsi kaka canım" demekle destek verilseydi psikologların hepsi şimdi işsizdi çünkü hiç birine ihtiyacımız olmazdı :)
işin komik tarafı bir kaç zaman geçince de oturup hüngür hüngür ağladığı için kendini salak gibi hisseden ve "göz yaşıma değmezmiş amannnn" diyen de yine sizlersiniz :)) ne yaman çelişkidir bu!
not: konuyu açan arkadaşım, sıkıntını anlıyorum ve bu mesajda yazdıklarımın hiç biri direk olarak sana yazılmış şeyler değil.. sadece kaş yapayım derken göz çıkaranlara ve yangına körükle gidenlere..
zaten kadınlar bu fırsatı erkeklere vermese erkekler de bu kadar ego yapamazlardı... hepsi bizim suçumuz.. aşırı duygusal olup mantıklı karar veremeyişimizin ürünü.. güçsüzüz, aciziz, seviyorum vs vs bahanelerle karşımızdaki insana her türlü tacizi veriyoruz...
niye hep erkekleri suçluyorsunuz ki?
elbette duygular pat diye değişmez bu zaman içinde gelişen bir süreçtir. istediğiniz hakareti yapın bundan sonra yapacak bişey yok kimsenin de kafasına silah dayayamazsınız... yol verin gitsin...
e tabii lafa gelince kolay. o yüzden söyledim düşünüp kendini üzmektense beynini başka işlerle meşgul etsin çünkü artık yapacak bir şey yok :) çünkü aşırı duygusal olmak bizim zayıflığımız ve dezavantajımız. bu hassaslığımızın bizi aciz duruma düşürmesine izin vermemek gerek.
ama siz haklısınız erkeklerin hepsi kaka :) oturup erkeklerin arkasından hüngür böngürdeyip ağıt yakın, yakmayanı ahkam kesmekle suçlayın ve kınayın sizin üstesinden gelme yolunuz daha kolay çünkü saçınızı başınızı yolarken :) (bir de bunun destek vermek olduğunu zannediyorsunuz)... "erkeklerin hepsi kaka canım" demekle destek verilseydi psikologların hepsi şimdi işsizdi çünkü hiç birine ihtiyacımız olmazdı :)
işin komik tarafı bir kaç zaman geçince de oturup hüngür hüngür ağladığı için kendini salak gibi hisseden ve "göz yaşıma değmezmiş amannnn" diyen de yine sizlersiniz :)) ne yaman çelişkidir bu!
not: konuyu açan arkadaşım, sıkıntını anlıyorum ve bu mesajda yazdıklarımın hiç biri direk olarak sana yazılmış şeyler değil.. sadece kaş yapayım derken göz çıkaranlara ve yangına körükle gidenlere..
e tabii pardon o zaman, ne bilim cümleler bana ait olunca öyle karıştırdım :)
Aslında ben o cümleleri ilk başta maxim efendinin sandım... Mint'in dediği gibi, sen, ben, biz deriz cracks'e dikkatini dağıt, kitap oku, ama o efendi diyemez. Benim de zoruma giden şey bu oldu.
malesef toy değilim ve bu yüzden hala bekarım :)
ben de eskiden hüngür böngürderdim tabii ama baktım sonuç değişmiyor... giden de gelmiyor, sonuç gene bir zaman geçiyor yaram kapanıyor, eh o zaman ben de kendimi güçlü olmaya zorladım :)
en son ciddi ilişkim tam bir yerlere gitmek üzereyken soğumam nedeniyle ben tarafından bitti... üzerinden de 2 sene geçiyor. bu iki sene içince flörtlerim oldu tabii ama ileriye gitmedi hiç bir zaman :) sadece gezmeye giderken bana eşlik edecek arkadaşlarım oldu çünkü şu sıra ciddiyetle bir alakam olmamalı, zamanı değil
ama o geceyi çok iyi hatırlıyorum. derdimi bir türlü anlatamamıştım, ona hala değer veriyordum ama illaki evlenmek zorunda mıyım?? evlenmeyeceksem de hala birlikteysem bu sadece gönül eğlendirmek olurdu. zaten birlikteyken gönlüm de eğlenmiyordu vicdan azabı çekiyordum :)
o gece telefonu kapatıp yattım uyudum :)))
bu iki sene içinde beni reddeden de oldu (belki ciddiye gider miydi artık hiç bir zaman bilemeyeceğim :) ) ama o gecelerde de çok hayal kırıklığı yaşamış olmama rağmen yattım uyudum rahatça :) hatta ertesi günü arkadaşlarım dışarı davet ettiğinde güle oynaya gidebildim..
demem o ki insan kendini zorladı mı (zor oluyor ama) gayet de güçlü olabiliyor.. eskidenki benden çok çok daha memnunum. böylece hayatımı zindan etmiyorum :)
size de tavsiye ederim
malesef toy değilim ve bu yüzden hala bekarım :)
ben de eskiden hüngür böngürderdim tabii ama baktım sonuç değişmiyor... giden de gelmiyor, sonuç gene bir zaman geçiyor yaram kapanıyor, eh o zaman ben de kendimi güçlü olmaya zorladım :)
en son ciddi ilişkim tam bir yerlere gitmek üzereyken soğumam nedeniyle ben tarafından bitti... üzerinden de 2 sene geçiyor. bu iki sene içince flörtlerim oldu tabii ama ileriye gitmedi hiç bir zaman :) sadece gezmeye giderken bana eşlik edecek arkadaşlarım oldu çünkü şu sıra ciddiyetle bir alakam olmamalı, zamanı değil
ama o geceyi çok iyi hatırlıyorum. derdimi bir türlü anlatamamıştım, ona hala değer veriyordum ama illaki evlenmek zorunda mıyım?? evlenmeyeceksem de hala birlikteysem bu sadece gönül eğlendirmek olurdu. zaten birlikteyken gönlüm de eğlenmiyordu vicdan azabı çekiyordum :)
o gece telefonu kapatıp yattım uyudum :)))
bu iki sene içinde beni reddeden de oldu (belki ciddiye gider miydi artık hiç bir zaman bilemeyeceğim :) ) ama o gecelerde de çok hayal kırıklığı yaşamış olmama rağmen yattım uyudum rahatça :) hatta ertesi günü arkadaşlarım dışarı davet ettiğinde güle oynaya gidebildim..
demem o ki insan kendini zorladı mı (zor oluyor ama) gayet de güçlü olabiliyor.. eskidenki benden çok çok daha memnunum. böylece hayatımı zindan etmiyorum :)
size de tavsiye ederim
Şu son cümlen beni çok güldürdü ama niye güldürdü, küçük böcük ve mint bilirler de şimdi anlatması uzuuun hikaye...
Eğer ki yolun bi ara Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübüne düşerse bi el atıver... meşalemi sana devretmeyi düşünüyorum....
Özel mesaj atacaktım burayla alakası yok diye ama malesef henüz adam yerine koyulmadığım için mesajlarım kapalı...
inşallah yolum o kulübe düşmez :) nihayetinde kimse sevgilisinden ayrılmak istemez. benim altından çok sular aktı, en son da sanırım geçen haziranda bir girişimim olmuştu başarısızlıkla sonuçlanan, şaka maka 1 sene olmuş, iyice asosyal oldum :1rolleyes:
@Tryamour
mesajını editlesen de okumaya fırsatım oldu.. aslında editleyecek de bir şey yoktu, kibarca yapılan her türlü eleştiriye açığım :)
eğer çok sevdiğim aşık olduğum birinden ayrılsaydım ve bu bir sürpriz olsaydı yani daha önceden hiç hissetmediğim bir şekilde pat diye olsaydı, bir gün önce bana aşkım cicim yapıp ertesi gün bu başıma gelseydi elbetteki beynimden vurulmuşa dönerdim. olayın ilk an şokuyla yazdıklarımı tabiki hatırlamazdım ama bu 1 günü de geçmezdi :) ondan sonra uyanırdım ve yoluma devam ederdim...
bu tabii birden bire sihirli değnek değmiş gibi acılarımdan kurtulduğum anlamına gelmiyor.. ama acımın hayatı bana zehir edecek kadar çoğalmasına izin vermiyorum.
yaşım 27, o çok aşık olmalardan da geçtim hiç birinde bak gördüğün gibi bunları sana yazıyorum demekki toprağa da girilmiyormuş. kimsenin arkasından lanet okumuyorum. olmuş bitmiş artık.. bunu doğanın bir kanunu olarak kabullendim. bitiyor gidiyor işte... tek taraflı olduktan sonra hiç bir ilişki olmasın yani...
azıcık irade lazım :) taş kalpli olmak demek aslında tam olarak iradeli olmak demek :)
"Yani demem o ki şu erkek milletine ona zaafını belli etmeyeceksin,onsuz yapamayacagın hissini uyandırmayacaksın gözlerinde. O zaman bunu kullanıyorlar..Kaybetme korkusunu onlar yaşamalı sen yaşadığın ve bunu farkettikleri an bitiyorsun işte."
aynen cnm ya...ben de bunu caım yanmadan bilebilsyedim keşke..kendimi yerlere düşürmedensenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?