sonunda bitti..

aynen ya....okudukça sinirleniyorumm.egoya bakarmısın tavan yapmışşşş
ah biz kadınlar ahhhhhhh

zaten kadınlar bu fırsatı erkeklere vermese erkekler de bu kadar ego yapamazlardı... hepsi bizim suçumuz.. aşırı duygusal olup mantıklı karar veremeyişimizin ürünü.. güçsüzüz, aciziz, seviyorum vs vs bahanelerle karşımızdaki insana her türlü tacizi veriyoruz...

niye hep erkekleri suçluyorsunuz ki?

elbette duygular pat diye değişmez bu zaman içinde gelişen bir süreçtir. istediğiniz hakareti yapın bundan sonra yapacak bişey yok kimsenin de kafasına silah dayayamazsınız... yol verin gitsin...

e tabii lafa gelince kolay. o yüzden söyledim düşünüp kendini üzmektense beynini başka işlerle meşgul etsin çünkü artık yapacak bir şey yok :) çünkü aşırı duygusal olmak bizim zayıflığımız ve dezavantajımız. bu hassaslığımızın bizi aciz duruma düşürmesine izin vermemek gerek.

ama siz haklısınız erkeklerin hepsi kaka :) oturup erkeklerin arkasından hüngür böngürdeyip ağıt yakın, yakmayanı ahkam kesmekle suçlayın ve kınayın sizin üstesinden gelme yolunuz daha kolay çünkü saçınızı başınızı yolarken :) (bir de bunun destek vermek olduğunu zannediyorsunuz)... "erkeklerin hepsi kaka canım" demekle destek verilseydi psikologların hepsi şimdi işsizdi çünkü hiç birine ihtiyacımız olmazdı :)

işin komik tarafı bir kaç zaman geçince de oturup hüngür hüngür ağladığı için kendini salak gibi hisseden ve "göz yaşıma değmezmiş amannnn" diyen de yine sizlersiniz :)) ne yaman çelişkidir bu!

not: konuyu açan arkadaşım, sıkıntını anlıyorum ve bu mesajda yazdıklarımın hiç biri direk olarak sana yazılmış şeyler değil.. sadece kaş yapayım derken göz çıkaranlara ve yangına körükle gidenlere..

ciddi ilişki kuramayan erkek türüne bir ilave daha demek...
vah vah vah ilerde başkalarının da canını yakarken zamanında ben de çok sevmiştim diye hikayeler yazma fırsatı bulmuş zatı aliniz...

ayy bu canlı türü için çok üzülüyorum ben yaaa... mafoldumben

ıyide güzelim sana cevap vermedik ki biz arkadaşın erkek arkadaşına cevap yazdık sen kendi çapında haklı olabilirsin :umursamaz: Yavrucum ben şahsım adına söyleyim hiçbir erkeğin buraya yazıp zengin bir koca bul efendim bencilsin diyen bir adamı sevmek durumunda değilim . Benim destek verme anlayışım bu maxımusa yönelik yani ...
Her erkek kaka deel benim gözümde bir insana erkek gibi çıkıyorum hayatından diyemeyen kaka , efendim soğutayım şu şahsı da yakamdan düşsün diyen model yani senin yazdıklarına bi diyeceğim yok senin yazılarını alıntılayıp kendine paye veren max kardeş muhatabım

Son düzenleme:
"erkeklerin hepsi kaka" demiyoruz ki..
sadece karşı tarafın duygularından emin oldukları anda nasıl evrim geçirebildiklerinden bahsediyoruz...yani ben inanıyorum ki bu erkeklerde hormonal bi durum heralde..gamyoncuiremsuçünkü birçok erkekte o kadar standart ki laflar ve hareketler.:roflol:
her insan bir olmaz ki, mümkün değil zaten

Sen karşıdan birine gayet içtenlikle kitap oku hobi edin diyebilirsin babylon ama maxımus diyemez bunu
zira duyguları olan her kadın belli bir süre aşk acısı çeker .Bu çok insani bir duygudur erkekler anlamayabilir .Evet erkeklerin ilişki konusunda kaka olduğunu düşünüyorum..

Bekar ve öğrenciye hanım boşamak kolay babyloncum. Sende tanıdığında erkekleri anlarsın daha çok toysun zannımca

AYRICA TACıZ DEĞıL TAVıZ

Son düzenleme:

Sen ayrılığın acısıyla böyle baş ediyorsundur.... kimi insan da senin tabirinle hüngür böngürdüyordur.... ikisi de sonunda iyileşip yoluna devam ediyordur.... bu senin yaptığını doğru ya da diğerinin yaptığını yanlış kılmaz....

Sen böyle savaşırsın hayatla, başkası kendi yöntemleriyle... tüm erkeklere tu kaka denemeyeceği gibi, hayatla senin taktiklerine savaşmayanlar da tu kaka değildir....

Sevgiler

e tabii pardon o zaman, ne bilim cümleler bana ait olunca öyle karıştırdım :)

malesef toy değilim ve bu yüzden hala bekarım :)

ben de eskiden hüngür böngürderdim tabii ama baktım sonuç değişmiyor... giden de gelmiyor, sonuç gene bir zaman geçiyor yaram kapanıyor, eh o zaman ben de kendimi güçlü olmaya zorladım :)

en son ciddi ilişkim tam bir yerlere gitmek üzereyken soğumam nedeniyle ben tarafından bitti... üzerinden de 2 sene geçiyor. bu iki sene içince flörtlerim oldu tabii ama ileriye gitmedi hiç bir zaman :) sadece gezmeye giderken bana eşlik edecek arkadaşlarım oldu çünkü şu sıra ciddiyetle bir alakam olmamalı, zamanı değil

ama o geceyi çok iyi hatırlıyorum. derdimi bir türlü anlatamamıştım, ona hala değer veriyordum ama illaki evlenmek zorunda mıyım?? evlenmeyeceksem de hala birlikteysem bu sadece gönül eğlendirmek olurdu. zaten birlikteyken gönlüm de eğlenmiyordu vicdan azabı çekiyordum :)

o gece telefonu kapatıp yattım uyudum :)))

bu iki sene içinde beni reddeden de oldu (belki ciddiye gider miydi artık hiç bir zaman bilemeyeceğim :) ) ama o gecelerde de çok hayal kırıklığı yaşamış olmama rağmen yattım uyudum rahatça :) hatta ertesi günü arkadaşlarım dışarı davet ettiğinde güle oynaya gidebildim..

demem o ki insan kendini zorladı mı (zor oluyor ama) gayet de güçlü olabiliyor.. eskidenki benden çok çok daha memnunum. böylece hayatımı zindan etmiyorum :)

size de tavsiye ederim

Son düzenleme:
e tabii pardon o zaman, ne bilim cümleler bana ait olunca öyle karıştırdım :)

Aslında ben o cümleleri ilk başta maxim efendinin sandım... Mint'in dediği gibi, sen, ben, biz deriz cracks'e dikkatini dağıt, kitap oku, ama o efendi diyemez. Benim de zoruma giden şey bu oldu.

Aslında ben o cümleleri ilk başta maxim efendinin sandım... Mint'in dediği gibi, sen, ben, biz deriz cracks'e dikkatini dağıt, kitap oku, ama o efendi diyemez. Benim de zoruma giden şey bu oldu.

mesajımı editledim yukarıdaki :))

ahahahh arkadaşın konusunu madem meşgul tutalım da bunları okusun biz birbirimizi yerken o da zaman geçirmiş olur hihoyyyt

gül bakıyım son kez :):)..
Bu son mektubumdu sana meleğim...

Bunu buraya yazmak saçmalık benim nazarım da , bu kız burada duygularını paylaşmış neden peki ?
Zaten duygularını paylaşıp rahatlamak yavaş yavaş acısını hafifletmek için beyimiz sanki onsuz bi daha gülemeyecekmiş gibi bunu yazıyo , gülecek efendim cracks bi zaman sonra kendi istediği taktirde acısını dibine kadar yaşayıp küllerinden doğacak ama bu soğan şeysi hey allam bu kadar sinirliyim

yazmaz olaydım elalem gelip bi de hazıra kondu benim cümlelerimi kullandı, bi de insanlar çıkışında ben yanlış anladım bana yazıldı zannettim, bir sürü şey söyledim :)

ehh çocuğun gelip yazması hakkında mütabıkız tabii..

geri kalanları hallettik diye umuyorum..

iyi akşamlar :)

Şu son cümlen beni çok güldürdü ama niye güldürdü, küçük böcük ve mint bilirler de şimdi anlatması uzuuun hikaye...

Eğer ki yolun bi ara Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübüne düşerse bi el atıver... meşalemi sana devretmeyi düşünüyorum....

Neyse crackscım ihtiyacın olduğunda yaz buraya ya da bana inşallah çok mutlu olursun hayatta

maxımus sende okursun ilerki hayatında burayı neler kaçırdığını hep hatırlarsın canım

Özel mesaj atacaktım burayla alakası yok diye ama malesef henüz adam yerine koyulmadığım için mesajlarım kapalı...

inşallah yolum o kulübe düşmez :) nihayetinde kimse sevgilisinden ayrılmak istemez. benim altından çok sular aktı, en son da sanırım geçen haziranda bir girişimim olmuştu başarısızlıkla sonuçlanan, şaka maka 1 sene olmuş, iyice asosyal oldum :1rolleyes:

@Tryamour

mesajını editlesen de okumaya fırsatım oldu.. aslında editleyecek de bir şey yoktu, kibarca yapılan her türlü eleştiriye açığım :)

eğer çok sevdiğim aşık olduğum birinden ayrılsaydım ve bu bir sürpriz olsaydı yani daha önceden hiç hissetmediğim bir şekilde pat diye olsaydı, bir gün önce bana aşkım cicim yapıp ertesi gün bu başıma gelseydi elbetteki beynimden vurulmuşa dönerdim. olayın ilk an şokuyla yazdıklarımı tabiki hatırlamazdım ama bu 1 günü de geçmezdi :) ondan sonra uyanırdım ve yoluma devam ederdim...

bu tabii birden bire sihirli değnek değmiş gibi acılarımdan kurtulduğum anlamına gelmiyor.. ama acımın hayatı bana zehir edecek kadar çoğalmasına izin vermiyorum.

yaşım 27, o çok aşık olmalardan da geçtim hiç birinde bak gördüğün gibi bunları sana yazıyorum demekki toprağa da girilmiyormuş. kimsenin arkasından lanet okumuyorum. olmuş bitmiş artık.. bunu doğanın bir kanunu olarak kabullendim. bitiyor gidiyor işte... tek taraflı olduktan sonra hiç bir ilişki olmasın yani...

azıcık irade lazım :) taş kalpli olmak demek aslında tam olarak iradeli olmak demek :)

Yook yok eleştiryle alakası yok.
Sonradan gördüm diğer yazdıklarını. Zaten üzülüp ağlamışsın. Ben hiçbir şey yaşamayıp da döktürenlerden olduğunu sanmıştım sadece ama yanılmışım. O yüzden sildim mesajı. Saçma olurdu çünkü.
Söylediklerine katılıyorum ben de.

ahh ahh cnmm okudugumda vallahı 3-4 ay öncesine döndüm.. Benzer hikayeyi ben de yaşamıştım..Aşık olamayan biriyim diye yakınırken biri çıkmıştı karşıma gene umursamıyordum. Sadece canımın çok sıkıldığı yapcak bir işimin olmadığı gün dışarı çıkalım önerisini kabul ettim. Öncesinde de olduğu gibi sohbetimiz, herşeyimiz çok uyumluydu ve beni mutlu etmek için kırk takla atan bi adam vardı karşımda.. Ben hala donukluğumu koruyordum.Ama ilgisi,sürprizleri, kelimelere döktüğüm her isteğin anında onun tarafından yapılması kısaca bu denli şımartılmak hoşuma gitmişti.Artık her an her dakıkamız beraber gecıyordu. Sürpriz haftasonu şehirdışı kaçamakları, onun dışında beni mutlu edebilecek her türlü sürpriz devam...
Ben artık o kadar şımarmışım ki.. Sürekli kapris kapris, ufacık şeylerden olaylar çıkarma ki bunlardan içten içe zevk alır hale gelmiştim.. Sürekli bitti diyorum istemiyorum seni diyorum ama sürekli ağlamaklı şekilde beni sevdiğini söyleyen bir adam napsam peşimden koşan bi adam vardı.. Seni seviyorum derdi haha aynı kişiyi seviyoruz ne güzel tarzı laflar ederdim.
Derken ilk yüzük takma teklifi benden gelen cevap: "Ayy takamam yüzük falan sıkıntı basar beniiii.."
15 güne kalmadan gelen evlenme teklifi,benden gelen cevap " Bu yaşımda evliliik düşüneceğimi hiiiiç sanmıyorum. Daha yaşanacak hayatım var".
Sonra şehirdışına yaptıgım bi yolculuk nedeni ile bir hafta görüşemedik. Ciddi anlamda özlediğimi, ona çok alıştığımı farkettim normalde 1 ay kalıcaktım gittiğim yerde 1 haftada dayanamadım döndüm. Döndüğümde daha duygusallaşmıştım hep yanımda olmasını istiyordum. Azcık ilgilenmediğinde deliye dönüyordum. Her dakika yanımda olan insanı illaki kıskancak bişeyler buluyordum ki kaybetme korkusu da başlamıştı. Gene bir sabah bir kıskançlık krizim sonrası (bir kız arkadaşı mesaj attı onu attığı gibi göstermedi diye )onu istemediğimi böyle huzursuz bi ilişkiye tahammül edemediğimi söyledim. Gene ağlamaklı gözlerle beni ölesiye sevdiğini gereksiz şeylere üzüldüğüm için onu kahrettiğimi söyledi. Neyse akşam yine görüşcektik ben hala mesajdaydım haddini bildirmeliydim ayrılık tehditleriyle. Görüştük ben suratsızlıgıma tam gaz devam ederken hiç beklemediğim bir lafla resmen noldugumu sasırdım.Sabahki gözlerinden aşk fışkıran insan gitmiş yerine donuk bakan ve ikimiz için de en dogrusu ayrılmamız gerektiğini söyleyen biri gelmişti. O şokla hayatımda hiç yapmadığım şeyi yapmıştım ona sarılıp nolur beni bırakma diye ağlamaya başladım. Hala aynı donuklukla bitmesi gerektiğini söylüyordu. Yaşadığım acıyı anlatamam dünyam başıma yıkıldı sanki,eziliyorum acıdan. Rezil olmuşum falan umrumda değil..Yarım saat aynı yalvarış yakarışla devam için ikna ettim ama hala davranışları çok soğuk.. Zaten bir gün sonra da kesin bir şekilde beni istemediğini söyledi. Şoku atlattığım için gururum yerine gelmiş üstelememiştim fakat hala dışa vurmasam da içim ağlıyor dayanılmaz şekilde yanıyordu. Bir hafta sonra zorda kaldığım bir gün farkında olmadan ilk aradığım gene oydu..Geldi de sürekli sarılıyoruz,seni özledim diyor üstüne sordum neyiz biz diye? Bilmiyorum bana zaman ver dedi bi 15 gün sonra konuşalım bunları dedi. Orada sinirim attı benimle oynayamazsın dedim şimdi git 15 gün sonra gel ne bu yaa karaktersiz miyim ben dedim gittim.
Özetle 1 hafta ölüyorum sanmıştım.. Bir daha asla mutlu olamayacagımı düşündüm, Sürekli mutsuzum sürekli mutsuzum hiç birşey tat vermiyor. Her şey hatırlatıyor gözzlerim doluyor. Sonunda farkettimm ki benimki ne sevgiymiş ne de aşk sadece varlıgına, ilgisine çok alışmışım ve ayrılık beklemediğim bir anda dannn diye gelince aşk acısı sanmıştım. En son gene zor durumda kaldıgımda aradıgımda ne halin varsa gör dediğinde iyice gözüm açıldı umrumda değildi gercekten.
3 hafta sonra telefonda konuştuk kavga ederken sen bunları bunları yapmasaydın hala beraberdik dedi. Ben " Ohooo sen hala bunlarda mısın iyikide olmuş ben mutluyum olanlara" diyebiliyordum hem de içten..O ise sinirlenerek ve bana her türlü hakareti ederek çirkinleşerek buna karşılık verebiliyordu sadece.Ne basitliğim kaldı ne karaktersizliğim ne de ezikliğim..
Sonuna geliyorumm onda kalan bir emanetimi almak için gittiğimde şunu farkettim gözlerime,yüzüme, bana bakamadıgını ve kaçar gibi gittiğini.. Yani demem o ki şu erkek milletine ona zaafını belli etmeyeceksin,onsuz yapamayacagın hissini uyandırmayacaksın gözlerinde. O zaman bunu kullanıyorlar..Kaybetme korkusunu onlar yaşamalı sen yaşadığın ve bunu farkettikleri an bitiyorsun işte.
Hikayemde en son durum şu benim artık zerre kadar umrumda değil. Hatta cidden kurtulduguma mutluyum.. Onun yüüzünden gereksiz bi asosyalleşme yaşamışım çevremden kopmuşum hatadan en az kayıpla döndüm. Çevreden duyduklarıma göre beni tvde falan gördüğünde çıldıran oymuş. Ve bana yaptıklarından,ettiği hakaretlerden dolayı konuşmaya yüzü yok ve o nedenle de kudurdugu duydum:)

Sonuç olarak illaki üzüleceksin,ağlayacaksın ama emin ol hepsi geçecek.. Hatta hayata sarılmaya ilgilerini başka kanallara yoğunlaştırırsan benim gibi kısa sürede atlatır amaaan boşver dersin. Zaten gözlerini açtığında hiç bir şey için değmeyeceğini anlıyorsun.. Amaaan buna mı üzülmüşüm diyorsun :) Kimse vazgeçilmez boşlugu doldurulamaz değil yani..

"Yani demem o ki şu erkek milletine ona zaafını belli etmeyeceksin,onsuz yapamayacagın hissini uyandırmayacaksın gözlerinde. O zaman bunu kullanıyorlar..Kaybetme korkusunu onlar yaşamalı sen yaşadığın ve bunu farkettikleri an bitiyorsun işte."

aynen cnm ya...ben de bunu caım yanmadan bilebilsyedim keşke..kendimi yerlere düşürmedensenağlamasenağlama

ahhh işte ben de yaşadım bi anlık ters psikolojiyle noldugunu şaşırıyosun...
ama gün olur devran döner boşuna bi laf değil nasıl karşı taraf için dönüyosa senin için de döner fırsat yaratmak yakalamak önemliaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…