çok doğru bir yorum. kesinlikle katılıyorum size mesele karar vermek ve arkasında dimdik durabilmek. sadece ilişkilerde değil hayatın geneli için bu böyle.karar vermek gerekiyor, en doğrusu da çabucak yapmalı bu işi, yoksa zamana bırakmak, yaymak çözüm değil, cesaretinizi tebrik ediyorum...ne kadar acı ya, aylarca evlilik hazırlığı yap, sonra tek celse de elveda
karar vermek gerekiyor, en doğrusu da çabucak yapmalı bu işi, yoksa zamana bırakmak, yaymak çözüm değil, cesaretinizi tebrik ediyorum...ne kadar acı ya, aylarca evlilik hazırlığı yap, sonra tek celse de elveda
tabii ki sana bulaşmaması daha iyi. bulaştığında biliyorsun neler yaşadığını. toparlamak düzeltmek için de bir adım atmıyor. sadece seni huzursuz ediyor tedirgin ediyor. gerçekten pişman olmadıkça ki bunu hiç bilemeyiz bu şekilde yanaşmaması çok daha iyi bence
o nasıldı mahkemede falan?6 ay adim atmadim bekledim ugrastim doner duzelir diye sonra bi kizginlik aninda eh yeter be dedim gittim dilekcemi verdim. Hic oyle dusunme mantigin dogruyu bulduysa hafifliyorsun eski konularima bak ben de cok aci cektim ama simdi oh oh
Surunsun
yok yanlış anlamayın ben boşanmanıza herhangi bir şey demedim... elbette acı çektiniz ki böyle bir karar veriyorsunuz, hiç kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta, gerçekten takdir ettim sadece... inanın buna karar vermek bile türkiye şartlarında çok zor, bundan sonraki hayatınızda umarım herşey yolunda gider:=)
Hayat bizi bir şekilde doğru olana itiyor, hayırlı olsun; hayırlısı olsun.
Daha iyi şeyler için atılmış bir adım olur umarım:)
o nasıldı mahkemede falan?
Hayırlı olsun :) Mutluluklar hep sende olsunki oda gördükçe çatlasın
17.11.2014 bu tarihi hiç unutmazsın
aklına geldiği aman bir tebessum oluşur ,
özgürlüğünün başlangıcı.
geçmiş olsun just Rabbim bir daha yaşatmasın.
Hemde nasıl çatlar :) Onlarda öyle birşey varki ayrıldıktan sonra güzel yaşadıgını mutlu oldugunu görunce çatırdama sesleri alenen duyuluyorCatlar dimi
Yeniden dogdum dimi kuzumm
Hemde nasıl çatlar :) Onlarda öyle birşey varki ayrıldıktan sonra güzel yaşadıgını mutlu oldugunu görunce çatırdama sesleri alenen duyuluyor
Geçmş olsn güçlü kadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?