Maddi sıkıntıları vardı işssizdi cezaevinden yeni çıkmıştı bilinçsiz bi şekilde ani bi kararla evlilik yaptm sıkıntılarından dolayı psikolojisi bozuktu dayak yalan telde o..pularla konuşmalar her şey vardı anlayacagın herşeyi burnumdan getirdi bende daha fazla çekemedim ve bitirdim ama benim için çok zor bi surecti çok yıprandm hala toparlanamıyorum senin çocuk var mıydı
Benimki de aynen öyleydi ayrıldıgımızı duyan herkes iyi olmuş kız kurtulmuş o pislikten dedi..cocugun olmadgına sevindim just ikimizin için de hayırlısı olsun yadasın ozgurluuk yasasın bekarlık
taze bekarcım merhaba, hayırlı olsun yeni hayatın :)
Puh puh aman nazar değmesin bizekeyfime diyecek yok valla
azcık tükür püh püh yap da nazar değmesin
teşekkür ederim canım benim
Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.
Evet bugün bitti
Birbirimizin yüzüne bile hiç bakmadık, konuşmadık
10 dk. sürdü sürmedi
Artık ben de bekar ve özgür bir kadınım
Ek: kafama takılan tek bir şey var acaba gerçekten boşanmak istiyor muydu yoksa tutanak ve yaptırımlardan mı korktu? Bir gün pişman olduğunu görür müyüm?
Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.
Evet bugün bitti
Birbirimizin yüzüne bile hiç bakmadık, konuşmadık
10 dk. sürdü sürmedi
Artık ben de bekar ve özgür bir kadınım
Ek: kafama takılan tek bir şey var acaba gerçekten boşanmak istiyor muydu yoksa tutanak ve yaptırımlardan mı korktu? Bir gün pişman olduğunu görür müyüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?