- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman bir şey değiştirmemiş demek ki onda..Yanlis anlamadim ki canim aci ceken uzulen insanlar varsa okusun diye yazdim :)
Ay umarim
Duygusuzdu gayet sogukkanli bir iki kez bakti pis pis ama hic konusmadik hemen cikti gitti![]()
Güya hep pişmanlar,ağlıyorlar vs.
Ama asıl acıyı ne zaman görüyorsun biliyor musun; senin yüreğindeki ateş küllenince onun delirdiği ana tekabül ediyorsa işte o zaman ballı kaymak oluyor.
Bu arada hayırlı olsun,yolun açık olsun inşallah...
Ohh hayırlı olsun canım benim, kuş gibi hafiflemişsindir inşallah
Bu arada soruna cevabım boşanmak istemeyen bir erkek eşini kaybetmemek için son ana kadar savaşırdı, o yüzden hiç kafana takma, sen ona bir çok kere şans verdin için rahat olsun bu konuda. Sonuçta iş onda bitiyordu...
Hakkınızda hayırlısı olsun.Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.
Evet bugün bitti
Birbirimizin yüzüne bile hiç bakmadık, konuşmadık
10 dk. sürdü sürmedi
Artık ben de bekar ve özgür bir kadınım
Ek: kafama takılan tek bir şey var acaba gerçekten boşanmak istiyor muydu yoksa tutanak ve yaptırımlardan mı korktu? Bir gün pişman olduğunu görür müyüm?![]()
Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.
Evet bugün bitti
10 dk. sürdü sürmedi
Ek: kafama takılan tek bir şey var acaba gerçekten boşanmak istiyor muydu yoksa tutanak ve yaptırımlardan mı korktu? Bir gün pişman olduğunu görür müyüm?![]()
Aaa seni forumda gordugume sevindim laalecim tesekkur ederim sen bu konuda tecrubelisin umarim oyle olur benim icim sogudu gibi delirirse ustune bal kaymak olucak
Ben gorucem inaniyorum ona dank edicek bir gun o gun de gulecegim yuzune![]()
Justım çok sevindim güzel arkadaşım benim.
İnşallah çok güzel,huzurlu günler seni bekliyor.
Yolun da bahtın da açık olsun.
Bırak pişman olur mu olmaz mı...Sallama hiç.
Rica ederim.
Tavsiyem şimdi bunlarla güzel kafanı yorma.
İşine odaklan,boş vakitlerini doldur.
Ne kadar yoğunluk o kadar ferahlık bana inan.
Tabii bir de bol bol dua.
evetttt onunde kocaman bir hayat varrrrCatlar dimi
Yeniden dogdum dimi kuzumm![]()
Just gözün aydın kurtuldun:). Öncelikle darısı başıma:).Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.
Evet bugün bitti
10 dk. sürdü sürmedi