Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinlar bosanmayi erkeklerden daha kolay atlatirlar aslinda. Cunku bir kadin erkekten bosandiginda yalnizca hayatindaki erkegi kaybeder; oysaki bir erkek yuvasini, onune konan sicak yemegi, utulu gomlegi, hastalandiginda corba yapacak birini... kaybeder. O yuzden kadinlarin cok azi bosandiktan sonra pisman olur, ama erkeklerin geneli gecmisi arar ve pisman olur. Onlerine cikan ilk kadinla da evlenirler yaralarini sarsin diye...Yok yok ben memnunum ipekcim sadece o kadar canim yandi ki zamaninda pisman olsun uzulsun istiyorum :)
Just profilde ki medeni halini de değiştir canım![]()
Peki nasıl bi duygu ne hissettin? Bende boşanma asamasındayım dava daha açılmadı 2aydır ayrıyız ama sürekli içimde hesaplaşmalar yasıyorum 1senelik evliydik çok kotu şeyler yasattı buna rağmen acaba bende hakszlık ettm ni ona diyip vicdan yapıyorum kendimi sürekli dusunur halde buluyorum boşanma aşamasında olanların hissettgi bi duygu mudur bu ?
Çok ıyı oolmus cok sevındım cnm ınsallah yenı hayatın eskısınden cook daha guzel olsunn...
Ama yuzune bakmayısından ve konusmamasından etkılenmıs gördum senı kızz:)