• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda boşandık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani pişman olur mu demişsin ya

Allah onu senin yokluğunla sınasın Just...

Bu durumda geçmiş olsun mu denir, hayırlı olsun mu denir bilmiyorum ama umarım bundan sonra hayatın senin istediğin doğrultuda güzelliklerle ilerler...

Her bitis yeni bir baslangictir just.. yeni baslangicinda mutluluklar .. daha akli basinda insanlarla karsilasirsin Umarim..hem de task yasina denk biriyle .. hayirlisi insallah..

Her bitis yeni bir baslangictir just.. yeni baslangicinda mutluluklar .. daha akli basinda insanlarla karsilasirsin Umarim..hem de yasi yasina denk biriyle .. hayirlisi insallah..

Yok yok ben memnunum ipekcim sadece o kadar canim yandi ki zamaninda pisman olsun uzulsun istiyorum :)
Kadinlar bosanmayi erkeklerden daha kolay atlatirlar aslinda. Cunku bir kadin erkekten bosandiginda yalnizca hayatindaki erkegi kaybeder; oysaki bir erkek yuvasini, onune konan sicak yemegi, utulu gomlegi, hastalandiginda corba yapacak birini... kaybeder. O yuzden kadinlarin cok azi bosandiktan sonra pisman olur, ama erkeklerin geneli gecmisi arar ve pisman olur. Onlerine cikan ilk kadinla da evlenirler yaralarini sarsin diye...
Yani her turlu bu hikayenin kazanani sensin Just. :KK68:
Bosanman hayirli olsun, sana hayatta basarilar dilerim.:KK50:

Hayirli olsun just :)) ne yalan soyleyeyim bu karari almis olmana, devam ettirmis olmana kangren olmus bu evliliği kesip atmana cok sevindim :) o kadar guzel şeyleri hakediyorsun ki, eminim çektiğin sıkıntıların verdigin emeklerin karsiligini kat kat alacaksin :)

Öğlen konunu açtığında "hakkında hayırlısı olsun" demiştim (giriş yapmadan okuyorum işte)
Ekte belirttiğin şeyi de düşünme boşver boşandın kurtuldun pişman olsa ne olmasa ne senden uzak olsun:KK11:

Peki nasıl bi duygu ne hissettin? Bende boşanma asamasındayım dava daha açılmadı 2aydır ayrıyız ama sürekli içimde hesaplaşmalar yasıyorum 1senelik evliydik çok kotu şeyler yasattı buna rağmen acaba bende hakszlık ettm ni ona diyip vicdan yapıyorum kendimi sürekli dusunur halde buluyorum boşanma aşamasında olanların hissettgi bi duygu mudur bu ?

Çok ıyı oolmus cok sevındım cnm ınsallah yenı hayatın eskısınden cook daha guzel olsunn...
Ama yuzune bakmayısından ve konusmamasından etkılenmıs gördum senı kızz:)

Just profilde ki medeni halini de değiştir canım :KK53:

ay dur değiştireyim hemen :27:
bekarlık çok güzel sen de gelsene :p

Peki nasıl bi duygu ne hissettin? Bende boşanma asamasındayım dava daha açılmadı 2aydır ayrıyız ama sürekli içimde hesaplaşmalar yasıyorum 1senelik evliydik çok kotu şeyler yasattı buna rağmen acaba bende hakszlık ettm ni ona diyip vicdan yapıyorum kendimi sürekli dusunur halde buluyorum boşanma aşamasında olanların hissettgi bi duygu mudur bu ?

nasıl bir duygu hissettim
zaten 8 aydır ayrı olduğumuz ve bunun 6 ayında onun dönmesini beklediğim için
elimden gelen her şeyi yaptığım için
son 2 aydır da onun pislik ve tehdit yönleriyle uğraştığım için gayet rahatlamış hissettim
yani boşanma sonrası çekilecek acıları önceden çekmiş gibi oldum
geriye ondan tek istediğim pişman olsun sürünsün ki bu sefer de ben umursamayayım :)
ayrıca evet daha dün gece bile düşündüm acaba ben mi hatalıydım diye normal bir şey o yani ama lütfen bir objektif bak eminim doğru olanı göreceksin...

Çok ıyı oolmus cok sevındım cnm ınsallah yenı hayatın eskısınden cook daha guzel olsunn...
Ama yuzune bakmayısından ve konusmamasından etkılenmıs gördum senı kızz:)

sinir oldum tabi canım gelip şöyle ay pişmanım oy ölüyorum dese ben de yoo dostum yoo seni boşayacağım deseydim bi hoş olurdu :KK70:

ama genel olarak iyiyim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X