- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
Teşekkür ederimYeni yaşamınızda mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederimhelal olsun!
Öyle yapayım bencede teşekkür ederimİnsan beyni kötü olayları unutmaya meyilli. İyi olan ne varsa hatırlarsın, yaptığı ne kötülük varsa unutursun. Tek tek kağıda yaz hepsini, sinirin geçince aç oku hatırla.
Teşekkür ederim haklısınız sonuna kadarGeçmiş olsun bundan sonra arkanıza değil önünüze bakın.
Allah kolaylık versın atlatır ben de çok kastım ama ıstemeyınce bıtıyormus Rabbım herkesın yardımcısı olsun.kardeşimde bu kadar güçlü atlatır umarım ,
okumamanın lise mezunu kalmanın cezasını şimdi çekiyor , off offf içim şişiyor
senın adına sevindim allah yolunu açıketsin
Teşekkür ederimmmmmBen de helal olsun demeye geldim. Size yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim güçlü kalmak güçlü olmak bizim elimizde bunu başarmak zorundayız bız karanlıktan çıkmadıkça kımse gelıp bızı o karanlıktan çıkarmıyor malesefsizin gibi güçlü kadinlara ihtiyacimiz var.
hep güçlü kal
hakkınızda hayırlısı olsun yeni hayatinizda bol neşe bol mutluluk getirsin inş:)
Teşekkür ederimmmmm hepimiz için güzel günler yakın olsun ınsallahYeni hayatında mutluluklar :)
Teşekkür ederim dualarınızı eksık etmeyınızYeni temiz bir sayfa açılıyor hayatınızda. Bundan sonra herşey dilediğinizden de güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?