Sonunda boşandım 🤗

Hadi geçmiş olsun. İnsan boşanma günü böyle oluyirda sonradan hönkörüyor bilesin

Bağıra bağıra ağlıyor yani
Aynen çok üzülüyor insan ama geçecek inşallah yapacak bişey yok gerçekten ağır bir süreç hiç kolay değil nereye dönsenız bır anınız var balkondan bakıyorsun arabaya bınısler el sallaması gitmesi gelırken balkondan el sallaması gezmemız tozmamız en güzel anılar karaler bır olup üstüne çöküyor ama geçiyor kalmıyor

Rabbim yolunuzu açık etsin inşAllah.. umarım çok mutlu bi hayatınız olur

Aynen öyle dediklerin çok doğru

Evet malesef bır de severek ayrıldım cunku iyi halleri de herkesten ıyıydı ama olmadı doğru düzgün yaşamayı beceremedi mecburdum. Çok teşekkür edrm

Öyle yapayım bencede teşekkür ederim
Ay ben hatırladım seni, senin koca işe yaramazın teki. Bunun nesini unutamayacaksın? Aldatma var,sorumsuzluk var, şiddet var. Anlat anlat daha çok merak ediyorum o herifçinin düştüğü hali ben.

8
Ay ben hatırladım seni, senin koca işe yaramazın teki. Bunun nesini unutamayacaksın? Aldatma var,sorumsuzluk var, şiddet var. Anlat anlat daha çok merak ediyorum o herifçinin düştüğü hali ben.
Ben de senı hemen hatırladım hahaha herifçik çok kötüydü ama hala kıl aldırmıyor burnundan Bı imzamız kaldı atılacak onu dava gunu eşekten düşmüşe dönderdim ama iyi halleri de güzel günlerimiz de çok güzeldi be napiyim

İşte sen şimdi ne kötülük ettiyse yaz bir kağıda, her gün oku. Kinini diri tut ki,iki yaldızlı söze yelkenleri suya indirme

Geçmiş olsun. Beş yıl önce ben de aynı şeyleri yaşadım. Resmen benim mahkeme anımı anlatmışsın. Ohhh sefamız olsun. Hayat çok güzel. 5 yıldır doya doya yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…