- 12 Haziran 2020
- 2.113
- 7.284
- 108
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
Merhaba arkadaşlar uzun bi süre burda baya kafaları şişirdiğimin farkındayım. Yaşamayana çok zor gelen boşanma mevzusu aslında eylem olarak kolay bi işmiş çok kasmışım..
Davaya sizin de dediğiniz gibi kilolarımı vermiş saçlar yapılı makyajlı en iyi halımle gittim yıkılmadım ayaktayım dıye. Ama o çok kötü gelmişti. Baştan ayağı karalar bağlamış Bı deri bir kemik saçlar dökülmüş vaziyetteydi insani olarak çok üzüldüm ama duygusal olarak hiçbişey hissedemedim o an. Sürekli benmle konuşmaya çalıştı konuşmadım çıkarken vedalaşmayı bekledı vedalaşmadan atladım arabaya gittim..Heyecanla aşkla başlayan bu rüyanın bi kabus olduğunu bilmek çok üzücü. Zorda olsa o kabustan uyandığımı düşünüyorum. Saolsun beni yalnız bırakmadı kimse. Ama sabah uyandığımda bi boşluktaydım sankı onunla tüm güzel anılarımız bır olmuş üstüme üstüme geliyorlar. Etkiledi beni bi süre de etkileyecek tabı ama bu da bi süreç geçecek inanıyorum. O pişman olacak ki davada dokunsam ağlayacaktı daha bunlar iyi günleri diye düşünüyorum. Şimdi benm canımı yakmaya çalışmaz inşallah akıllı uslu acısını yaşar umarım.. Zamanla herşey benım için daha güzel olacak inşallah. Buradaki siz değerli insanlara da destek ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim darısı diğer süreç yaşayanlara hepinizi çok öpüyorum
Çok teşekkür ederim sizin bu güzel yorumlarınızla daha da güçleniyorum iyiki varsınızOkuyunca bana bile ferahlık geldi. Hayranım böyle dik duran, güçlü ve kararlı kadınlara
Hönkörüyor ne demekHadi geçmiş olsun. İnsan boşanma günü böyle oluyirda sonradan hönkörüyor bilesin
Hönkörüyor ne demek ☺
Bağıra bağıra ağlıyor yani
Rabbim yolunuzu açık etsin inşAllah.. umarım çok mutlu bi hayatınız olurMerhaba arkadaşlar uzun bi süre burda baya kafaları şişirdiğimin farkındayım. Yaşamayana çok zor gelen boşanma mevzusu aslında eylem olarak kolay bi işmiş çok kasmışım..
Davaya sizin de dediğiniz gibi kilolarımı vermiş saçlar yapılı makyajlı en iyi halımle gittim yıkılmadım ayaktayım dıye. Ama o çok kötü gelmişti. Baştan ayağı karalar bağlamış Bı deri bir kemik saçlar dökülmüş vaziyetteydi insani olarak çok üzüldüm ama duygusal olarak hiçbişey hissedemedim o an. Sürekli benmle konuşmaya çalıştı konuşmadım çıkarken vedalaşmayı bekledı vedalaşmadan atladım arabaya gittim..Heyecanla aşkla başlayan bu rüyanın bi kabus olduğunu bilmek çok üzücü. Zorda olsa o kabustan uyandığımı düşünüyorum. Saolsun beni yalnız bırakmadı kimse. Ama sabah uyandığımda bi boşluktaydım sankı onunla tüm güzel anılarımız bır olmuş üstüme üstüme geliyorlar. Etkiledi beni bi süre de etkileyecek tabı ama bu da bi süreç geçecek inanıyorum. O pişman olacak ki davada dokunsam ağlayacaktı daha bunlar iyi günleri diye düşünüyorum. Şimdi benm canımı yakmaya çalışmaz inşallah akıllı uslu acısını yaşar umarım.. Zamanla herşey benım için daha güzel olacak inşallah. Buradaki siz değerli insanlara da destek ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim darısı diğer süreç yaşayanlara hepinizi çok öpüyorum
Aynen öyle dediklerin çok doğruGeçicek canm çok normal hıc kolay değil şuan çok umutsuz mutsuz hissetsem de kendımı onu hıc unutamayacağımı düşünsem de daha önce aynı duyguları yaşadığım insanlar aklıma bıle gelmiyor. Bu yas süreci bunu da geçiricez kabullenip yaşıycaz ağlıycaz ama önümüze bakarak arkaya bakmayarak atlatmaya çalışıcaz onlarla hergun ağlıyoruz barı böyle bır ay ağlar yoluma bakarım
Çok teşekkür edrm umarım ve çok isterimGeçmişi sil at geleceğe bak
Umarım güzel olur herşey
Teşekkür edrm amin inşallah okumanıza sevındımŞimdi eski konularınızı okudum, tebrik ederim. Çok çok mutlu olun inşallah
Teşekkür edrm çok çok saolunRabbim yolunuzu açık etsin inşAllah.. umarım çok mutlu bi hayatınız olur
Evet malesef bır de severek ayrıldım cunku iyi halleri de herkesten ıyıydı ama olmadı doğru düzgün yaşamayı beceremedi mecburdum. Çok teşekkür edrmNeden ayrıldınız bilmiyorum ama her şey tükendiği için boşanmışsınızdır herhalde.
Aklınıza iyi anılar geldiğinde, boşanma sebeplerinizi hatırlayın.
Hayırlı olsun, güzel bir hayat dilerim size.
Ay ben hatırladım seni, senin koca işe yaramazın teki. Bunun nesini unutamayacaksın? Aldatma var,sorumsuzluk var, şiddet var. Anlat anlat daha çok merak ediyorum o herifçinin düştüğü hali ben.Öyle yapayım bencede teşekkür ederim
Ben de senı hemen hatırladım hahahaAy ben hatırladım seni, senin koca işe yaramazın teki. Bunun nesini unutamayacaksın? Aldatma var,sorumsuzluk var, şiddet var. Anlat anlat daha çok merak ediyorum o herifçinin düştüğü hali ben.
İşte sen şimdi ne kötülük ettiyse yaz bir kağıda, her gün oku. Kinini diri tut ki,iki yaldızlı söze yelkenleri suya indirme8
Ben de senı hemen hatırladım hahahaherifçik çok kötüydü ama hala kıl aldırmıyor burnundan Bı imzamız kaldı atılacak onu dava gunu eşekten düşmüşe dönderdim ama iyi halleri de güzel günlerimiz de çok güzeldi be napiyim
Evet haklısın. Ben yazdıklarımı yırttım tekrar yazayımİşte sen şimdi ne kötülük ettiyse yaz bir kağıda, her gün oku. Kinini diri tut ki,iki yaldızlı söze yelkenleri suya indirme
Bu arada davadan sonra arkadaşlarla buluşup gezip tozup pasta kestikİşte sen şimdi ne kötülük ettiyse yaz bir kağıda, her gün oku. Kinini diri tut ki,iki yaldızlı söze yelkenleri suya indirme
Anlat anlat, İstanbul çok sıcak zaten. Sen anlatınca gaipten rüzgar esiyor.Bu arada davadan sonra arkadaşlarla buluşup gezip tozup pasta kestikve yuzuklerımı bozdurup hesabıma attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?