sonunda bosaniyorum..cok mutsuzummm:((

Gulucuk koymusum yanluslikla ya
üzülmek haram Allaha aşık olmadan kadına aşık olunmaz Allaha ada kendini hayat çabuk bitiyor cennette mutluluk kuran meali iman hakikatleri oku kitap hediye etmek isterim

Hala içiniz de bir şeyler var anlıyorum fakat çok kez yazdım burda sevgi yetmiyor tüm hayati birlikte geçirmeye
Karakter uyumu çok önemli
Su an en zor zamanlar geçecek ama zamanla
Duygularınızı bu kadar yoğun yaşamanız da normal
Tek yapmanız gereken dik durabilmek

Ben varım Can'ım boşanıyoruz yani elim boşanmak istiyor ben çok seviyorum onu içim gidiyor kaç gecedir hiç uyumuyorum hiç aramıyor beni. Ben gereksiz kıskançlık yaptım o yüzden bu noktaya geldik .. Gerçi bizde de küfür aşağılama hep vardır ben kızıyordum küfür edince ana hiç boşanmayı düşünmedim ama o yaptığım kıskançlıktan dolayı istiyor dur gitme diyemiyorum

Zamanla geçecek emin ol, böyle hissetmen gayet normal, kolay degilki ama güçlü olmak zorundasın hırpalama kendini şöyle olsaydı böyle olmazdı deme olması gerekiyormuş olmuş, kader böyleymiş dünyanın sonu değil şimdi böylesin ama bi zaman sonra inanılmaz ferahlycksın canım Allah yardımcın olsun

Amin gerçekten çok sıkıntılı bir dönemdeyim Allah bana yardım etsin

Sanırım bi çok erkekte var aşağılama sinirlenince küfür itme kakma ki bunlara ne kadar erkek denir bilmiyrm... sana benzer bi durumdayım bende sadce suam hala onunla aynı evdeyim okadar evde suan yabancıyiz ama ben artık önceki gibi takmiyrm karalari bağlamiyrum..aynı evde böyle olmak elbet zoruma gidiyor ama sabır bakalım azıcık daha

Bende düşünmedim boşanmayı eşim istiyor ben kıskançlık yapıp bunalttım onu

Bayan arkadaşından falan mı kiskandin
Şehir dışına gitmişti iş için telefonuma cevap vermedi bende trip attım o da s.git dedi olay ordan büyüdü sen bana niye böyle davranıyorsun dedim o da uzattı bende en son yanında biri mi varda açmıyorsunlara kadar gitti o günden beri ne arıyor ne soruyor boşanacakmış

kendini üzme ... ve ne karar verirsen kendini düşünerek ver sakın başkası ne düşünür ne hisseder aman elalem ne der diye düşünme. Boşanmaya beraber mi karar verdiniz? Yoksa sen istemiyormusun ?

kendini üzme ... ve ne karar verirsen kendini düşünerek ver sakın başkası ne düşünür ne hisseder aman elalem ne der diye düşünme. Boşanmaya beraber mi karar verdiniz? Yoksa sen istemiyormusun ?
Ben istemiyorum o istiyor bende tamam diyorum

Ben istemiyorum o istiyor bende tamam diyorum

İstemiyorsan tamam deme ,o istiyor diye hey Allahım ya. Bu erkekler ne kadar bencil.
İlk olarak şehir dışına iş için giden erkekler biraz kuşkulu hareketler yapıyor. Benim iş çevremde o kadar varki inan bana beni artık kendilerine yakın görüp her bişeyi anlatıyorlar. Kadınların 6. hisleri çok kuvvetlidir. Bilmiyorum canım ama sen istemiyorsan biraz zor boşar seni.

Keşke bi telefon a cvp vermedi diye kizmasaydin Benin eşimde eğer yanında arkadaşları varsa telime çok acil değilse bakmaz msj atar yada açar kısa konuşur ki benim eşim teldeki duvar kağıdı ikimizin resmi idi sırf arkadaşları bakıyor diye kaldırdı keza whatsaapında ikimiz vardık bi ton çevresi olduğu için yine ordan da kaldırdı suan komik bi karikatür var ben bunlara takılmiyorum çok basit seyler sende takılma ko bak bende kıskanç bi insanımdır... esinin seni şüpheye düşürecek davranışlari var mı baska

Yok ya şüpheye düşüren bir davranışı yok ben birinin olduğunu falanda düşünmüyorum sinir oldum sadece o gece bakmadı trip yaptım kızdım açıklama yapar sandım küfür edince olay büyüdü sadece küfür etmeyip açamadım falan dese büyümezdim ama çok büyüdü sonrasında

Senin için en hayırlısı hangisiyse o olsun. Evindesin değil mi bir yere gitmedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…