- 9 Ekim 2015
- 58
- 23
- 18
- 50
üzülmek haram Allaha aşık olmadan kadına aşık olunmaz Allaha ada kendini hayat çabuk bitiyor cennette mutluluk kuran meali iman hakikatleri oku kitap hediye etmek isterimGulucuk koymusum yanluslikla ya
Ben varım Can'ım boşanıyoruz yani elim boşanmak istiyor ben çok seviyorum onu içim gidiyor kaç gecedir hiç uyumuyorum hiç aramıyor beni. Ben gereksiz kıskançlık yaptım o yüzden bu noktaya geldik .. Gerçi bizde de küfür aşağılama hep vardır ben kızıyordum küfür edince ana hiç boşanmayı düşünmedim ama o yaptığım kıskançlıktan dolayı istiyor dur gitme diyemiyorumIyi gecrler arkadaslar..buraya defalarca yazdim..cok faydasini gordum..evet nihai son bosanma asamasindayim kinusacak kimsem yok ailem uzulur die herseyi konusamiyorum ama kafam donuk dusunemiyorum cok mutsuzum kendimu sucluyorum bszen degersiz hissediyorum icimdeki duygusal bosluk buyuyor en kotusude yanlizlik hissi ve degersizlik..yasayanlar dertlesebilirmi benim durumumda olan yada olmayan arkadaslar nasil atlattiniz ne yaptiniz cok zorrr:sevgi bitmedi ama anlasamadik bi turlu olmadi cocuk yokkk :
Amin gerçekten çok sıkıntılı bir dönemdeyim Allah bana yardım etsinZamanla geçecek emin ol, böyle hissetmen gayet normal, kolay degilki ama güçlü olmak zorundasın hırpalama kendini şöyle olsaydı böyle olmazdı deme olması gerekiyormuş olmuş, kader böyleymiş dünyanın sonu değil şimdi böylesin ama bi zaman sonra inanılmaz ferahlycksın canım Allah yardımcın olsun
Evet çalışıyorumSeni çok iyi anlıyorum ama emin ol geçecek çalışıyormusun?
Bende düşünmedim boşanmayı eşim istiyor ben kıskançlık yapıp bunalttım onuSanırım bi çok erkekte var aşağılama sinirlenince küfür itme kakma ki bunlara ne kadar erkek denir bilmiyrm... sana benzer bi durumdayım bende sadce suam hala onunla aynı evdeyim okadar evde suan yabancıyiz ama ben artık önceki gibi takmiyrm karalari bağlamiyrum..aynı evde böyle olmak elbet zoruma gidiyor ama sabır bakalım azıcık daha
Bayan arkadaşından falan mı kiskandinBende düşünmedim boşanmayı eşim istiyor ben kıskançlık yapıp bunalttım onu
Şehir dışına gitmişti iş için telefonuma cevap vermedi bende trip attım o da s.git dedi olay ordan büyüdü sen bana niye böyle davranıyorsun dedim o da uzattı bende en son yanında biri mi varda açmıyorsunlara kadar gitti o günden beri ne arıyor ne soruyor boşanacakmışBayan arkadaşından falan mı kiskandin
Ben istemiyorum o istiyor bende tamam diyorumkendini üzme ... ve ne karar verirsen kendini düşünerek ver sakın başkası ne düşünür ne hisseder aman elalem ne der diye düşünme. Boşanmaya beraber mi karar verdiniz? Yoksa sen istemiyormusun ?
Şehir dışına gitmişti iş için telefonuma cevap vermedi bende trip attım o da s.git dedi olay ordan büyüdü sen bana niye böyle davranıyorsun dedim o da uzattı bende en son yanında biri mi varda açmıyorsunlara kadar gitti o günden beri ne arıyor ne soruyor boşanacakmış
Ben istemiyorum o istiyor bende tamam diyorum
Keşke bi telefon a cvp vermedi diye kizmasaydin Benin eşimde eğer yanında arkadaşları varsa telime çok acil değilse bakmaz msj atar yada açar kısa konuşur ki benim eşim teldeki duvar kağıdı ikimizin resmi idi sırf arkadaşları bakıyor diye kaldırdı keza whatsaapında ikimiz vardık bi ton çevresi olduğu için yine ordan da kaldırdı suan komik bi karikatür var ben bunlara takılmiyorum çok basit seyler sende takılma ko bak bende kıskanç bi insanımdır... esinin seni şüpheye düşürecek davranışlari var mı baskaŞehir dışına gitmişti iş için telefonuma cevap vermedi bende trip attım o da s.git dedi olay ordan büyüdü sen bana niye böyle davranıyorsun dedim o da uzattı bende en son yanında biri mi varda açmıyorsunlara kadar gitti o günden beri ne arıyor ne soruyor boşanacakmış
Yok ya şüpheye düşüren bir davranışı yok ben birinin olduğunu falanda düşünmüyorum sinir oldum sadece o gece bakmadı trip yaptım kızdım açıklama yapar sandım küfür edince olay büyüdü sadece küfür etmeyip açamadım falan dese büyümezdim ama çok büyüdü sonrasındaKeşke bi telefon a cvp vermedi diye kizmasaydin Benin eşimde eğer yanında arkadaşları varsa telime çok acil değilse bakmaz msj atar yada açar kısa konuşur ki benim eşim teldeki duvar kağıdı ikimizin resmi idi sırf arkadaşları bakıyor diye kaldırdı keza whatsaapında ikimiz vardık bi ton çevresi olduğu için yine ordan da kaldırdı suan komik bi karikatür var ben bunlara takılmiyorum çok basit seyler sende takılma ko bak bende kıskanç bi insanımdır... esinin seni şüpheye düşürecek davranışlari var mı baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?