AİLE SÖZÜ DİNLEMEK EN BAŞTAYDI ZATEN..BENDE DAYANAMADIM GELDİM..PİŞMANLIKLARIM GELGİTLERİM VAR AMA OLMASI GEREKEN BUYDU BİLİYORUM...Güçlü olmaya çalış şuan duygu durumundaki karışıklık normal bu bir süreç yaşayacaksın geçecek bende evden ayrıldım 10 gün oldu bi boşluktayım bende ama hic keskem yok senin gibi sevgi bitmedi ama anlaşamıyoduk ailesinin sözünden çıkmıyodu saygı bitti olmayınca olmuyo iste hayırlısı olsun
yani şimdi bu olay olmasa başka bir şeyden boşanmak istiyor kıskançlık olmasa bambaşka bir şey sebep oluyor.SANKİ BAHANE ARIYORMUŞ
sirf ikinizin resmi var diye esinin arkadaslari laf ediyorsa esinde kaldiriyorsa esinde ayip etmis yani bence o esinin arkadaslari gercrk arkadaslar degil zararli arkadaslar onlar adam olan adam laf edene SANANE diye bilmeliKeşke bi telefon a cvp vermedi diye kizmasaydin Benin eşimde eğer yanında arkadaşları varsa telime çok acil değilse bakmaz msj atar yada açar kısa konuşur ki benim eşim teldeki duvar kağıdı ikimizin resmi idi sırf arkadaşları bakıyor diye kaldırdı keza whatsaapında ikimiz vardık bi ton çevresi olduğu için yine ordan da kaldırdı suan komik bi karikatür var ben bunlara takılmiyorum çok basit seyler sende takılma ko bak bende kıskanç bi insanımdır... esinin seni şüpheye düşürecek davranışlari var mı baska
Farkli kulturler..farkli dusunceler..farkli tepkiler..anlamsiz kiskancliklar..kendini kontrol edememe..kufur..siddet..anlayissizlik..guvensizlik vb..:)
En cokda zoruma ne zaman bosaniyoruz davayi actim vb..gibi seyler gidiyo tmm sonuc degismiycek ama en azindan yaraya tuz basar gibi konusmasizaten ben istedim dayanamadim artik dengesizliklerine ama oda benden bikmis demekki fedakarliklarim bikkinlik yaratmis demekki..cok aci..tirnaklarinla kazi sonuc kica bir sifir yaziklar olsun
Haklısın ama inan bende inanıcam bundan sonra unutucam en azından iyi olucam Mutlu olucam bunu kendime telkin edicem sende yap çünkü yapabiliriz yeni uğraşlar bulalım mesela kitap okuyabiliriz. Evet boşanıyoruz çok üzülecem ama bu kötü günler geçicek diyebilmeliyizEn cokda zoruma ne zaman bosaniyoruz davayi actim vb..gibi seyler gidiyo tmm sonuc degismiycek ama en azindan yaraya tuz basar gibi konusmasizaten ben istedim dayanamadim artik dengesizliklerine ama oda benden bikmis demekki fedakarliklarim bikkinlik yaratmis demekki..cok aci..tirnaklarinla kazi sonuc kica bir sifir yaziklar olsun
Kendimizi biran önce toparlamamız lazım ben karşına böyle çıkmıycam bir haftadır günlük belki 1 saat uyumuyorum doğru düzgün hiçbir şey yemiyorum iş yerinde bile ağlama krizine giriyorum oda arkadaşlarım şaşkın ne oluyor diyorlar bu böyle devam etmez onun karşına bu kadar güçsüz çıkamam bugüne kadar hep yalvardım ağladım artık bunu yapmıycam kendi içimde halledicemHaklısın ama inan bende inanıcam bundan sonra unutucam en azından iyi olucam Mutlu olucam bunu kendime telkin edicem sende yap çünkü yapabiliriz yeni uğraşlar bulalım mesela kitap okuyabiliriz. Evet boşanıyoruz çok üzülecem ama bu kötü günler geçicek diyebilmeliyiz
Aynı durumdayız inan aynılarını hissediyoruzBiliyorum gececek unutmasamda alisacam aci cekmemde normal olacak gibi degildi zaten...ama yinede delip geciyor o bi gercek..hayirlisi diyorum sadece..ozlem ofke pismanlik keskeler yanlizlik hepsi birburine karismis durumda ysmngzr yorumlarin icin sagol isin olmasida cok onemli issizimde cok kotu aksama kadar kafamda ceviriyorum
Amin Can'ım benim inşallah her şey güzel olur artık üzülmeyelim inşallah ama hayat zor işte birde benim hayatıma artık başkası zaten giremez çünkü eşimi çok seviyorum hem de çok ona daha önce de söylemiştim nişanlıyken ayrılırsak başkası olmaz diye yine aynı şeyi düşünüyorum inşallah o Mutlu olurYsmngzr sonucta yuva yikiliyo yeni ama iyi ama kotu bir baska hayat basliyo..baska turlu sinavlar herseyin hayirlisi dunyanin sonu degil de iste...gidende gidiyor insandan..ne yapsan bos oldugu ani anladiginda insan uyusmus oluyor..Allah iyi insanlarla karsilastirsin vicdansiza dusurmesin...cok zor..
Yok henüz belli değil daha konuşmadık gelmedi iş için şehir dışında aramıyor da konuşmuyoruzSende dava gunu bellimi..esyalarini aldinmi..ayni sehirdemisinuz
Ben hiçbir şey istemiyorum eşya görecek halim yok ne isterse alsın götürsün evden isterse hepsini kendi gitti zaten benden daha ne gidebilir kiYok henüz belli değil daha konuşmadık gelmedi iş için şehir dışında aramıyor da konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?