sonunda bosaniyorum..cok mutsuzummm:((

AİLE SÖZÜ DİNLEMEK EN BAŞTAYDI ZATEN..BENDE DAYANAMADIM GELDİM..PİŞMANLIKLARIM GELGİTLERİM VAR AMA OLMASI GEREKEN BUYDU BİLİYORUM...

Bu yaşadığın hisler normal insan aynen bahsettiğin gibi sudan çıkmış balığa dönüyor ama düzeliyor kendi namıma en azından öyle oldu düzeldi herşey çok şükür kendini karandırıp durma... Çocuk yok Allah'tan...

En cokda zoruma ne zaman bosaniyoruz davayi actim vb..gibi seyler gidiyo tmm sonuc degismiycek ama en azindan yaraya tuz basar gibi konusmasi zaten ben istedim dayanamadim artik dengesizliklerine ama oda benden bikmis demekki fedakarliklarim bikkinlik yaratmis demekki..cok aci..tirnaklarinla kazi sonuc kica bir sifir yaziklar olsun

sirf ikinizin resmi var diye esinin arkadaslari laf ediyorsa esinde kaldiriyorsa esinde ayip etmis yani bence o esinin arkadaslari gercrk arkadaslar degil zararli arkadaslar onlar adam olan adam laf edene SANANE diye bilmeli

Farkli kulturler..farkli dusunceler..farkli tepkiler..anlamsiz kiskancliklar..kendini kontrol edememe..kufur..siddet..anlayissizlik..guvensizlik vb..:)

e bunun adı anlaşamadık değil ki
şiddet girmiş küfür girmiş doğru yoldasın bence

İnan ben senden daha kötüydüm şiddet küfğr saygıaızlık hergün döğüş çakış en sonunda boşanmaya karar verdik ikiş mizde istemedk artık B itsin dedik ve tam herşey Bitti babamın evine gittim ayrıldık boşanma davasını açıoduk ki hamile olduğumu öğrendim inanmadı küfür falan ettik gine döğüştk ve doktora gittim dış gebelik falan dedi eşime haber verdim koltu geldi ağlaştık üzüldük sonra herşey normalmiş bebeğimizi kucagımıza aldık ve şükür ki işten gelmesini dört gözle Bekliyorum durmadan evin içinde sarmaş dolaş şakalaşmalar rabbim inşallah sizede bi mucize sunar yuvanız yıkılmaz bide kocana karşı gelme sabahları yedikere ayetel kürsiyi yedikere oku başında üfle hakkından hayırlısı neyse o olsun üzülme

Haklısın ama inan bende inanıcam bundan sonra unutucam en azından iyi olucam Mutlu olucam bunu kendime telkin edicem sende yap çünkü yapabiliriz yeni uğraşlar bulalım mesela kitap okuyabiliriz. Evet boşanıyoruz çok üzülecem ama bu kötü günler geçicek diyebilmeliyiz

Kendimizi biran önce toparlamamız lazım ben karşına böyle çıkmıycam bir haftadır günlük belki 1 saat uyumuyorum doğru düzgün hiçbir şey yemiyorum iş yerinde bile ağlama krizine giriyorum oda arkadaşlarım şaşkın ne oluyor diyorlar bu böyle devam etmez onun karşına bu kadar güçsüz çıkamam bugüne kadar hep yalvardım ağladım artık bunu yapmıycam kendi içimde halledicem

Biliyorum gececek unutmasamda alisacam aci cekmemde normal olacak gibi degildi zaten...ama yinede delip geciyor o bi gercek..hayirlisi diyorum sadece..ozlem ofke pismanlik keskeler yanlizlik hepsi birburine karismis durumda ysmngzr yorumlarin icin sagol isin olmasida cok onemli issizimde cok kotu aksama kadar kafamda ceviriyorum

Aynı durumdayız inan aynılarını hissediyoruz

Ysmngzr sonucta yuva yikiliyo yeni ama iyi ama kotu bir baska hayat basliyo..baska turlu sinavlar herseyin hayirlisi dunyanin sonu degil de iste...gidende gidiyor insandan..ne yapsan bos oldugu ani anladiginda insan uyusmus oluyor..Allah iyi insanlarla karsilastirsin vicdansiza dusurmesin...cok zor..

Hic üzülme bence. İlerde daha zor oluyor. Ben sahaen keske ilk yıllarda cocuk yokken bosansaydım diyorum

Bende zor günler geçiriyorum bir kaç arkadaşımla paylaştım inanır mısın daha boşanmadan millet kocasından kıskanıyor eskiden evine davet eden insanlar şimdi hiç sesleri çıkmıyor sanki işim olur şimdiden kendimi iğrenç hissediyorum insan
Amin Can'ım benim inşallah her şey güzel olur artık üzülmeyelim inşallah ama hayat zor işte birde benim hayatıma artık başkası zaten giremez çünkü eşimi çok seviyorum hem de çok ona daha önce de söylemiştim nişanlıyken ayrılırsak başkası olmaz diye yine aynı şeyi düşünüyorum inşallah o Mutlu olur

Evet ysmn dedigin kiskanma sacmaligini bende hisettim cok tuhaf gercekten empati yapiyorum anlayamiyirum..zaten can evimden vurulmusum hic takamam zaten isede baslarsam cok kimseyle gorusmeyi dusunmuyorum eve gelir yorgun olurum vurur kafayi yatar unuturum diye dusunuyorum..sevgi olunca cok kotu oluyo zamanla artik bende cok sevdim deger verdim bekledim...ama karsiligi bu oldu..harabe..gecen senede dava actim dayanamadim kandirdi dondum..ama degismedi..bu kez oda istiyo..biran once bitsin diyo..

E="oceanwild, post: 43041810, member: 699853"]Hic üzülme bence. İlerde daha zor oluyor. Ben sahaen keske ilk yıllarda cocuk yokken bosansaydım diyorum[/QUOTE]
Ins.boyle dusunurum birgun..

Yok henüz belli değil daha konuşmadık gelmedi iş için şehir dışında aramıyor da konuşmuyoruz
Ben hiçbir şey istemiyorum eşya görecek halim yok ne isterse alsın götürsün evden isterse hepsini kendi gitti zaten benden daha ne gidebilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…