Bilmiyorum zaten dönse ne olacak o kafasına koymuş benden ayrılmayı başka bir şeyden kavga çıkar gene boşanıcam der ben hep yapma etme diyorum bu kez demeyeceğim için sanırım biterKesinmi donme ihtimalu olmazmi
2 yıllık evliyiz sanmıyorum dönmez diye düşünüyorum çünkü niyeti boşanmak boşanınca daha iyi olacak diye düşünüyor ben ağlayıp sızlayıp geri döndürüyordum ama şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum bir de düş yakamdan dedi ya artık ona kal demem ben daha neler neler diyor gerçi de bu kez bende artık gitsin diyorum çünkü onu Mutlu edemiyorumIkac yillik evliydiniz? Ins duzelir ama mutlu olabileceksen tabi..kendi yasadiklarimdan sonra bosanacak birine ins donersin demekte gereksiz cunku ben gittim 2.kez yine dondum hicbise degismemisti sans verim derken 4 senem gitti..
Evet alttan aldıkça yalvardıkça daha kötü duruma düştüm zaten boşanmak isteyen birini tutamazsın doğru da değilmiş çünkü hep başa dönüyorum bir hafta iki hafta ağlıyorum barışmaya ikna ediyorum sonra gene aynı şeyler . Değer veren birini bulsun ya ben Mutlu olmasını isterim öyle kötü düşüncelerim yok ona karşı bana çok arar falan gibi iddialarım yok demek ki Mutlu edememişim ki gidiyor inşallah mutluluğu yakalarBencede artik daha hic arama birak bosansin bakalim nolcak deger veren bulabilecekmi? Sanmiyorum..alttan aldikca tersler hic tenezzul etme..
Sizin yok mu artık barışma ihtimaliniz peki dava ne Zaman belli miBencede artik daha hic arama birak bosansin bakalim nolcak deger veren bulabilecekmi? Sanmiyorum..alttan aldikca tersler hic tenezzul etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?