sonunda bosaniyorum..cok mutsuzummm:((

Sonuçta benimde tek açmadığım oluyor o kızdığında küfür etmiyorum
de

Çok basit bisey olduğu içn esin kızmış yanlıs anlamış ama olay gereksiz büyümüş .. başka problemleriniz yoksa eşinle düzelir araniz merak etme

bazen sevmek yetmiyor işte...aynı evin içinde yaşamak zor...inceldiği yerden kopsun bence...hayırlısı olsun..

Çok basit bisey olduğu içn esin kızmış yanlıs anlamış ama olay gereksiz büyümüş .. başka problemleriniz yoksa eşinle düzelir araniz merak etme
Bizim hep problemlerimiz var her şeyden kavga ediyoruz ve hep aynı şeyi yaşıyoruz hep boşanıcam diyor evlendiğimiz günden beri boşanacak 2 yıl oldu ama hiç bu kadar boşanmaya yakın hissetmemiştim kendimi bu kez boşanıyoruz biliyorum zaten ne o ne de ben değişebiliyoruz o yüzden bu kez hayır demeyi düşünmüyorum

Güçlü olmaya çalış şuan duygu durumundaki karışıklık normal bu bir süreç yaşayacaksın geçecek bende evden ayrıldım 10 gün oldu bi boşluktayım bende ama hic keskem yok senin gibi sevgi bitmedi ama anlaşamıyoduk ailesinin sözünden çıkmıyodu saygı bitti olmayınca olmuyo iste hayırlısı olsun

Mutlu olsaydiniz bosanmazdiniz , Zamanla hersey gececek daha mutlu olacaksiniz
Cok zor tabiki bi yuvanin yikilmasi insan ister istemez üzülür
Ama zaman herseyin ilaci kendine zaman ver , gececek unutacaksin ..

insanlar bir anda sevmiyo alışmıyo ki bir anda unutuversin... her insan bir alışkanlık kazandırıo ,her insan kendi boşluğunu bırakıo gidince... sevmek sevilmek güzel ama mutlu olmayınca bir anlamı yok size daha çok zarar vermesi yerine ayrılmak doğru olan herkes için senin içinde... eğer bu kararı sana verdirdiyse mutlaka geçerli nedenleriniz var boşanmak için zamanla herşey yoluna girer çünkü en büyük ilaç zaman unutmayı öğretemesede alışmayı öğretiyor...

Farkli kulturler..farkli dusunceler..farkli tepkiler..anlamsiz kiskancliklar..kendini kontrol edememe..kufur..siddet..anlayissizlik..guvensizlik vb..:)

bitmesi iyi olmuş hakkınızda hayırlısı olsun .zaten bu saydıklarınız ile ömür geçmez...

Cok dogru duygular yogun gun I
SAĞOL CNM BİLİYORUM GECECEK ALISACAM AMA SAÇMA SAPAN AKLA GELMİYCEK KÜÇÜK AYRINTILAR BİLE BENİ ÜZMEYE YETİYO COK HASSAS:

DÖNÜP BAKTIĞIMDA MUTLU OLDUĞUM ZAMANLAR COK AZDIR..AMA ALIŞKANLIKLAR DÜZENİN BOZULMASI BİRAZDA ETKİLİ SANIRIM..ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN:

BİZDE YABANCILAŞIRDIK GÜNLERCE..SONRA DOĞRU DÜZGÜN BİR ÖZÜR DİLEMEDEN BARIŞIRDIM ÇOK İNATCIYDI 1 AY KÜSERDİ

SANKİ BAHANE ARIYORMUŞ

Evet yani şimdi bu olay olmasa başka bir şeyden boşanmak istiyor kıskançlık olmasa bambaşka bir şey sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…