deYok ya şüpheye düşüren bir davranışı yok ben birinin olduğunu falanda düşünmüyorum sinir oldum sadece o gece bakmadı trip yaptım kızdım açıklama yapar sandım küfür edince olay büyüdü sadece küfür etmeyip açamadım falan dese büyümezdim ama çok büyüdü sonrasında
Sonuçta benimde tek açmadığım oluyor o kızdığında küfür etmiyorum
de
EvdeyimSenin için en hayırlısı hangisiyse o olsun. Evindesin değil mi bir yere gitmedin?
Yani evimdeyimEvdeyim
Çok basit bisey olduğu içn esin kızmış yanlıs anlamış ama olay gereksiz büyümüş .. başka problemleriniz yoksa eşinle düzelir araniz merak etmeYok ya şüpheye düşüren bir davranışı yok ben birinin olduğunu falanda düşünmüyorum sinir oldum sadece o gece bakmadı trip yaptım kızdım açıklama yapar sandım küfür edince olay büyüdü sadece küfür etmeyip açamadım falan dese büyümezdim ama çok büyüdü sonrasında
Hayır gelmiyor telefonlarıma da cevap vermiyor en son düş yakamdan yazmış pazar günü aramıştım bende aramıyorum artıkeve geliyormu ? Kavgadan sonra yani.
Hayır gelmiyor telefonlarıma da cevap vermiyor en son düş yakamdan yazmış pazar günü aramıştım bende aramıyorum artık
Bizim hep problemlerimiz var her şeyden kavga ediyoruz ve hep aynı şeyi yaşıyoruz hep boşanıcam diyor evlendiğimiz günden beri boşanacak 2 yıl oldu ama hiç bu kadar boşanmaya yakın hissetmemiştim kendimi bu kez boşanıyoruz biliyorum zaten ne o ne de ben değişebiliyoruz o yüzden bu kez hayır demeyi düşünmüyorumÇok basit bisey olduğu içn esin kızmış yanlıs anlamış ama olay gereksiz büyümüş .. başka problemleriniz yoksa eşinle düzelir araniz merak etme
Iyi gecrler arkadaslar..buraya defalarca yazdim..cok faydasini gordum..evet nihai son bosanma asamasindayim kinusacak kimsem yok ailem uzulur die herseyi konusamiyorum ama kafam donuk dusunemiyorum cok mutsuzum kendimu sucluyorum bszen degersiz hissediyorum icimdeki duygusal bosluk buyuyor en kotusude yanlizlik hissi ve degersizlik..yasayanlar dertlesebilirmi benim durumumda olan yada olmayan arkadaslar nasil atlattiniz ne yaptiniz cok zorrr:sevgi bitmedi ama anlasamadik bi turlu olmadi cocuk yokkk :
Farkli kulturler..farkli dusunceler..farkli tepkiler..anlamsiz kiskancliklar..kendini kontrol edememe..kufur..siddet..anlayissizlik..guvensizlik vb..:)
Cok dogru duygular yogun gun IHala içiniz de bir şeyler var anlıyorum fakat çok kez yazdım burda sevgi yetmiyor tüm hayati birlikte geçirmeye
Karakter uyumu çok önemli
Su an en zor zamanlar geçecek ama zamanla
Duygularınızı bu kadar yoğun yaşamanız da normal
Tek yapmanız gereken dik durabilmek
SAĞOL CNM BİLİYORUM GECECEK ALISACAM AMA SAÇMA SAPAN AKLA GELMİYCEK KÜÇÜK AYRINTILAR BİLE BENİ ÜZMEYE YETİYO COK HASSAS:Zamanla geçecek emin ol, böyle hissetmen gayet normal, kolay degilki ama güçlü olmak zorundasın hırpalama kendini şöyle olsaydı böyle olmazdı deme olması gerekiyormuş olmuş, kader böyleymiş dünyanın sonu değil şimdi böylesin ama bi zaman sonra inanılmaz ferahlycksın canım Allah yardımcın olsun
DÖNÜP BAKTIĞIMDA MUTLU OLDUĞUM ZAMANLAR COK AZDIR..AMA ALIŞKANLIKLAR DÜZENİN BOZULMASI BİRAZDA ETKİLİ SANIRIM..ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN:insanlar bir anda sevmiyo alışmıyo ki bir anda unutuversin... her insan bir alışkanlık kazandırıo ,her insan kendi boşluğunu bırakıo gidince... sevmek sevilmek güzel ama mutlu olmayınca bir anlamı yok size daha çok zarar vermesi yerine ayrılmak doğru olan herkes için senin içinde... eğer bu kararı sana verdirdiyse mutlaka geçerli nedenleriniz var boşanmak için zamanla herşey yoluna girer çünkü en büyük ilaç zaman unutmayı öğretemesede alışmayı öğretiyor...
BİZDE YABANCILAŞIRDIK GÜNLERCE..SONRA DOĞRU DÜZGÜN BİR ÖZÜR DİLEMEDEN BARIŞIRDIM ÇOK İNATCIYDI 1 AY KÜSERDİSanırım bi çok erkekte var aşağılama sinirlenince küfür itme kakma ki bunlara ne kadar erkek denir bilmiyrm... sana benzer bi durumdayım bende sadce suam hala onunla aynı evdeyim okadar evde suan yabancıyiz ama ben artık önceki gibi takmiyrm karalari bağlamiyrum..aynı evde böyle olmak elbet zoruma gidiyor ama sabır bakalım azıcık daha
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...ZOR..Bende düşünmedim boşanmayı eşim istiyor ben kıskançlık yapıp bunalttım onu
SANKİ BAHANE ARIYORMUŞŞehir dışına gitmişti iş için telefonuma cevap vermedi bende trip attım o da s.git dedi olay ordan büyüdü sen bana niye böyle davranıyorsun dedim o da uzattı bende en son yanında biri mi varda açmıyorsunlara kadar gitti o günden beri ne arıyor ne soruyor boşanacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?