• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bosaniyorum

Karşı taraf hatalı olduğunu bilir ise hatasını telafi etmek ister ise neden düzelmesin
Oldu o zaman herkes aldatsın sonra hatasının farkına varıp terapi alsın. Nerde bu bolluk? O kişi tut ki hatasının farkına vardı, aldatılan tarafın yaşadığı travma tuzla buz mu olacak? Eğer tek eşli bir yaşam uygun değilse baştan evlenmeyecekti. Ya da evli iken birine gönlü kaydıysa direkt boşansaydı. Aldatmanın maalesef telafisi olmuyor. Kişi affettim dese de bir ömür unutmuyor.

Boşan demek gerçekten kolay ama önemli olan zoru başarıp kurtarmaya çabalamak bedel ödetecek
Neden kurtarmaya çabalıyoruz? Neyi, çoktan biten evliliğimizi mi?
Konu sahibi, boşanma davası açtığımda oğlum 1.5 yaşındaydı benimde ve dava 3 yıla yakın sürdü. Elinizde kanıt var mı? Kanıt yoksa çok uğraşırsınız.

Kadın aldatılmış farkında mısınız ? Bu psikolojiyle mutsuzlukla nasıl devam edecek bu iliskiye o çocuğa ne kadar faydalı olacak ?
Sizin dediğiniz belki normal bir geçimsizlik fikir ayrılıkları gibi durumlarda olabilir ama siddetin aldatılmanın ve kumarın affı olmamalı cünkü devamı geliyor bunların ve yılları gitmis psikolojisi çökmüş bir kadın olarak kalıyor çocuğu icin katlanan o anne
En azından boşandıktan sonraki zor süreci atlatınca mutlu anne mutlu cocuk oluyor

Kadın aldatsa adam kesin düzeltilir derdi, evet. :KK51: Kan çıkardı kan!
Adam adam aldatınca düzelebilir bir şey oluyor.
Daha dün gece 18 yıllık iki çocuğunun annesini öldürdü utanmadan facebokta ben namusumu temizledim diye paylaşım yaptı ş*refsizin biri.

Karşı taraf hatalı olduğunu bilir ise hatasını telafi etmek ister ise neden düzelmesin
Aldatan insanı affedersen bidaha aldatır. Yani bunun düzelmesi için bir ilahi güç olması lazım. Ayrıca hanımefendi tarafından bakarsak da çocuğum var diye affederse bile ona güvenmediği için sürekli sıkıntılar kavgalar çıkacak en iyisi inceldiği yerden kopması

Kadın aldatılmış hala yok terapi yok kurtar diyenler var hay sabır
Ben de boşandım kızım 3 yaşındaydı geçen yıl süreç zor kolay diyemem bu sadece sizi kandırmak olur
Gel gitler yaşanıyor söyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım sonra kendini suçlamalar ben mi sebep oldum vs gibi insanı cok arafta bırakan bir süreç
Ama sonrası aydınlık iyi ki diyorsunuz Keske önceden boşasaydım
Cocuk olduğu icin ben bocalıyorum sadece o kaldı ileride zorlanır mı suçlar mı boynu bükük kalır mı bir yanı eksik mi gibi .. ama bunu da zaman gösterecek
Ahh öyle güzel açıklamış siniz ki teşekkür ederim ☺️bende bu kararı verene kadar çok şans tanidim . Sabrettim . Babasız büyüdüm oglumada böyle benim gibi ayrı uzak boynu bükük olmasın dedim. Ama kader çocuk için şans veriyorsun ama çocuk için evlilik gitmiyor. Çünkü bir süre sonra kavgalar büyüyor insanlar çekilmiyor. Çocuk bu kavgaların içinde kalıyor falan kötü oluyor . Çok zor verdim bu kararı. Karşı taraf istemiyor ama istese ne olur bunca yıl duzelmemisken. Üstelik her defasında daha da.kotu olmuşken. Şimdi biraz zorlanıyorum. İnsanlar boşanacagini ogrneince bir tavır takiniyor. Helede bu en yakınım sandığın insanlarsa daha zor oluyor. Ne bileyim nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Çalışıyorum çok şükür. Ama kafam çok dolu .

Aldatan insanı affedersen bidaha aldatır. Yani bunun düzelmesi için bir ilahi güç olması lazım. Ayrıca hanımefendi tarafından bakarsak da çocuğum var diye affederse bile ona güvenmediği için sürekli sıkıntılar kavgalar çıkacak en iyisi inceldiği yerden kopması
Evet gerçekten öyle oluyor çünkü boşanma aşamasına gelene kadar sabredip durmak için kendime o kadar bahaneler uydurdum ki ama bahaneler tükendiği de daha fazla yalan soyleyemiyorsun kendine. İşte burada da kopma noktasına geliyorsun

Çocuğunuz şu an küçük, olanları pek anlayamacaktır ama o ortamda büyütseydiniz psikolojisini kötü yönde etkilerdi. Şimdi çok daha mutlu bir çocukluk verebilirsiniz ona. Hayırlısı olsun, umarım kolay geçer süreciniz.

O öyle olmuyor iste birden boşanıyor ikinci evleniyor o da aldatıyor böyle böyle o zaman tek kalemde sil at

Arkadaşım benim de söylemek istediğim bu ben de boşandım ve çocuk icin boşanmasaydım diye düşünüyorsun . Çocuk baba istiyor babalar boşanınca çocuktan da boşanıyor bu yüzden kurtarılacak bi tarafı varsa çabala dedim
Etrafınızdaki erkekler çok mu ş…siz acaba ki siz evlenen tüm erkeklerin sürekli eşlerini aldatacağını düşünüyorsunuz? Yok öyle değil aldatmayan sadakat nedir bilen erkekler de var..

Evet gerçekten öyle oluyor çünkü boşanma aşamasına gelene kadar sabredip durmak için kendime o kadar bahaneler uydurdum ki ama bahaneler tükendiği de daha fazla yalan soyleyemiyorsun kendine. İşte burada da kopma noktasına geliyorsun
Bilirim tabi başıma gelmedi ama annemin başına geldi ve cidden zor Bi durum annemin her gece telefon karıştırdığını, ceplerine baktığını bilirim. Her gece kavga gürültü vs. Yani ayrılınca kavga bitiyor ev daha huzurlu oluyor. Bence çocuğunda kavgalı ortamda değilde huzurlu bir ortam da büyümesi daha iyi gibi geliyor. Bide zaten aldatmak affedilmez ya insan kendini kötü hisseder Bi gurur varken o gurur da hiç olmuş gibi olur. Hakkınız da hayırlsı olsun inşallah 🙏🏻

her şeye kulaklarımı tıkayıp 2 ay kadar önce boşanmış bir anne olarak diyorum ki, huzur budur. ki ben çok geç kaldım yaş 42... ha kıızm 6 yaşında, geç annelerdenim. ama insanın evinde huzur olması gibisi yokmuş gerçekten. çekişmeli değil anlaşmalı boşandık biz çok daha kolay ve yıpratıcılığı daha az. boşanırken böyle bir orta yol bulma şansınız olur mu acaba
Ben adama hiç birşey istemiyorum yeterli bosanalim dedim hayır bosanmayacahim.donsun cekismeliye dedi 😞keşke anlaşarak bosanabilseydik gerçekten ne büyük bir şans öyle bosanabilmek 😞boşanmak kötü yanlsi anlaşılmasın ama cekismeliye döndüğünde yıpratıcı ligi çok çok fazla.

Ahh öyle güzel açıklamış siniz ki teşekkür ederim ☺️bende bu kararı verene kadar çok şans tanidim . Sabrettim . Babasız büyüdüm oglumada böyle benim gibi ayrı uzak boynu bükük olmasın dedim. Ama kader çocuk için şans veriyorsun ama çocuk için evlilik gitmiyor. Çünkü bir süre sonra kavgalar büyüyor insanlar çekilmiyor. Çocuk bu kavgaların içinde kalıyor falan kötü oluyor . Çok zor verdim bu kararı. Karşı taraf istemiyor ama istese ne olur bunca yıl duzelmemisken. Üstelik her defasında daha da.kotu olmuşken. Şimdi biraz zorlanıyorum. İnsanlar boşanacagini ogrneince bir tavır takiniyor. Helede bu en yakınım sandığın insanlarsa daha zor oluyor. Ne bileyim nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Çalışıyorum çok şükür. Ama kafam çok dolu .
Ne demek her zaman özelden de yazabilirsiniz cünkü bu süreci geçirenler daha iyi anlıyor birbirini :)
Siz kendiniz ve evladınız icin en doğru kararı almışsınız emin olun
Tavır takınanlar da zaten hic olmamışlardır hayatınızda boşverin
Yüreğinize Ümit güneş koyup yola devam 🌸😊

Bilirim tabi başıma gelmedi ama annemin başına geldi ve cidden zor Bi durum annemin her gece telefon karıştırdığını, ceplerine baktığını bilirim. Her gece kavga gürültü vs. Yani ayrılınca kavga bitiyor ev daha huzurlu oluyor. Bence çocuğunda kavgalı ortamda değilde huzurlu bir ortam da büyümesi daha iyi gibi geliyor. Bide zaten aldatmak affedilmez ya insan kendini kötü hisseder Bi gurur varken o gurur da hiç olmuş gibi olur. Hakkınız da hayırlsı olsun inşallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲aldatinca ilk bı affetmeye dönüyorsun ama sonra kendi içinde kendini yiyorsun . Buda insanın kendine yaptığı en büyük haksizliklardan biri oluyor işte. umarım.hayat sizin için çok çok güzel olur da böyle.bir olaya kediniz için şahit olmazsınız ❤️❤️

Oldu o zaman herkes aldatsın sonra hatasının farkına varıp terapi alsın. Nerde bu bolluk? O kişi tut ki hatasının farkına vardı, aldatılan tarafın yaşadığı travma tuzla buz mu olacak? Eğer tek eşli bir yaşam uygun değilse baştan evlenmeyecekti. Ya da evli iken birine gönlü kaydıysa direkt boşansaydı. Aldatmanın maalesef telafisi olmuyor. Kişi affettim dese de bir ömür unutmuyor.
Evet kesinlikle unutulmuyor karsidnaki ağzıyla kuş da tutsa o güven gititkten sonra içinde hep bir şüphe kalıyor. Gerçi bizimki kuş tutmadi 😂 ben zaten artık bu konulardan ziyade boşanmış arkadaşların nasıl adapte olduğunu dışarda gelen soylentilere karşı nasıl yol aldığını öğrenmek istiyorum çünkü bu konuda sanki zayifmisim gibi hissediyorum

Çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲aldatinca ilk bı affetmeye dönüyorsun ama sonra kendi içinde kendini yiyorsun . Buda insanın kendine yaptığı en büyük haksizliklardan biri oluyor işte. umarım.hayat sizin için çok çok güzel olur da böyle.bir olaya kediniz için şahit olmazsınız ❤️❤️
Umarım inşallah. Çünkü dediğim gibi annemden yaşadığım için daha Bi değişik psikolojide oldum şuan evliyim mesela ama sanki bsyler varmış gibi geliyor sürekli Bi paranoyaklık. Ama rabbim hakkımızda hayırlısını göstersin

Ne demek her zaman özelden de yazabilirsiniz cünkü bu süreci geçirenler daha iyi anlıyor birbirini :)
Siz kendiniz ve evladınız icin en doğru kararı almışsınız emin olun
Tavır takınanlar da zaten hic olmamışlardır hayatınızda boşverin
Yüreğinize Ümit güneş koyup yola devam 🌸😊
Şuan gerçekten istediğim buydu yani bu motivasyon. Çünkü bazen öyle geliyor ki tek başıma yapamayacakmisim gibi evlilik içerisinde de cocugumla tektim ama şimdi sanki farklı gibi bakamayacakmisim onu birşeylere muhtaç edecek misin gibi hissettiğim oluyor. Duygularım çok karışık. Birde kendiniz mi yoksa ailenizle.mi yaşıyorsunuz hangisi daha iyi ☺️

Neden kurtarmaya çabalıyoruz? Neyi, çoktan biten evliliğimizi mi?
Konu sahibi, boşanma davası açtığımda oğlum 1.5 yaşındaydı benimde ve dava 3 yıla yakın sürdü. Elinizde kanıt var mı? Kanıt yoksa çok uğraşırsınız.
Benimde ufak ufak var kanıtlarım inşallah çok uzamaz. Bilmiyorum ama avukat da uzun sürer dedi. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Şimdi ki hayatınız nasıl çocuk için sizin için mesela ailenizle mi yoksa tek mi yaşıyorsunuz? Bu durumda nelere dikkat etmem gerekiyor falann kafam çok karışık

Back
X