• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bosaniyorum

Bir insanın asla değişmeyeceğini babamdan biliyorum.Annem zamanında her türlü şiddete maruz kaldı,bol bol da aldatildi,paralar metreslerle yenildi.Konu boşanma,gitme olunca öldürmekle tehdit ettiği için annem gidemedi.Simdi hala beraberler,adam işsiz sigortasız,anneme muhtaç bişe muhtaç ama hala "Parayi bugün bulsam yine yaparım."diyor.Anneme ne dese batıyor, gülse batıyor,görse batıyor.
Bir anne boşanma kararını pat diye vermez, neyse.
Keşke anlaşmalı olsaydı niye anlamalı olmadı neyi kabul etmiyor ?
Çekişmeli boşanma davası yıpratıcı.Bir avukat ile yurutmelisiniz.O zaten süreci anlatır.Once dilekçeler yazılıyor karşılıklı iddialar belirterek Delil tanık listesi veriliyor, duruşmalar yapılıyor,varsa tanıklar dinleniyor ve karar veriliyor.Cocuga nafaka bağlanıyor dava tarihinden itibaren ödeyecek şekilde.Benim buraya kadar olan aşama tam 1.5 yıl sürdü.Sonra itiraz için süre veriliyor.İtiraz ederse uzuyor.Eger iki taraf da boşanmayi kabul ediyorsa boşanma kısmı karar aşamasında tamamlanıyor mal tazminat nafaka konuları devam ediyor diye biliyorum.Bir taraf istemezse 3.5-4 yıl da itiraz süreci işliyor malesef bendeki gibi.Hakkinizda hayırlısı

Şuan gerçekten istediğim buydu yani bu motivasyon. Çünkü bazen öyle geliyor ki tek başıma yapamayacakmisim gibi evlilik içerisinde de cocugumla tektim ama
Şuan gerçekten istediğim buydu yani bu motivasyon. Çünkü bazen öyle geliyor ki tek başıma yapamayacakmisim gibi evlilik içerisinde de cocugumla tektim ama şimdi sanki farklı gibi bakamayacakmisim onu birşeylere muhtaç edecek misin gibi hissettiğim oluyor. Duygularım çok karışık. Birde kendiniz mi yoksa ailenizle.mi yaşıyorsunuz hangisi daha iyi ☺️
Böyle hissediyor oluşunuz o kadar normal ki hala bocaladıgım anlar oluyor 1.5 yıl olmasına rağmen ama hic pişman olmadım bosandıgıma benim icin en önemlisi buydu
İmtihandı yaşadım bitti diye bakıyorum ben artık bizim gibi bu süreçten geçmiş milyonlarca kadın var bu ülkede
Ben suan icin ailemin yanındayım ama ev alma durumumu bekliyorum hemen çıkacağım kendi evime öğretmenim zaten çalışıyorum şükür

• Beğen
Reactions: Cac
Evet kesinlikle unutulmuyor karsidnaki ağzıyla kuş da tutsa o güven gititkten sonra içinde hep bir şüphe kalıyor. Gerçi bizimki kuş tutmadi 😂 ben zaten artık bu konulardan ziyade boşanmış arkadaşların nasıl adapte olduğunu dışarda gelen soylentilere karşı nasıl yol aldığını öğrenmek istiyorum çünkü bu konuda sanki zayifmisim gibi hissediyorum
Zaten lafım size değildi aksine çok sevindim sizin adınıza rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah çok mutlu olursunuz

Sakin kal yeter hic muhatap olma gerisi avukat işi bunu bil.hakaret vs yok sesli yazili .peki bayim neyine guvenip cekismeli yapiyor sadece sadece avukatiniza güvenin ve adami hic muhatap almayin sizi cildirtsa bile cvp vermeyin

Bence cocuk kucuk oldugi icin aýri evin olsun duzeniniz olsun biz aile evindeyiz hayatimiz zor duzen yok .ama ailene yakin olsun imkanın varsa bu etapta 1 yil yalniz kalma sinirleri cok geriyor sen sinirlensen evde sakin kalacak biri annen olsun disari cikar kafa dagitirsin cocugu düşunmezsin sakinleyip oyle yanina gidersin cocugun annen oyalar cocugu. Hep diyorum cekismelide çakı gibi sinir lazim oooo neler neler olacak.mesela benim şimdiki aklim olsa bu kdr kizmazdim uzilmezdim gerci davalar devam ediyor hala bi 3 yil surer .bizimki de kesin istifnafa gidecek bi adam ugrasmayi seviyor.avktm cok rahat adamdi ben sunuda yazalim buda oldi bunuda yazalim dedim adam secti yazdi .bazen kizdim niye yazmiyor neyse bildigi varmış. Her durusma oncesi sinirler sonrasi bi ikigun geriliyor insan bu adam benim kocammi diye sasiriyorsun adamda merhamet kalmamis

Aldatan insanı affedersen bidaha aldatır. Yani bunun düzelmesi için bir ilahi güç olması lazım. Ayrıca hanımefendi tarafından bakarsak da çocuğum var diye affederse bile ona güvenmediği için sürekli sıkıntılar kavgalar çıkacak en iyisi inceldiği yerden kopması
Evet öyle oluyor gerçekten.insanlar kıymet bilmiyor ki
Zaten lafım size değildi aksine çok sevindim sizin adınıza rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah çok mutlu olursunuz
Çok çok teşekkür ederim ❤️lcumlemiz için inşallah herşey çok güzel olur🤲❤️☺️

Benimde ufak ufak var kanıtlarım inşallah çok uzamaz. Bilmiyorum ama avukat da uzun sürer dedi. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Şimdi ki hayatınız nasıl çocuk için sizin için mesela ailenizle mi yoksa tek mi yaşıyorsunuz? Bu durumda nelere dikkat etmem gerekiyor falann kafam çok karışık
Çocuklarımla tek yaşıyorum, ilk boşanacağım zaman birkaç ay ailemle kaldım ama insanın kendi evi gibi olmuyor, rahat edemiyorsun, o yüzden kendi evime geçtim. Çekişmeli boşanma gerçekten çok uzun ve yıpratıcı bir süreç, hem kendim yaşadım hemde avukatım başkalarının boşanma davalarıyla da ilgileniyorum, kanıtlar olmadan çok çok uzun sürer. Çok yıpranmamanız için psikolojik yardım almanızı tavsiye ederim. Oğlunuz bu süreçte elbette zorlanacak ama kreşe gitmiyorsa kreşe gönderebilirsiniz, kafası dağılıyor.

Boşan demek gerçekten kolay ama önemli olan zoru başarıp kurtarmaya çabalamak bedel ödetecek
aman tamam siz catir catir aldatilip geri affettiyseniz herkese aynisini tavsiye etmek zorunda degilsiniz. herkes sizin kadar ozverili (!) degil.

Çocuklarımla tek yaşıyorum, ilk boşanacağım zaman birkaç ay ailemle kaldım ama insanın kendi evi gibi olmuyor, rahat edemiyorsun, o yüzden kendi evime geçtim. Çekişmeli boşanma gerçekten çok uzun ve yıpratıcı bir süreç, hem kendim yaşadım hemde avukatım başkalarının boşanma davalarıyla da ilgileniyorum, kanıtlar olmadan çok çok uzun sürer. Çok yıpranmamanız için psikolojik yardım almanızı tavsiye ederim. Oğlunuz bu süreçte elbette zorlanacak ama kreşe gitmiyorsa kreşe gönderebilirsiniz, kafası dağılıyor.
Bende şuan eşim Efendi'nin üzerime çektirdiği kredileri ödüyorum o yüzden ne yazık ki ayrı eve çıkamıyorum 😞şimdilik sorun değil ama ilerde mutlaka insan kendi evi olsun ister şimdi her kafadan birde laf çıkıyor ne yazık ki. Ne kadar güzel siz bu konuda hem işiniz hem epey bir tecrübe sahibisiniz ben avukata gittiğimde bile nasıl yapacağımı bilememistim.cok.sukir isim var mesleğim iyi. ☺️Psikologa gittim zaten sonrasında boşanma kararı aldım ☺️evet seneye için kreş bakıyorum yani araştırıyorum tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim ❤️

O öyle olmuyor iste birden boşanıyor ikinci evleniyor o da aldatıyor böyle böyle o zaman tek kalemde sil at

Arkadaşım benim de söylemek istediğim bu ben de boşandım ve çocuk icin boşanmasaydım diye düşünüyorsun . Çocuk baba istiyor babalar boşanınca çocuktan da boşanıyor bu yüzden kurtarılacak bi tarafı varsa çabala dedim
Öyle babası olacağına hiç olmasın??? Bu da bir seçenek mesela
Bosaninca çocuğundan da boşanan babadan ne hayır gelir? Zaten babalığını bilen eşten ayrılsa da çocuğuna sorumluluğuna devam eder

Back
X