- 18 Şubat 2015
- 224
- 35
- 48
- Konu Sahibi pocahantes89
-
bakıcı bakmasına karşıIstiyorsa ac davayi kimin actiginin ne onemi var.Ama bir seyler icin caba verecekseniz cocuga bakici baksin.
bir arkadaşım davayı açan hiç bişey talep edemez dedi bırak o açsın dedi onun için bekliyırumSiz boşanmak istediğinize emin misiniz? Boşanmak isteyen insan kimin dava açacağını düşünmez bile, açayım da kurtulayım diye düşünür
koltukda annem yatıyorduEvde koltuk da mı yok
Neden yerde yatıyor
Bana çok arabesk geldi karşılıklı tutumlarınız
bir arkadaşım davayı açan hiç bişey talep edemez dedi bırak o açsın dedi onun için bekliyırum
Merhaba;
Buraya konu açmaktan ben de sıkıldım eminim sizde okumaktan sıkılmışsınızdır.Eşimle olan sorunlarımız eski konularımda var.Şimdi ki konuya direk girmek istiyorum.
Eşim çocuğa annem bakıyor kendi ailesi bakmadı diye dolmuş.Oysa onlar baktılar ilk önce ama olmadı.Muhtemelen annesi dolduruyor.Çünkü hep öyle yaptı.Eşimle gene birbirimize girdik.Ben de dün gece yerde yatmasını söyledim.Biliyorum hata ettim ama istemedim yanımda yatmasını.Neyse yerde yattı eşim.Sonra bana bunun hesabını ödiceksin dedi.Ve bir sürü hakaret aileme kadar.Babama karı kılıklı dedi ve ben orada çıldırdım.Ağzıma gelen söyledim.İttim bağırdım çağırdım akşam eve gelmemesini ve dilekçeyi vermesini söyledim sen defol bu evden dedi bende çocuğun düzenini bozmayacagımı kendisinin defolup gitmesini söyledim.Artık çok yoruldum bunaldım kendimi yüksek bir yerden atasım var.Olmuyor iyice dibe batıyoruz ve boşanmak istiyorum o da istiyor ama davayı sen açacaksın diyor ne yapayım ben şimdi
Annenizin yanındami kavga ettinizkoltukda annem yatıyordu
annem uyuyordurAnnenizin yanındami kavga ettiniz
3 saatlik uzaklıkta annem gidip gelemiyor kiAnnenizin evinizde kalıyor olması sizi etkiliyor diye düşündüm ben çünkü özel hayat namına bir şey kalmamış. Anneniz içeride yatarken eşiniz nasıl bu kadar hakaret etti birbirinizi ittiniz kaktınız ona da anlam veremedim ya neyse. Ben böyle kök ailelerden birinin uzun süre evde kalmasını önermiyorum, anne kayınvalide fark etmez. Anneniz gündüz gelip akşam kendi evine gitsin bana kalırsa ama tabi siz bilirsiniz. Çift terapistine gitmenizin de faydası büyük olur.
3 saatlik uzaklıkta annem gidip gelemiyor ki
Olmaz mutlaka duymuştur çocuğunuz kaç yaşında kreş dusunemezmisiniz yada kv yakınsa yanına yarim gün birini tutup yardım etmesini söyleyebilirsiniz ama evde bende sürekli yatılı birine karşıyım heleki kendi annem ailemden biri kesinlikle olmamalıannem uyuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?