- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi pocahantes89
-
Of ya ne gergin ve huzursuz bir evde yaşıyor olmalısınız :-( Babanıza ettiği hakaret çok korkunç. Aile üyeleriniz hakkında saygısız konuşması karşısında sinirden çıldırmanız çok doğal. Öte yandan siz de onun aile üyeleri için saygısızca veya hakaret niteliğinde konuşmalar yapıyor musunuz? Bu durum karşılıklı bir rutin haline mi geldi acaba?Merhaba;
Buraya konu açmaktan ben de sıkıldım eminim sizde okumaktan sıkılmışsınızdır.Eşimle olan sorunlarımız eski konularımda var.Şimdi ki konuya direk girmek istiyorum.
Eşim çocuğa annem bakıyor kendi ailesi bakmadı diye dolmuş.Oysa onlar baktılar ilk önce ama olmadı.Muhtemelen annesi dolduruyor.Çünkü hep öyle yaptı.Eşimle gene birbirimize girdik.Ben de dün gece yerde yatmasını söyledim.Biliyorum hata ettim ama istemedim yanımda yatmasını.Neyse yerde yattı eşim.Sonra bana bunun hesabını ödiceksin dedi.Ve bir sürü hakaret aileme kadar.Babama karı kılıklı dedi ve ben orada çıldırdım.Ağzıma gelen söyledim.İttim bağırdım çağırdım akşam eve gelmemesini ve dilekçeyi vermesini söyledim sen defol bu evden dedi bende çocuğun düzenini bozmayacagımı kendisinin defolup gitmesini söyledim.Artık çok yoruldum bunaldım kendimi yüksek bir yerden atasım var.Olmuyor iyice dibe batıyoruz ve boşanmak istiyorum o da istiyor ama davayı sen açacaksın diyor ne yapayım ben şimdi
bir arkadaşım davayı açan hiç bişey talep edemez dedi bırak o açsın dedi onun için bekliyırum
Eski konulari bilmiyorum ama ikinizde çok dolmussunuz, hakaretler havada ucuyor.Bosanmaktansa iletisiminizi duzeltseniz?
Işte bu inat sürekli tartışma ortamına yok açıyor o zaman yarı zamanlı bakabilirler bir ay biri diğer ay biri bakamazsa da denedin yaBazı kayınvalideler iyi bakamadığı halde sırf inatlaşmış olmak için bakacaklarını iddia ediyorlar ama.
Kızın annesi bakmasın, ben bakayım inadı.
O zamn bakıcı işine bakmaniz gerekecek yani madem eşiniz annenizi istemiyo bakmasını babaannede yoruluyorum dedi ya dediğim gibi yapıp yanına yarim gün birini bulup onla birlikte baktircaksiniz yada bakıcı işine eşinizin tamam demesi lazım anneniz haklı kim olsa üstüne alınırduymuş evet benim yüzümden mi dedi.oğlum 10 aylık daha kreş olmuyor.
Yani yasadiklarinizi siz biliyorsunuz sonuçta sadece bu değilse almamakta haklisiniz ki o da babanıza baya bi laf etmisdavayı açayım ben şimdi sadece bu konu değil ki bir sürü kavgamız var haksızmıyım ben onu yataga almamakla peki
2 yıldır adamı boşamakla ilgili konu açmışsın, evi terketmişsin ama boşanmak yerine muhtemelen belki düzelir diye baba yapmışsın.Merhaba;
Buraya konu açmaktan ben de sıkıldım eminim sizde okumaktan sıkılmışsınızdır.Eşimle olan sorunlarımız eski konularımda var.Şimdi ki konuya direk girmek istiyorum.
Eşim çocuğa annem bakıyor kendi ailesi bakmadı diye dolmuş.Oysa onlar baktılar ilk önce ama olmadı.Muhtemelen annesi dolduruyor.Çünkü hep öyle yaptı.Eşimle gene birbirimize girdik.Ben de dün gece yerde yatmasını söyledim.Biliyorum hata ettim ama istemedim yanımda yatmasını.Neyse yerde yattı eşim.Sonra bana bunun hesabını ödiceksin dedi.Ve bir sürü hakaret aileme kadar.Babama karı kılıklı dedi ve ben orada çıldırdım.Ağzıma gelen söyledim.İttim bağırdım çağırdım akşam eve gelmemesini ve dilekçeyi vermesini söyledim sen defol bu evden dedi bende çocuğun düzenini bozmayacagımı kendisinin defolup gitmesini söyledim.Artık çok yoruldum bunaldım kendimi yüksek bir yerden atasım var.Olmuyor iyice dibe batıyoruz ve boşanmak istiyorum o da istiyor ama davayı sen açacaksın diyor ne yapayım ben şimdi
yanlış yazmışım 10 aylık bbegi olan konu okuyordumKonu sahibi bir başka konunuzda 12 aylık kızınız olduğunu yazmışsınız, burada 10 aylık oğlum var demişsiniz. Nedir bu karışıklık ben öncelikle bunu sormak istiyorum? Doğrusu nedir?
peki2 yıldır adamı boşamakla ilgili konu açmışsın, evi terketmişsin ama boşanmak yerine muhtemelen belki düzelir diye baba yapmışsın.
belli ki boşanmaya niyetin yok.
alttan al da kavga etmeyin bebeğin yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?