sonunda boşanıyoruz...

Of ya ne gergin ve huzursuz bir evde yaşıyor olmalısınız :-( Babanıza ettiği hakaret çok korkunç. Aile üyeleriniz hakkında saygısız konuşması karşısında sinirden çıldırmanız çok doğal. Öte yandan siz de onun aile üyeleri için saygısızca veya hakaret niteliğinde konuşmalar yapıyor musunuz? Bu durum karşılıklı bir rutin haline mi geldi acaba?

O benim ailem hakkında bişey söylemedikçe söylemiyorum beni çıldırtıyor en sonunda dayanamayıp patlıyorum çok zor hemde

Zor bir durum annen içerde uyurken bu şekilde kavga etmeniz siz kendi aranızda halleder unutursunuz ama aileler unutmaz ... gündüz dışarda eşinle buluşup bu konuyu konuşabilirsin,ayrıca annen bakmak istemedi diyebilirsin şimdi eşini dolduruşa mı getiririyor uyanık kayın validen .... boşanmak istiyorsan da anlaşmalı boşan ayılmayacaksan da devlet memuru değilsen bence ayrıl işten kendi çocuğuna Kendin bak,eşin paraya ihtiyacımız var derse kendin böyle olmasını istedin de...annen de çok meraklı değil evini bırakıp gelip küçük bebeğe bakıyor eşin de bulmuşta bunuyor....

evet dolduruşa getiriyor.çıkamam ki borçlarım var.annem zaten çok yoruluyor o da hevesli değil.

Bence bi avukatla görüşün haklarınızı öğrenin ona görede davayı açın.ama benm bildiğim çekişmeli davalarda zaten fark etmiyor kimin açtığı

dava açarken bir hakkınız olduğunu düşünerek açarsınız. dolayısıyla, davayı açan zaten talepte bulunur. böyle konularda "arkadaşım şöyle dedi böyle dedi"lerle hareket edilmez.

Canım sen bi avukata danış , arkadaşlarla yürümez boşanma işi.

Bazı kayınvalideler iyi bakamadığı halde sırf inatlaşmış olmak için bakacaklarını iddia ediyorlar ama.
Kızın annesi bakmasın, ben bakayım inadı.
Işte bu inat sürekli tartışma ortamına yok açıyor o zaman yarı zamanlı bakabilirler bir ay biri diğer ay biri bakamazsa da denedin ya
duymuş evet benim yüzümden mi dedi.oğlum 10 aylık daha kreş olmuyor.
O zamn bakıcı işine bakmaniz gerekecek yani madem eşiniz annenizi istemiyo bakmasını babaannede yoruluyorum dedi ya dediğim gibi yapıp yanına yarim gün birini bulup onla birlikte baktircaksiniz yada bakıcı işine eşinizin tamam demesi lazım anneniz haklı kim olsa üstüne alınır

davayı açayım ben şimdi sadece bu konu değil ki bir sürü kavgamız var haksızmıyım ben onu yataga almamakla peki

Yavrun minicikmiş Allahım bağışlasın inşallah.
Şöyle eski konularına baktım da boşanman gereken evliliğe bir de bebeni mahkum etmişsin.
Şimdi büyük ihtimalle yükselecek bana burada herkes ama inan ben üzüldüm,çok üzüldüm.
Bak boşanamıyorsun da.

2 yıldır adamı boşamakla ilgili konu açmışsın, evi terketmişsin ama boşanmak yerine muhtemelen belki düzelir diye baba yapmışsın.

belli ki boşanmaya niyetin yok.
alttan al da kavga etmeyin bebeğin yanında.

Konu sahibi bir başka konunuzda 12 aylık kızınız olduğunu yazmışsınız, burada 10 aylık oğlum var demişsiniz. Nedir bu karışıklık ben öncelikle bunu sormak istiyorum? Doğrusu nedir?

Konu sahibi bir başka konunuzda 12 aylık kızınız olduğunu yazmışsınız, burada 10 aylık oğlum var demişsiniz. Nedir bu karışıklık ben öncelikle bunu sormak istiyorum? Doğrusu nedir?
yanlış yazmışım 10 aylık bbegi olan konu okuyordum

peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…