- 28 Aralık 2016
- 1.861
- 4.712
- 133
- 40
- Konu Sahibi pocahantes89
-
Aynen buna katılıyorum bende sürekli bi tarafın bakması sorun olur ve oluyordaBenim kv dem bakmak isteyecek de ben sırf onu sevmediğim için inatlaşıp baktırmayacağım.Tabiki kocam bana kızar.Ne güzel anası baksın sen de git kv dende yemek ye topla kadının mutfağını evine geç çocuğunu biraz oyala sonra uyut,akşam size kalsın beraber vakit geçirin eşinle.Hayatı kendinize neden zorlaştırıyorsunuz anlayamıyorum!
Benim kv dem bakmak isteyecek de ben sırf onu sevmediğim için inatlaşıp baktırmayacağım.Tabiki kocam bana kızar.Ne güzel anası baksın sen de git kv dende yemek ye topla kadının mutfağını evine geç çocuğunu biraz oyala sonra uyut,akşam size kalsın beraber vakit geçirin eşinle.Hayatı kendinize neden zorlaştırıyorsunuz anlayamıyorum!
Ya bakar babannesi neden bakamıyacak.Çok pis çok dağınık bir insan olmadığı müddetçe neden çocuğa bakamasın.Şimdi konu sahibinin annesi sırf çocuk bakmak için onlarda kalıyor ne kadar yanlış hani kv dese ki ben bakamam o zaman anlarım mecbur kalmışlar derim de burada konu sahibini hatalı buluyorum.Şu inatlaşmayı bırakın artık bence
bıraktım zaten ilk o baktı ama daha sonra yoruluyorum ben dedi o da uzakta oturuyor zatenYa arkadaşım bırak çocuğuna kv baksın git akşamları onun evinde yemeğini ye sonra geç evine mutfağın kirlenmez senin için rahatlık olur.Tamam kv deni sevmiyor olabilirsin sana eziyet etmiş olabilir de ne bu inatlaşma anlamıyorum biraz mantıklı ol!
aynen öyle yaptılarBazı kayınvalideler iyi bakamadığı halde sırf inatlaşmış olmak için bakacaklarını iddia ediyorlar ama.
Kızın annesi bakmasın, ben bakayım inadı.
bütün tv izletiyordu bende izlettim çocuklarıma bişey olmadı diyorduÇocuk eğitimi ve bakımı bambaşka bir konu ama.
Örneğin ben "çocuğuma şunların yedirilmesini istemiyorum" deme hakkına sahibim. Ya babaanne çok temiz, titiz biri olsa ama benim bu hassasiyetime önem vermese?
TV izletme dediğimde zaten kendisi izlediği için çocuğum da maruz kalsa, ama babaannesi çok temiz olsa?
duymuş evet benim yüzümden mi dedi.oğlum 10 aylık daha kreş olmuyor.Olmaz mutlaka duymuştur çocuğunuz kaç yaşında kreş dusunemezmisiniz yada kv yakınsa yanına yarim gün birini tutup yardım etmesini söyleyebilirsiniz ama evde bende sürekli yatılı birine karşıyım heleki kendi annem ailemden biri kesinlikle olmamalı
O zaman birsey diyemem ama evde devamli birinin kalmasi cok kotu.bakıcı bakmasına karşı
Bakın burada konu boşanmaya varmış ,neden?Evde konu sahibinin annesi kalıyor.Bence çok çok yanlış,kocası istemiyo aralarında sorun çıkıyo ama konu sahibi inatla kv ye baktırmıyo.Ne diyeyim siz bilirsiniz.
Bakın burada konu boşanmaya varmış ,neden?Evde konu sahibinin annesi kalıyor.Bence çok çok yanlış,kocası istemiyo aralarında sorun çıkıyo ama konu sahibi inatla kv ye baktırmıyo.Ne diyeyim siz bilirsiniz.
hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba;
Buraya konu açmaktan ben de sıkıldım eminim sizde okumaktan sıkılmışsınızdır.Eşimle olan sorunlarımız eski konularımda var.Şimdi ki konuya direk girmek istiyorum.
Eşim çocuğa annem bakıyor kendi ailesi bakmadı diye dolmuş.Oysa onlar baktılar ilk önce ama olmadı.Muhtemelen annesi dolduruyor.Çünkü hep öyle yaptı.Eşimle gene birbirimize girdik.Ben de dün gece yerde yatmasını söyledim.Biliyorum hata ettim ama istemedim yanımda yatmasını.Neyse yerde yattı eşim.Sonra bana bunun hesabını ödiceksin dedi.Ve bir sürü hakaret aileme kadar.Babama karı kılıklı dedi ve ben orada çıldırdım.Ağzıma gelen söyledim.İttim bağırdım çağırdım akşam eve gelmemesini ve dilekçeyi vermesini söyledim sen defol bu evden dedi bende çocuğun düzenini bozmayacagımı kendisinin defolup gitmesini söyledim.Artık çok yoruldum bunaldım kendimi yüksek bir yerden atasım var.Olmuyor iyice dibe batıyoruz ve boşanmak istiyorum o da istiyor ama davayı sen açacaksın diyor ne yapayım ben şimdi
gelmez ki çünkü o haklı ben haksızımKimse evinde 7 24 ailesi dışında başka biriyle yaşamak zorunda değil bu anneniz de olsa kayinvalideniz de olsa aynı..
Eşinizin bu konuda rahatsızlığı varsa hakveririm..
Sorunlariniza çözüm bulmak, çocuğun olduğu evde ses yükselip defol gitlerin havada ucuşmasindan emin olun daha kolay..
Sırf bu yüzden eşler tam manasıyla hazır olana kadar çocuk yapmasınlar fikrindeyim her zaman..
Çocuk yapmaya karar verirken hiç mi nasıl olur?kim bakar diye konuşmadınız?
Ikinizin tavrı da tutumu da oldukça yanlış..
Bu kadar basit bir sorunda yerde yat demeler,evden kovmalar söz konusu oluyorsa çocuğunuz için lütfen terapiye gidin..
Böyle bir konu yüzünden boşanma olmasa da cirkinlesmelerinizin eni sonu o olur..
Haksızsın gel terapiye gidelim demiceksiniz herhalde..gelmez ki çünkü o haklı ben haksızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?