sonunda boşanıyoruz...

Benim kv dem bakmak isteyecek de ben sırf onu sevmediğim için inatlaşıp baktırmayacağım.Tabiki kocam bana kızar.Ne güzel anası baksın sen de git kv dende yemek ye topla kadının mutfağını evine geç çocuğunu biraz oyala sonra uyut,akşam size kalsın beraber vakit geçirin eşinle.Hayatı kendinize neden zorlaştırıyorsunuz anlayamıyorum!

Aynen buna katılıyorum bende sürekli bi tarafın bakması sorun olur ve oluyorda

Bazı kayınvalideler iyi bakamadığı halde sırf inatlaşmış olmak için bakacaklarını iddia ediyorlar ama.
Kızın annesi bakmasın, ben bakayım inadı.

Ya bakar babannesi neden bakamıyacak.Çok pis çok dağınık bir insan olmadığı müddetçe neden çocuğa bakamasın.Şimdi konu sahibinin annesi sırf çocuk bakmak için onlarda kalıyor ne kadar yanlış hani kv dese ki ben bakamam o zaman anlarım mecbur kalmışlar derim de burada konu sahibini hatalı buluyorum.Şu inatlaşmayı bırakın artık bence

Çocuk eğitimi ve bakımı bambaşka bir konu ama.
Örneğin ben "çocuğuma şunların yedirilmesini istemiyorum" deme hakkına sahibim. Ya babaanne çok temiz, titiz biri olsa ama benim bu hassasiyetime önem vermese?
TV izletme dediğimde zaten kendisi izlediği için çocuğum da maruz kalsa, ama babaannesi çok temiz olsa?

bıraktım zaten ilk o baktı ama daha sonra yoruluyorum ben dedi o da uzakta oturuyor zaten

bütün tv izletiyordu bende izlettim çocuklarıma bişey olmadı diyordu

Bakın burada konu boşanmaya varmış ,neden?Evde konu sahibinin annesi kalıyor.Bence çok çok yanlış,kocası istemiyo aralarında sorun çıkıyo ama konu sahibi inatla kv ye baktırmıyo.Ne diyeyim siz bilirsiniz.

duymuş evet benim yüzümden mi dedi.oğlum 10 aylık daha kreş olmuyor.

davayı sen açmadıkça boşanmak istemediğini, ertelediğini ya da boşanmamak için işi yokuşa sürdüğünü düşünecek. Aç bari, blöf yapmadığını görsün

Çocuğu kayınvalideye baktırınca da konu sahibinin huzuru olmayacak ama
Ne yapsın, kendini feda mı etsin kocası mutlu olsun diye?

Şurda konu sahibi beş altı ay daha idare edip çocuğunu kreşe yazdırsın.Bezli kabul eden kreşler var.O süre zarfında da köprüyü geçene kadar istede de istemese de ayıya dayı deyip kv yle inatlaşmayacak.Yoksa boşanmak çözüm değil.

Siz kocanızın kızmalarına göre mi şekil alıyosunuz?

Annesini isterse annesi bakar kvyi istemez bakıcı bakar bunda kocasının fonksyonu ne ben göremiyorum.

Belki kvyi sevmiyo belki bakamıyo oğlunu büyütmüş ama nasıl büyütmüş biliyo mu yoo

Annesine gelince kızının evinde de kalır başınınüstünde kocasından izin mi alıcaktı

Sonra bulunmaz hint kumaşı kocaları çıkartın tepeye

Esasında ben ne kv nin ne de annenin bakması taraftarıyım.Çünkü iki taraf için de sıkıntı yaratıyor.İyi bir bakıcı bu durumlar için kurtarıcı olur ancak ona da maddi güç elverir mi bilmiyorum.İnsanlar ihtiyaçtan maddi yetersizlikten çalışıyor konu sahibi de 10 aylık bebeğini bırakıp çalışıyor.Ben burada kocanın yaptığını yüceltmiyorum onu haklı bulmuyorum ama yazık günah değil mi konu sahibinin annesine hem kızının çocuğuna bakıyo hem de damadın afra tafrasını çekiyor.Annemi bu duruma düşüreceğime çocuğu alır kv deme "anne sen çok iyi çocuk bakıyorsun" der baktırırdım.

Kimse evinde 7 24 ailesi dışında başka biriyle yaşamak zorunda değil bu anneniz de olsa kayinvalideniz de olsa aynı..
Eşinizin bu konuda rahatsızlığı varsa hakveririm..
Sorunlariniza çözüm bulmak, çocuğun olduğu evde ses yükselip defol gitlerin havada ucuşmasindan emin olun daha kolay..
Sırf bu yüzden eşler tam manasıyla hazır olana kadar çocuk yapmasınlar fikrindeyim her zaman..
Çocuk yapmaya karar verirken hiç mi nasıl olur?kim bakar diye konuşmadınız?
Ikinizin tavrı da tutumu da oldukça yanlış..
Bu kadar basit bir sorunda yerde yat demeler,evden kovmalar söz konusu oluyorsa çocuğunuz için lütfen terapiye gidin..
Böyle bir konu yüzünden boşanma olmasa da cirkinlesmelerinizin eni sonu o olur..

hakkınızda hayırlısı olsun

gelmez ki çünkü o haklı ben haksızım

gelmez ki çünkü o haklı ben haksızım
Haksızsın gel terapiye gidelim demiceksiniz herhalde..
Böyle cözümü olan sorunlarda bile hakarete varan tartışmalar yaşıyoruz birlikte evlilik terapisine gidelim diceksiniz!!
Karşılıklı sorunlarınızı dinleyip çözüm odaklı olmadan işin sonu gelmez..
Mesele anneniz ya da kayinvalideniz değil sizin tutumunuz..
Orta yol bulmak imkansız mi size göre??
Eşinizin beklentisi çok mu abes?
Karşılıklı sergilediğiniz tutum mu sizi bu evreye getirdi yoksa sorunlarınızin mi cozumü imkansız.
Iyi düşünüp öyle hareket edin
Karşılıklı böyle davranış içinde olduktan sonra ayrilsaniz da birlikte olsanız da psikolojisi normal olmayan bir çocuk gelecek arkanızdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…