Sonunda boşanma kararı aldım

123yek

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
5
16
8
Evet sonunda o kararı bende aldım. 1buçuk senelik eziyet gibi geçen evlilik sonrası. Çok şükür! Çok şey yaşadım psikolojik şiddetin cok dibini gördüm. Büyü yapılmıştı üzerime ve agzımı açamıyodum. En son 6 aylık oglumu görmek için n alıp bidaha getirmeyince dedimki sen orda bi dur. Çocugumu benden allahtan başka hiç bişey ayıramaz. Actım cekilmekli boşanma davasını gittim haberi yokken polisle icrayla aldım cocugumu. Gözünün içine baka baka. Can nasıl yakılırmış gör dedim. Sonuç oda bana dava açtı aylar sonra. Hemde odaa cekişmeli. Cocugunu icrayla görmesine izin verdim. Her gelişinde icraya para yatırdı. Ayda iki kere. Sonra baya bi süründürdükten sonra oglumun psikolojisini düşünerek kendinin gelmesini söyledim. Bi kaç gün sonra davamız var tabi bu virüs olaylarından ertelenmezse. Coktan birini bulmuş bile. Benim sormak istedigim. Psikolojik şiddettin bi önemi varmı gerçekten hakim karşısında. Çünkü ben dibine kadar yaşadım. Kendimden geçtim resmen evliyken. Yardımınıza ihtiyacım var.

Psikolojik şiddetin elbetteki hakim karşısında bir önemi var. Eğer görgü tanıklarınız veya delilleriniz var ise bu daha da sabit bir hale gelecektir. Yargıtay kararlarını incelemenizi tavsiye ederim.

Helal olsun kiz sana ,cesaretine hayran kaldim
Alacagin vs nedir bilmiyorum ama anlasmali ayrilik en guzeli cunku o mahkeme bitmiyor, olan en basta cocuguna olur.. sana olur,ailene olur.. yillarini heba etme derim
Alacagini al, def et gitsin

Sadece hakkımı istiyorum işye dügünde takılan altınlar ceyiz eşyalarım tabi bana cektirdiklerinin bi bedeli olması gerektigini düşünüyorum ama aynı zamanda hiç de ugraşmak istemiyorum. Hakim ne der onu merak ediyorum mutlaka yalancı bi şahit ayatlamıştır çünkü

Maddi ve manevi hazirim buna dersen sürünsün tabi!
Ama cocuga ve bana yazik,yillarima yazik gecen zamana yazik dersen anlasmali protokol yaptir,uzlasmaya gidin ve ayrilin ..

Bu saatten sonra anlaşamayız sanırım gerçi bi şuan bi sıkıntı yok oglumuz için konuşuyoruz görüşüyoruz ama sadecr oglumuz için başks hiç bişey konuşmuyoruz. O şimdi gününü gün ediyo onunla bununla birazda o çeksin. Başkasıyla evlenmek için benden boşannmayı beklesin benim yıllarım gidecekse onunkide gidicek nasılolsa. Ha istediklerimi verrse tabiki anlaşmalı olur. Benim merak ettigim hakim ne karar vericek

Boşanmanın bile iyisi kötüsü varmış onu anlıyorum. Ben mesela alyansim bile yok adamı arıyorum boşa beni diye param yok diyor. Sen kesinlikle dibine kadar fazlasıyla al sen çocukla yaşayacaksın sonuçta o kendi hayatına bakacak enazindan maddi birdestegin olur ne güzel şanslısın emin ol bubkonuda . Dimdizlak kalanlar da var ben gibi maalesef. Şansın bol olsun

Aslında cok zor güçlü durmaya çalışıyorum umursamaz havalardayım yani ama içimde tedirginlik endişe herşey var. Ama ileriyi düşünüp umutlanıyorum. Yapabilirim çünkü. Seninde durumun zor bazen yapacak hiç bişey olmuyo. Cok can sıkıcı bu durum. Ama belediyelerin ücretsiz avukatları var anlaşmalı olarak onlara başvurup tek celsede bitirebilirsiniz. Seninde şansın bol olsun canım. Allah hep yardımcın olsun. Hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…