Kandilcim bu karari almana o kadar sevindim ki...
ve zamanlamayi gercekten cok iyi yaptin.
goreve basladin degilmi?
Kimseye aciklama yapma,
sadece bosanacagini soyle ve davani ac
Umarim bundan sonra hayat sana hep guzellikler getirir..
madem karar verdin etrafı çok düşünme..
bi şekilde kabul edecekler durumu...
bunun dışında eşin sana değer vermiyosa sen onu düşünme nasıl anlatıcam diye yorma kendini onun dilini kullan....
allah bundan sonra mutlu etsin...
canım yasadıklarını gercekten bılmıyorum..bende boyle bır surec gecırdım esımden bosanma kararı aldım evımı terkettım kesın bıttı dedım ama yapamadım..o yaptılarından cok pişman oldu ve suan tedavi falan goruyor (psikolojik) ben herkes son bır sans hakeder dıe dusundum ve ona bır sans verdım..suan o kadar mutluyuz kı sankı baska bır adamla evlendım gıbıyımm hersey cok guzel gıdıyor..
aranızdaki sorun ne bılmıyorum ama eğer duzelebilecek bişeysee düşün derim ama yok artık bu saatten sonra olmaz dıyosan bıtırmek elbette ki daha ıyı olur..hakkında hayırlısı olsun bitanemm.....
Madem seni hiç istemedi ve değersiz görüyor neden evli kalmak istesin ki
etrafında kimin ne dediği önemli olmasın senin için..
Herkes yaşadığını bilir.
Kapılar kapanınca olanca mutsuzluğunla sen kalırsın içeride.
Kimse mutsuzluğun ortağı olmak istemez.
Kararlı davran ve asla taviz verme.
Seni kararlı gören herkes birsüre sonra durumu kabullenecektir.
Senin ''paşa'' da dahil..
kesin kararını verdiysen ki öyle görünüyor zaten beyninde bitmiştir evlilik.. çevrendeki kişiler elbette çok konuşacaklar senin ne çektiğini bilmeden yargılayacaklar yeri geldiğinde, kimseye taviz verme hiç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin dört duvar arasında eşinle senin neler yaşadığını senden başka kimse bilemez..
boşanma aşaması çok zor oluyor ama iş başa düşüncede altından bir şekilde kalkıyosun işte..
Allahım kuvvet versin inş. güzel günler gelecek senin içinde...
hakkında hayırlısı olsun
değersiz isen onun gözünde değer vererini bulursun inşallah.. sen kendine ne güzel değer veriyorsun ki o kişiden boşanma kararı almışsın.
kimseye birşey demene gerek yok ki açıklama yapmana da . yolla dilekçeyi .kafan rahat olsun.
ne güzel kararlısın da.
umarım herşey güzel olur senin için bundan sonra.
Adam olana , anlayana, gerçekten sevip kıymet verip evliliğini devam ettirmek isteyene evet şans verilir.
Hata yapmıştır, pişmandır, anlamıştır.
Ama karşındaki hep aynı devam ediyorsa aslında şans vermiyorsun kendinden veriyorsun canım.
Değmez...
güzelim ben çok sevindim bu kararına dersem bana kızar mısın?
ılk konundan berı bılıyorum olayları, ve ne kadar aklımın sende kaldıgını sende bılıyorsun ataman oldugunda kendıme olmus kadar sevınmıstım, ve o adam ıcın hıcbırseyın degmeyecegını de soylemıstım sana...
umarım bundan sonra hersey cok guzel olur...
aılelerden dırdır eden olursa da ac burdakı konularını okut :)
canım öncelikle yalnız değilsin, bende 3 gbün önce ailemin yanına döndüm bizi haketmeyen insanlar için kendimizi paraladık ama değer görmedik ,bende boşanıyorum ama hiç kendimi kötü hissetmiyorum eskiden olsa ağlar ve hırpalardım kendimi ama nedense çok rahatım kurtulduğumu düşünüyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?