sonunda bu da oldu

nelfn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
711
371
18
Az önce aldatıldığımı öğrendim.peş peşe 5 mesaj aşkımlı filan.beyefendi uyuyordu gecenin bi saati dedim susmayınca merak ettim baktım şok oldum ellerim titredi ne yapacağımı bilemedim. uyandırdım sıçradı.mesajına bak dedim.bahsetmiştim senden önceydi.o yazıyor ben yazmıyorum.filan.arattırdım ben evlendim dedi kız şok oldu falan filan ben aldım tlf sordum ne zamandır konuşuyosunuz ona sor dedi.bunlar artık önemli değil anladımki sevilmiyorum değer verilmiyorum.nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum.kendisini görmek istemiyorum zaten öncesinde de sevgimi azaltmıştı.sanırım her şey bitti.ben aşk evliliği yaptığımı sanmıştım olmadı.sevilmek değer görmek istemiştim karşılığında bir çok fedakarlık yapmıştım yanlış insana denk gelmişim.kırgınlığım sinirimden de öte.nasıl başedeceğim ben.aslında ayakları sağlam basan biriyim bir tek aşka boyun eğdim.

Tamamen ne olduğunu öğren. Zaten belli ki yalan söylemekte beceriksiz bir adam hemen dökülüverir.
Sonra eyleme geçersin...

Geçmiş ola...
Bundan sonra ne yapacağınıza karar verin.
Affedecekseniz, unutacaksınız bu mevzuyu.
Hiçbir şekilde bir daha açmayacaksınız.
Eğer affetmeyecekseniz de, nereye başvuracağınızı biliyorsunuzdur.

Biraz once aldatildigini ogrendin ve hemen buraya yazdin oylemi

Nefes alsaydin ..

Yahu git bi adamla al karsina konus

5 dakika kapi muhabbeti gibi

- aldattin mi ?

- yo hayir

- hi ben anladim tanmm ?!!!

Bu nedir
bi duzgunce kpnus
Yazarken buraya kısaca yazmak istedim artık detaylar önemli değil.bu mesajlar her şeyi anlatıyor ikna olmadım.bundan sonrası önemli hiç beklemezdim.

Bunu affedememde diğer konuyu ne yaparım nasıl yaparım onu bilmem ben onun için her şeyi terkedip bulunduğu yere yerleştim.hadi deyince olmuyor.küçük yer.

Çok üzücü ama aldatıldığın aşikar,
Herkes aynı olmuyor malesef karar konusunda bir kabul edip oturanlar var birde boşanma sebebi olarak görenler,ikincisi bana göre en onurlu davranış,
Tabi karar sizin...

kadında bılmıyo muydu acaba evlı oldugunu böyle senın gozune soka soka mesajlar atıyo, geçmiş olsun valla

Çok üzücü bir durum ama 5 mesajın gece saattinde peş peşe gelmesi başka zamanlarda eşinizin cevap vermiş olma ihtimalini kuvvetlendiriyor Yalan söyleyip söylemediğini en iyi siz anlarsınız

büyük konuşmak istemiyorum ama benim affetmeyeceğim konulardan aldatılmak...
başka ihtiyaç mı evde nikahlı eşin var işte dışarıya para vermeye ne gerek var...

yavv aşık mu aldın boşan sonra ne halt edeceksen et...

Yuh ya. Bitir.. bitti de çık git. Ona mı kaldın sen. Bunlar akıllanmıyor söyliyim ben.

kadında bılmıyo muydu acaba evlı oldugunu böyle senın gozune soka soka mesajlar atıyo, geçmiş olsun valla
Bilmiyomuş sözde.numarası var tekrar arasammı.ben eşime güvendiğim için şüphelenmedim hiç.ama iyi saklamış bravo.hiç kendimi düşürmeye niyetim yok.bi karar verip ona göre hareket etcem.tekrar araştırmayı istemiyorum bile.şoktayım ama gerçekleri gördüm gözüm açıldı.

Katılıyorum.dürüst ol başkası var de zor olsa da bundan iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…