- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
Çok üzüldüm canım. Ama unutmak çok zor olurdu senin için. Kendini devamlı eksik hissedecek, kadınlığını sorgulayacaktın. Manevi tazminat talep et canım. İyi bir avukat tut. Arama ve mesaj kayıtlarından seni aldattığı kanıtlanabilir. Aldatılan kadın maddi manevi tazminata hak kazanıyor. Bir arkadaşım, eşinden bi kere dayak yedi diye 40 000 TL. tazminat aldı. Seninki dayaktan beter. İnsanın bu durumda para pul düşünmesi saçma biliyorum ama yaptıklarının bir bedeli olmalı değil mi? Sen ona onca yıl kadınlık etmişsin, çocuklarına bakmışsın...İyi ben itiraf ettim kurtuldum ohh..Yakayı kurtarmak bu kadar kolay olmamalıDedim o da kendini savunmaya çalıştı.
Ayrılıyoruz.hala aynı söylüyor mesajlarına aramalarına bakalım o halde dedim kabul etti ama inanmıyorum ben ayrılıyoruz anlaştık.biraz ağladım ama geçti
Teşekkür ederim desteğin için çok kötü bir adama çatmışım.bu ara duygusallığı bırakıp akıllıca tavsiyelerde ihtiyacım var.bana anlaşarak ayrılalım her dediğini yapayım diyor.suçlu olduğunu kabul ediyor.bazende seni aldatmadım diyor ısrarla nerdeyse inanıcam yani.sinirle kadını aradı hoparlör açık tabi kadın öeşgule aldı.belki de korktu kendine de dava açarım diye.kafam allak bullak.ne kadar körmmüşüm hala inanamıyprum.Çok üzüldüm canım. Ama unutmak çok zor olurdu senin için. Kendini devamlı eksik hissedecek, kadınlığını sorgulayacaktın. Manevi tazminat talep et canım. İyi bir avukat tut. Arama ve mesaj kayıtlarından seni aldattığı kanıtlanabilir. Aldatılan kadın maddi manevi tazminata hak kazanıyor. Bir arkadaşım, eşinden bi kere dayak yedi diye 40 000 TL. tazminat aldı. Seninki dayaktan beter. İnsanın bu durumda para pul düşünmesi saçma biliyorum ama yaptıklarının bir bedeli olmalı değil mi? Sen ona onca yıl kadınlık etmişsin, çocuklarına bakmışsın...İyi ben itiraf ettim kurtuldum ohh..Yakayı kurtarmak bu kadar kolay olmamalı
Canım biraz alakasız olacak ama geçenlerde bir sanat filmi izlemiştim. Senin yazdıklarını okurken de nedense o film geldi aklıma. Dışardan bakılınca mükemmel bir çift var. Erkek zengin, yakışıklı..kadın da zuhal olcay'dı o kadar diyeyim :)) kadın mükemmel bir eşti, sakindi, güzeldi, zekiydi, iyi bir anneydi. Ama adam durmadan aldatıyordu bunu. Sonra bir gün adam itiraf etti karısına: "Basitlik, adilik beni inanılmaz derecede kendine çekiyor, kurtulamıyorum. Basitliği adiliği arzuluyorum. Ama seni seviyorum"... Biliyorsun sanat filmleri hep gerçek yaşamdan kesitler sunar seyirciye. Kendini sorgularken bunları da bir düşün derimTeşekkür ederim desteğin için çok kötü bir adama çatmışım.bu ara duygusallığı bırakıp akıllıca tavsiyelerde ihtiyacım var.bana anlaşarak ayrılalım her dediğini yapayım diyor.suçlu olduğunu kabul ediyor.bazende seni aldatmadım diyor ısrarla nerdeyse inanıcam yani.sinirle kadını aradı hoparlör açık tabi kadın öeşgule aldı.belki de korktu kendine de dava açarım diye.kafam allak bullak.ne kadar körmmüşüm hala inanamıyprum.
yemin ediyor kız bırakmamış.evliliğimizi bozar diye bana söylememişmiş.o zamanda söylemediğine bozuluyorum.gerçi hiç inanmadım.herkes bir şansı hakeder diyor arkadaşlar.ama bizim anlaşamafığımız konularda vardı.çocuk için düşün diyorlar ben o düşündümü diyorum haketmiyor bence hiçbişeyi.sen gidersen biterim diyor çünkü herkes beni tanır sayar sever.değişir mi 40 yasında sizce?Adamın masum olma olasılığı yok mu?
Gerçekten yüzleşme gibi bu filmler gerçekte o kelimeyi kullanmaz ama aldatanlar karşı tarafı bile suçlar.ama gerçekbu filmdeki gibi.bizimki o filmdeki gibi zengin filanda değil.Canım biraz alakasız olacak ama geçenlerde bir sanat filmi izlemiştim. Senin yazdıklarını okurken de nedense o film geldi aklıma. Dışardan bakılınca mükemmel bir çift var. Erkek zengin, yakışıklı..kadın da zuhal olcay'dı o kadar diyeyim :)) kadın mükemmel bir eşti, sakindi, güzeldi, zekiydi, iyi bir anneydi. Ama adam durmadan aldatıyordu bunu. Sonra bir gün adam itiraf etti karısına: "Basitlik, adilik beni inanılmaz derecede kendine çekiyor, kurtulamıyorum. Basitliği adiliği arzuluyorum. Ama seni seviyorum"... Biliyorsun sanat filmleri hep gerçek yaşamdan kesitler sunar seyirciye. Kendini sorgularken bunları da bir düşün derim
Diğer sorunlarınızın boyutunu bilemiyorum ama bu konuda doğru söylüyor da olabilir diye düşünüyorum açıkçası.yemin ediyor kız bırakmamış.evliliğimizi bozar diye bana söylememişmiş.o zamanda söylemediğine bozuluyorum.gerçi hiç inanmadım.herkes bir şansı hakeder diyor arkadaşlar.ama bizim anlaşamafığımız konularda vardı.çocuk için düşün diyorlar ben o düşündümü diyorum haketmiyor bence hiçbişeyi.sen gidersen biterim diyor çünkü herkes beni tanır sayar sever.değişir mi 40 yasında sizce?
Onunla hayat çok zor bir şans verip pişman olmak istemiyorum.yoksa emin olun en çok düzelmesini isteyen benim.nefret derecesine getirdi sonrada bu çıktı.kendi kendini bitirdi.teşekkürler iyi dilekler için.Diğer sorunlarınızın boyutunu bilemiyorum ama bu konuda doğru söylüyor da olabilir diye düşünüyorum açıkçası.
Tüm yaşadıklarınızı gözden geçirip ilişkinizin bir şansı daha hak edip etmediğine karar vermelisin.
Önemli kararlar alırken acele etmeyip, sağlıklı karar verebilmek için düşüncelerimizin rayına oturmasını beklemeliyiz.
Hakkınızda hayırlısı İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?