Neden bu haldesiniz ?
çok objektif bakamıycam bu olaya,benim de bir kızım var damadımın ona el kaldırdığını öğrensem bilmiyorum ne yaparım.
dün gece çok hastalandım ama çocuklarımı evde bırakıp hastaneye bile gidemedim.ya ben yokken onlara bi şey olursa diye bütün gece uyumadan iyileşmek için çabaladım,kedimi unuttum çocuklarım için endişelendim.
yani diyeceğim o ki bir çocuk kolay büyütülmüyor sende bir annesin konu sahibi ve ne demek istediğimi anlıyorsun.
eğer o adamla aynı evdeysen ve evliliğiniz normal sürüyorsa böyle dövmeli sövmeli kavgaları anneye-babaya yansıtmayın çünkü bi süre sonra karı-koca barışıyor ama anne-babanın aklından bu olay çıkmıyor.
ben olsam damadımı her gördüğümde bu adam kızıma vurdu diye geçiririm aklımdan.
Ailesiyle aranda olan gerginligini hazmedemiyor demek ki peki çok mu çirkin şeyler yaşadın ailesiyle ?
evliliğin pek iyi gitmiyor sanırım..şiddete eğilim var...çocuğunun ve senin mutluluğun için boşanmayı düşünmelisin..
Ailesiyle görüşmemek için gerçekten çok muhim sebebleriniz olmalı
var mı?
değer mi bunları yaşamaya?
Cocuklarda mutsuz bir ortamda huzursuz oluyorlar.
Siddet var ve gercekten istemiyorsan artik esini evde tutmamalisin .
Cocuklar icinde en dogrusu bu cünkü
Pazartesi günü psikoloğa gittim ve sorunun geçmiş yaşanmışlıklardan Kaynaklı olduğunu söyledi çift terapisine çağırdı.
Salı gün için eşimin ailesi abisine gelecekti ben de gitmek istemedim. Çünkü eşim normalde o gün çalışıyor bizimle ilgili bişey olduğunda çalışıyorum deyip izin alamayan adam o gün için izin alacaktı. Ben de normalde çalışıyorum diyerek herşeyi ertelediğini istese ailesinin pazar gelebileceğini izin alması gereken daha önemli işlerimizin olduğunu bu sebepten gitmeyeceğimi söylemiştim.
Ayrıca biz son gittiğimizde eltim çocuklarım mağdur oldu demişti bizim çocukları kıskandıkları için!!! Ben kimseden laf duymak istemiyorum çocukları görmek istiyorlarsa bize gelsinler dedim
Ve bu sebepten bana vurdu!!!
Tabi ki karşı tepkin çok ağır oldu ben de ona vurdum ve evden kovdum. Oğlum arkasından öyle çok ağladı ki gönderemedim.
O an ne yapacağımı bilmez bi halde annemi aradım aramamalıydım... Annem de eşimi arayınca tartıştılar dün zaten annemler gelecekti geldiler eşim hoşgeldin demedi anneme. Babamın hiçbirşeyden haberi yok
Hala eşim Sözel sataşmalara devam ediyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum. Kovuyorum çocuklar perişan oluyor evde kalsa nereye kadar
Çok Çaresiz hissediyorum
Bunlara karsılık birde oraya mı götürecekmiş eşiniz çocukları? Gördüklerine dua etsinler, yok öyle vay efendım anneannesidir, vay babaannesidir. Bana yapılan saygısızlık çocuğuma yapılmış demektir. Torununa bakmayan kadının duyguları mu kabarmış? Çocuklar şuan küçük , boşanırsanız daha kolay atlatırlar gibi.. Ileride daha mı zor olur onlar için bilemedim şimdi. Anneniz tabii haklı kavga etmekte, benim de var evladım, düşünmek bile istemıyorum.
Umarım feraha kavuşursunuz, çocuk olunca bu durumlarda bır kez daha düşünüyor demek ki insan. Eşiniz hatasını anlasa, azıcık kıymet bilse.. Çok haklısınız, götürmeye de bilirsiniz.Şahsen benim kayınvalidem evimde görebilir, markete dahi götüremez, benim yaşadıklarım daha farklı tabii. Umarım bir çıkar yol bulursunuz.Zaten hep götürüyorduk bu kez itiraz ettim ertesi gün başta Planı yaparken bişey dememişim de gece fikir değiştirmişim dengesizmişim burdan başladı
O annem hem hastalığımla evlat acısıyla yandı hem çocuklarıma sahip çıkmak için çırpındı durdu
Umarım feraha kavuşursunuz, çocuk olunca bu durumlarda bır kez daha düşünüyor demek ki insan. Eşiniz hatasını anlasa, azıcık kıymet bilse.. Çok haklısınız, götürmeye de bilirsiniz.Şahsen benim kayınvalidem evimde görebilir, markete dahi götüremez, benim yaşadıklarım daha farklı tabii. Umarım bir çıkar yol bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?