• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bunu da yaşadım

Allah ın sevilen kulu meğerse senmişsin :)) Şükret! Çok daha büyük zararlar görebilirdin şükret ki erkenden bunları yaşadın Hiç üzülme diyemem ama en ufak zararla atlattığına sevin çünkü bekarken herşey daha kolay yuva kurup hele birde çocuk sahibi olup bunları yaşasaydın ....

:deli: Oha ki ne oha. Herif gerizekalı mı nedir ya? Harem kuracak herhalde. Vallahi verilmiş sadaka varmış kuzum. Çocuk ve fakir sevindir bunları ogrendigin için. Ne diyim başka. Allah'ından bulsun pis köpek.

Yapman gerekeni yapmışsın.
Derhal uzaklaş o adamdan.
Vay be.

Allah kurtarms kadında bi garip ne demek.beni bırakma yanımda ol:))

O kadar tiksinmişim ki dünden beri midem bulanıyor
Afedersiniz ama istifra etmek istiyorum resmen ama aileme de yansıtamıyorum durumu şu an bir mutlulukları var kendi derdimle bozmak istemiyorum
Ağlamak istedim ağlayamadım
Bir kere şöyle içli içli bağırarak ağlasam rahatlayacağım halbuki

Allah kurtardı evet, bir ömür bu adama maruz kalabilirdim. Ama hala aklım almıyor benim duygusal merhametli karşımda ağlamaktan çekinmeyen sevdiğim adam bunları nasıl vicdanı sızlamasan yapabildi. Hala aklım almıyor. Ablaları var yeğenleri var hiç mi korkmadı ya. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Yüzüğü göndereyim adresini ver başka tek kelime etme küçülme daha fazla yeter iğreniyorum diyorum yazıyor da yazıyor. Bir de ben kabahatli çıkıyorum. O yüzüğü görmek dahi istemiyorum artık

Ve kadınlar kulübünde bir Allah korumuş hikayesi daha. Verilmiş sadakan varmış bacım, ardına bile bakma

Kıza ne söylüyordu peki dinlediginizde . Böyle bi adam tanıyorum 3 kızı birden idare eden hasta ruhlu kişilik bozukluğu olan . Allah kurtarmış seni lütfen uzak dur aldanma sakın

Kusura bakmayın ama şu an gözümde böyle parazit gibi bir kıl kurdu canlandı,iğrendim...
Yapılacak şey belli, evliya değilsiniz bir de aldatıldığınız kadını sarmalayasınız. Değiştirin numarayı isabet olur, ne kadar berbat bir karakter ne kadar rezil bir insan yüzsüz pislik

Hasta olduğuna artık eminim. Annemi arıyor hala mesajlar atıyor başka telefonlardan. Utanmadan mesaj atmış başka numaradan; Hiç tanımadığım biri geldi evlilik arifesindeyken iki mesaj attı oltaya geldin aferin, sevgin bu kadarmış, bağımız bu kadar kuvvetliymiş demekki diye. Hasta gerçekten hasta
Bir de pişkin pişkin suçluyor, tam dayaklık.

O kadar tiksinmişim ki dünden beri midem bulanıyor
Afedersiniz ama istifra etmek istiyorum resmen ama aileme de yansıtamıyorum durumu şu an bir mutlulukları var kendi derdimle bozmak istemiyorum
Ağlamak istedim ağlayamadım
Bir kere şöyle içli içli bağırarak ağlasam rahatlayacağım halbuki

Allah kurtardı evet, bir ömür bu adama maruz kalabilirdim. Ama hala aklım almıyor benim duygusal merhametli karşımda ağlamaktan çekinmeyen sevdiğim adam bunları nasıl vicdanı sızlamasan yapabildi. Hala aklım almıyor. Ablaları var yeğenleri var hiç mi korkmadı ya. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Yüzüğü göndereyim adresini ver başka tek kelime etme küçülme daha fazla yeter iğreniyorum diyorum yazıyor da yazıyor. Bir de ben kabahatli çıkıyorum. O yüzüğü görmek dahi istemiyorum artık

At denize gitsin pisliğin yüzüğünü.

Allah'ın sevdiği kuluymussunuz.
İkiniz de çok daha geç olmadan onun nasıl bı pislik olduğunuzu gördünüz. Sadaka verin. Arkaniza bakmayın.

Hasta olduğuna artık eminim. Annemi arıyor hala mesajlar atıyor başka telefonlardan. Utanmadan mesaj atmış başka numaradan; Hiç tanımadığım biri geldi evlilik arifesindeyken iki mesaj attı oltaya geldin aferin, sevgin bu kadarmış, bağımız bu kadar kuvvetliymiş demekki diye. Hasta gerçekten hasta
Aynen öyle. Tedavisi de yok bunun gerçekten. Kurtulduğunuza şükredin, önünüze bakın. Çok geçmiş olsun...

keşke öğrendiğinizde bitirseydiniz ne gerek var bu kadar uzatmaya

"herşeyi biliyorum beni aldattığını değmezmişsin bitti"

bu kadar uzatmanın size zararı var bu travmaları yaşamamış olurdunuz

Bence de sadaka verin. İğrenç bir durum. Hemen ikisiyle de alakanızı kesin. Bir kaç ay sürer geçer gider. O böyle çıktı diye herkes böyle olacak değil. Kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın. Durumunuz varsa psikolojik destek alın. Atlatacaksınız.

Kusura bakmayın ama şu an gözümde böyle parazit gibi bir kıl kurdu canlandı,iğrendim...
Yapılacak şey belli, evliya değilsiniz bir de aldatıldığınız kadını sarmalayasınız. Değiştirin numarayı isabet olur, ne kadar berbat bir karakter ne kadar rezil bir insan yüzsüz pislik

Ya ajanslara bu adamın resmini yollayın katilsin bu adamdan süper oyuncu olur..

Müsvettenin niyeti açık boşlukta kalmak istemiyor.

Numaranı değiştir ve zirveler bırak ağır haysiyetsiz insanlarla görüşmüşsün

Bir de pişkin pişkin suçluyor, tam dayaklık.

At denize gitsin pisliğin yüzüğünü.

Allah'ın sevdiği kuluymussunuz.
İkiniz de çok daha geç olmadan onun nasıl bı pislik olduğunuzu gördünüz. Sadaka verin. Arkaniza bakmayın.

Kuzenim nisanlisinin aldattigi kizla kanka olmustu. Olabiliyor boyle seyler.

Aynen öyle. Tedavisi de yok bunun gerçekten. Kurtulduğunuza şükredin, önünüze bakın. Çok geçmiş olsun...

keşke öğrendiğinizde bitirseydiniz ne gerek var bu kadar uzatmaya

"herşeyi biliyorum beni aldattığını değmezmişsin bitti"

bu kadar uzatmanın size zararı var bu travmaları yaşamamış olurdunuz

Kadına ne oluyo be. Tamam çözdün durumu hesabın adamla. Daha kızı ne rahatsız ediyon. İkisinden de uzak dur. İkisi de sana zarar getirir.

Böylelerini adam tutup dövdürücen gercekten laftan anlamaz bunlar saglam bir dayak yerse belki kendine gelebilir:sinirli::sinirli:

Oyüzden mi hemen hamile kaldın?

Bence de sadaka verin. İğrenç bir durum. Hemen ikisiyle de alakanızı kesin. Bir kaç ay sürer geçer gider. O böyle çıktı diye herkes böyle olacak değil. Kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın. Durumunuz varsa psikolojik destek alın. Atlatacaksınız.

Kıza dedim zaten inşallah mutlu olursun bundan sonra, kendine değilse evladına kıyma böyle bir adamdan ona baba olmaz. Onun mutlu bir yuvaya ihtiyacı var. Güzel de kadınsın kendine de yazık etme, ama ben bundan sonra konuşmak istemiyorum ne sen benimle ne ben seninle konuşalım. Çünkü biz konuştukça bu yaşadığımızı unutmayacağız ya da hep konusu açılacak. Ben yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum herşeyi arkamda bırakarak zaten numaramı da değiştireceğim dedim. Peki ama ne zaman istersen ben burdayım bizi ziyaret edersin ailemin de benim de başımın üstünde yerin var dedi, şaşırdım güldüm ne diyeyim.

O ıtanmazda bana kanka mı oldunuz siz tek taraflı dinleyip ona inanıyorsun diyor. Herşeyi duydum ben telefonda zaten kendisi de duyduğumu gördü yakaladı. Hala inkar hala savunma hayret gerçekten.

Bir de bana eşinden boşanma sebebi için hatta ailesine de dahil eşinin hamile kaldığını, eşinin çocuğu istemediğini aldırdığı için aralarındaki buzlar erimediğinden ayrıldığını söylemişti. Meğer eski eşini de aldatmış.
Bu adam ergen de değil kazık kadar 35 yaşında. Bazen keşke akıl yaşta da olsaydı ya. Bundan sonra ağına düşecek kızlara üzülmekten başka bir şey gelmiyor içimden.

Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum..
Erkek arkadaşımdan bir hafta önce evllilik teklifi aldım
Hem de en güzel şekilde.. ikimiz de ağladık..çok değil bundan bir hafta önce o kadar mutluydumki..
Şehirdışından döndüğümde ailemle ailesi tanışacaklardı ki ben onun ailesiyle tanışmıştım çok sevmiştik birbirimizi..
Fakat
Dün öğrendim ki başka bir kadın daha varmış..
Benimle gittiği yerlere onla gitmiş..
Bana söylediği herşeyin aynısını ona söylemiş..
Şuraya gidelim mi seninle heryeri görmek istiyorum yalnızca sen ol dediği yerlere ben kabul etmeyince ona aynısını söylemiş
Beni eve bırakmış onla görüşmüş onu eve bırakmış benimle..
Bana attığı her anlık fotoğrafını ona da atmış..
Bir de o kadından çocuk aldırtmış.

Olay şöyle patlak verdi. Dün instagramda bir mesaj isteği gördüm şans eseri. Hem de onla telefonda konuşurken..kadının biri bana ağza alınmayacak her türlü hakareti etmiş. Aramıza girdin o..pu huzurumuzu bozma mesaj atma artık.. gördüm mesajını diye.
Sonra bu kadınla iletişime geçtim. Olayın iç yüzünü öğrenince kadın, defalarca özür diledi ve benimle konuşmak istedi. Telefonla konuştuk ve hem o, hem ben o şoktan başka bir şoka girdik.
Bu kadını 3 yıldır oyalamış, kadın da kendisi gibi evlenmiş boşanmış fakat bir çocuğu var. Sözde bu adam çocukları da seven, çocuk sevgisiyle ölüp biten bir insandı ama bir evladın annesine acımasızca kıymış. Kadını dinledikçe kendimden çok ona üzüldüm. Ve bu karaktersiz adam, o kadın bana evladının üzerine yemin edip, yetmeyip konuşma görüntüleriyle birlikte fotoğraflarını yollamasına rağmen ben seni aldatmadım diyecek kadar iğrenç bir adam çıktı. Onu aradığımda hala herşeyden habersizmiş gibi sana bir şey soracağım, beni hiç aldatmadın dimi ailenin üstüne yemin eder misin dediğimde bir de yemin edip bana tavır aldı nasıl sorarsın böyle bir şeyi diye.

Sonra sana bi foto yolladım baksana dedim hali hazırda hala telefondayken, o kızla konuşmalarını fotoğraflarını yolladım..2-3 dakika boyunca sessiz kaldı ve sonrasında söylediği şey;
bizi ayırmak için yapıyor iki mesajla beni terkedecek misin? Oldu.
Sonra bu kızın kapısına gelmiş,kız bana ben yanına gittiğimde seni arayacağım tel açık kalsın herşeyi dinle sen de dedi.
Biraz dinledim sonrasını kaldıramadım. Kız ağlıyor bu da ağlıyor kız konuşuyor bu susuyor. Bir süre sonra beyimiz durumu çaktı telefonu zorla elinden aldı, bağırış çağırış.. sonra beni arayıp ben onu değil seni seviyorum diye yırttı kendini bir yandan kız bırak beni gidicem diyor kızı bırakmıyor ama tutup tutup yere itiyor.. kız sonra mesaj atmış bana bırakmıyo göndermiyo elbiselerimi parçaladı, bana ben onu üzmemek için onu seviyorum dedim dedi.

İğrendim.. midem bulandı..

Gerçekten inanamıyorum, bunu yaşadığıma onun bu kadar iyi rol yapabildiğine inanamıyorum. Hiçbir şey sezmedim ki hep şüpheci bir insan olmuşumdur, o kadar iyi oynamışki..

Bundan sonra nasıl güvenirim insanlara bilmiyorum
İşin trajikomik yanı şu an hem o erkek müsvettesi hem de o kadınla uğraşıyorum
İkisi de beni bırakma diye mesajlar atıyo bana heryerden
Adam evlenelim ben yalnızca seni sevdim diyor
Kız, sen beni kendime getirdin ne olursun yanımda ol diyor..
B.ktan bi durumdayım
Numaramı değiştireceğim akşam..
Tarık akan ve gülşen Bubikoğlunun oynadığı bir film aklıma geldi. :oha:

Back
X