- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi Kalplizebra
Kıza dedim zaten inşallah mutlu olursun bundan sonra, kendine değilse evladına kıyma böyle bir adamdan ona baba olmaz. Onun mutlu bir yuvaya ihtiyacı var. Güzel de kadınsın kendine de yazık etme, ama ben bundan sonra konuşmak istemiyorum ne sen benimle ne ben seninle konuşalım. Çünkü biz konuştukça bu yaşadığımızı unutmayacağız ya da hep konusu açılacak. Ben yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum herşeyi arkamda bırakarak zaten numaramı da değiştireceğim dedim. Peki ama ne zaman istersen ben burdayım bizi ziyaret edersin ailemin de benim de başımın üstünde yerin var dedi, şaşırdım güldüm ne diyeyim.
O ıtanmazda bana kanka mı oldunuz siz tek taraflı dinleyip ona inanıyorsun diyor. Herşeyi duydum ben telefonda zaten kendisi de duyduğumu gördü yakaladı. Hala inkar hala savunma hayret gerçekten.
Bir de bana eşinden boşanma sebebi için hatta ailesine de dahil eşinin hamile kaldığını, eşinin çocuğu istemediğini aldırdığı için aralarındaki buzlar erimediğinden ayrıldığını söylemişti. Meğer eski eşini de aldatmış.
Bu adam ergen de değil kazık kadar 35 yaşında. Bazen keşke akıl yaşta da olsaydı ya. Bundan sonra ağına düşecek kızlara üzülmekten başka bir şey gelmiyor içimden.
Boşanmış erkekler genelde sorunlu oluyor, yoksa bir kadın hep sabreder ve sağlam bir sebep olmadıkça boşanmaz. Boşanmış kadınlara ne kadar hayransam boşanmış erkeklere karşı da o kadar önyargılıyım. Yıllar önce benden yaşça epey büyük, boşanmış biriyle beraberdim, o zamanlar "ne var ki, sorun anlattığı gibi kadındadır herhalde" diyordum. Çok nazik ve aşık davranıyordu. Fakat adam pedofil bir sapık çıktı. Zaten salaklık bendeydi, 35-36 yaşında adamın 20 yaşında bir kızla ne işi olsun? Ben ondan ayrıldıktan sonra Tayland'a gidip reşit olmayan zavallı seks işçisi kızlarla birlikte olmuş, her yaz düzenli olarak gidiyor sanırım. Umarım HIV falan kapıp sürünür şerefsiz.