Sonunda bunuda duydum:(

çok mutlu bir evliliğiniz yok gibi
çocuk da yokken yollarınızı ayırmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum

ettiği laf bi kere çok ayıp
terbiyesiz

pislik,densız ...ettıgı lafa bak.ay çok sınırlendım cnm ya....sen onun için neler yaptın ettın,neler çektın ,onun dedıgı lafa bak
sende cevap vereydın denız " senın tohumlar kalıtelı degıl demek kı" dıye...oyle lafa boyle laf...... sana laf sokacagına kendıne baksın .adam olsun once

Deniz bir kere abin kan falan dökmez bunu ilk önce bi geçeceksin.
Ewet biz seni tanımıyoruz, zaten burda kimseyi tanımadan yorumlar yapıyoruz.
Senin istediklerin normal olması gereken şeyler.
Bunu karşındaki insan sana sağlayamıyorsa, daha ne yapabilirsin bize onu söyle.
Bizde ona göre yorumlar yapalım.
Ewet sen bu ewlilik için ne yapabilirsin bundan sonra seni dinliyoruz...

Bir daha gündeme bosanacagim diye gelip bosanmazsaniz ne deseler haklilar zaten. Ama karariniz kesin olursa önce abinizle babanizla konuşur rica edersiniz, af dinlersiniz daha çok uzulmeyelim dersiniz.. Uzatmayin benim için dersiniz..

İstediğiniz evlilik kriterleri zaten her evlilikte olması gereken şeyler yani didinip didinip elde edilmesi gereken şeyler değil...

Halam da boyle annesinin millet ne der diye diye bosanmadi. E noldu bosaninca bir hafta konuşuldu unutuldu.. Olan gecen ömrüne , gençliğine oldu...

ne laflar ettim bende anlamaz ki o boşuna yani

ortada bir evlilik yok
herşey bitmiş durum da aşlında
eşimi düşünerek baktığımda duruma kesinlikle boşanmalıyım diyorum
ama bi taraftan da ailem,akrabalarım eş dost ne der diye çevre baskınsı bi yana
darmadağınım...
tekrar boşanma psikolojisi bunların düşüncesi bile ağır geliyor.
bi süre bekleyip ailemle konuşmayı deneyeceğim
o zaman boşanır mıyım,akıl hastanesine mi yatırırlar bu hasta ruhlu adamı bilemiyorum..

canım

canım malesef sinirliyken ağzımızdan istemediğimiz kelimeler çıkabiliyor.emin ol siniri geçince pişman olacaktır.unut söylediklerini yaptıklarını..eşin normale döndünce sakin bir şekilde kırıldığını söyle ona..ama uzatmayın bu konuyu.eminim herşey yoluna girer

ben sana sadece şunu soyleyeyım denız hepımız agır seyler yasadık bılıyosun durumları.ama ayrılmak bebek varken cokdaha zor. benım ımtıhaım lohusayken oldu ve o olanlar lohusayken olmsaydı kesınlıkle boşanırdım.bır olaydı evet ama ayrılmaya kalkacak kadar kotu bı olaydı.ama kızım tuttu benı o donem.bırde zaten yataktan kalkamıyodum
sana d

cnm ben sana boşan yada boşanma demem.bılıyosun o zamanlar affetme demıştım.ama şunu soyleyeyım.eğer yarınlarında eşını yanında ıstemıyosan ,evınde huzurun yoksa,mutlu degılsen, bekar hayatını aile evını ozluyosan bebış yokken hıç duşunme boşan derım.
eşımın bı akrabası bır aylık evlıyken boşandı.şimdi ıkıncı evlılığını yaptı 2 yıl sonra.kım ne derse desın hayat bu ya...herkesın basına hersey gelebılır....kımsenın kınamaya laf etmeye hakkı yok.sen kendı yasantına ıstedıgıne bak.bu adamla devam etmek ıstıyorsan devam et ama ıstemıyorsan hıç dusunme mıllet ne der dıye yemışım mılletın lafına.olan gençlığıne,guzellığıne,yıllarına olmasın denız......

evet her tartışmada üzerime yürür mesela
ağır küfürler eder bana aileme
ama ben hep sakladım herkesten
benim hikayem çok acı arkadaşlar
uzun uzun yazacak gücü bulamıyorum kendim de
Bir gun ben bir konu acmistim,sende benim ustume gelmistinnn..senin yuzunden o olay farkli yere gitmisti..halbuki ben girgir seklinde yazmistim.

Sende beni ruh hastasi ilanetmistin.ve kocanin sana nasil tahhamuledemediginianliyorumdemistin
Bende sana asil senin kocan neden bunlaribunlari yapiyor demistimm..sende ,benim yasadiklarimdan daha aci senin yasadiklarin demistin......ama degilmis iste.
Hayat insana neler sunar bilinmez.

ohh kocanda da yok yok maşallah dayak kumar yalan vs ...... harika evliliğin var biraz daha dayan bence

Ortada ewlilik yok güzel bir düşünce
Herşey bitmiş durumda güzel bir düşünce

Ailem, akrabalarım, eş dost ne der; yalnış bir düşünce.
Sen resmi nikahlı kocandan boşanacaksın, yoldan geçen biriyle değil.
Utanç verici bir durummuş gibi aksettirme bunu Deniz.

Ailen için üzülebilirsin eyvallah, sonuçta evliliğinin bu şekilde sonuçlanmasını görmelerini istemezdin.
Bende istemezdim ama olacağa çare yok.
Bende 6 aylık bebeğimle boşandım dul kaldım, elalem umrumda olmadı ya umrumda.
Beni o an ilgilendiren tek şey oğlum ve ailem oldu.
Ailemde hep arkamdaydı, kızım sen nasıl huzurlu olacağını dşünüyorsan öyle yap dediler.
Bende boşandım çokta huzurluyum.
Eski eşim yalancının tekiydi.
Her tartışmada bana aileme küfür eden biriydi.
Çalışmaz, çalıştığı yerde de fazla durmazdı.
Beni sanal yoldan aldattıda kendisi.
Bende bi dayak yoktu.
Sonra dedim ki kendime; Lilyana_ sen neden bunlara katlanmak zorundasın?
Mecbur musun? Belki çocuk var diye ewet!
Ama baktım olacak gibi değil, değer görmüyorum, hep arkasını toplayan benim.
Babamın ewinde daha rahat olurum huzurlu ortamda da çocuğum yetişir dedim ve boşandım.
İsterdim elbet anne baba ile büyüsün oğlum ama kısmet böyleymiş hiçte pişman değilim.
Eski eşim hala belini doğrultmuş değil. Oto yıkamacıda araba yıkıyor butun gün.
Daha başka şeylerde var sürünüyor şu an hala anlayacağın.
Zorluğa katlanırsın elbet alın terinle kazansın yeter ki parasını fakat adam olucaktı ilk önce.
Ama o adam olmadı, kansız sütü bozuk çıktı.....
Şu an çok güzel bir işte çalışıyorum, oğlumuda kreşe gönderiyorum 5 yaşında oldu bile zaman su misali.
Sana bunları neden anlattım; bil ki ben çocuğum olduğu halde hayat o adamdan ibaret değil yeterince sabrettin düzelen bişi yok nerde huzur sen oraya git dediğim için ve bundan pişmanlık duymadığım için sana kendimden örnek veriyorum. Hayatımda biride var şu an, sende atlatacaksın Deniz yeter ki güçlü ol..
Allah aşkına eş dost ne der diye düşünme.
Sen ilk önce kendine sonrada ailene bak.
Kii ailende arkanda senin, burda ailesi arkasında olmayıp adamların mecbur kahrını çekmek zorunda kalan bir sürü kadın var!!

Terbiyesizden baska birşey diyemiyorum.
Yalnız bu adamı yanınızda barındırmayın yaa ben vallahi sinir oldum oturduğum yerden..
İnsan biraz diline sahip olacak arkadaş !

deniz okudum ve ağzım açık kaldı eşinin davranışları ettiği küfürler şiddet uygulaması ve o yazdığın cümle inanamıyrum kendime gelemedim şu anda.
öncelikle etraf ne der diye yaşamamayı öğrenmelisin hayat seninnhayatın ve günler geçip gidiyo. ayrıca eşin zaten seni boşamış aslında sana da düşünücek bişey bırakmamış dinen artık o senin kocan değil.
bence olmamasıda senin için en hayırlısı seni tanıdım tanıyalı eşinden yana doğru düzgün yüüzn gülmedi. hala ne için duruyosun o evde o adamın yanında.
bence silkelen ve ailenin yanına git olmuyosa olmaz denedin olmadı. herkes 1 ay konuşur sonra sen kendinle kalırsın.
en kısa sürede ailenin yanına geri dönmemek üzere gitmeni bir arkadaşın olarak şiddetle tavsiye ediyorum.
evlilikte istediklerini yazmışsın zor değil evet ama bu adamla imkansız. belki başka biriyle daha mutlu olabilirsin bunu bilemezsin arkadaşım.
bence biran önce toparlan ve hayatına çeki düzen ver

bu şerefsize neden sabrediyorsun... daha çoook gençsin...
boşanmak dünyanın sonu değil ama maalesef öyle aksettiriliyor ülkem kadınlarına...
inan suan oldugundan çook daha mutlu olursun.. korkma bu kadar..

evet her tartışmada üzerime yürür mesela
ağır küfürler eder bana aileme
ama ben hep sakladım herkesten
benim hikayem çok acı arkadaşlar
uzun uzun yazacak gücü bulamıyorum kendim de

ay denız yenı okuyorum bunu.ALLAH askına nıye cekıyorsun bu serefsıızı ya...kızım kurtul şu herıften yemın ederım guzellığıne gençlığıne yazık ya...bıde bu herften bebek ıstıyodun.koca olmayan adam babamı olacak
.kız sen benım yanımda olsan dırek avukatımıza göturmuştum senı kolundan tutup.hıç dusunme denız bu adam duzelmez...olan yıllarına olur.yapma bunu kendıne.

Eşiniz çok ağır bir şey söylemiş, tek kelimeyle korkunç.Sizin adınıza ben de çok üzüldüm, çok ayıp etmiş çok.

şu anda buna katılmamak elde değil denizcimmm

etrafındakş çevrendekiler senin yaşamına yön vermemeliler kuzumn..
bu hayat senin..o evin içine girdiğinde bunları sen yaşıyorsun onlar değil..
hem eminim babanlar bu olanları duysa seni o evde 1 dk barındırmazlarr

El Alem ne de değil Allah ne der diye bak durumu deniz lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…