- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
bilmiyorum canımolsun canım ne olursa olsun..
sizin birbirinize zarar verdiğiniz bu durumda annein böle demesi bence yine saçma geldi bana..
Allah korusun neler okuyoruz tv de gazetelerde..
korkuyorum cinnet 1 anlık birşeyy
ne o zaman konuma gelip saçma sapan şeyler yazıyorsunBen sana boşan dedim mi ? Banane kardeşim git kocanla kavga et daha büyük morlukların olsun güle güle kullan !
Ben büyük konuşmuyorum ki onu yapan sendin, başından gitmesi gereken de ben değilim derdin de ben değilim dikkatini çekerim.
Allah selamet versin..
ediyorum zaten canım..bilmiyorum canım
dua et bana hakkımda hayırlısı olsun
olsun canım ne olursa olsun..
sizin birbirinize zarar verdiğiniz bu durumda annein böle demesi bence yine saçma geldi bana..
Allah korusun neler okuyoruz tv de gazetelerde..
korkuyorum cinnet 1 anlık birşeyy
seviyor musun sorusunu o kadar yanlış bir zamanda sordun ki
başka zaman sorsaydın buna verecek cevabım olurdu.
ona karşı hissizim benim için yok sanki
ne o zaman konuma gelip saçma sapan şeyler yazıyorsun
ne alaka yani
neyse uğraşamicam seninle
Tüm konuyu, konuları vs okumadin galiba bilgece tek bir anlik söz olsa keşke..Ya Allah askina yapmayin ne bosanmasi? Bekara kari bosamak kolay gelir tabi. Kolay mi öyle bir yuva yikmak?
Lütfen siz dinlemeyin, herkes yerinde huzurlu cevap yaziyor tabi, ateş düştüğü yeri yakar. Boşanmak gibi bir kelimeyi kullanmaya hic gerek yok.
Evet, size söylediği cümle cok kirici. Hatta cok yikici. Uzulmeyin de desem insan üzülür. . Dilin kemiği yok maalesef. Sadece tavrinizi koyun ama sessiz olarak, hicbir sey soylemeyin ama gülmeyin de. Pek konusmayin. Zaten o hatasini anlamistir bence.
Çünkü bir insan bu kadar gaddar olamaz..
biliyorum fallencimm ama ben laflardan çok şiddet meselesine bakıyorum yaa..İsyan annesi yıkılmasın bu yuva diye son ana kadar direniyor.
Tüm konuyu, konuları vs okumadin galiba bilgece tek bir anlik söz olsa keşke..
Bunlara rağmen sana kısır eşek diye hakaret eden bir adama katlanmak.. Aklım almıyor. Kimse burda sana boşa o adamı diyemez ama en azından bir daha onun gibi birine çocuk verebilme savaşında bulunma. Allah biliyor da vermiyor ya belli ki.asla inanmıyorum ondan nefret ediyorum
yüzünü görmeye katlanamam
iftira atması bir yana en hassas olduğum şeyi bir kusur gibi yüzüme vurması ölüm gibi geliyor bana..
bana vurdu kavga ederken
o beni yaraladı ben onu
böyle küçücük bir konuyu son noktaya getirdi
aramızda ne sevgi kaldı nede mesafe
herşeyi tükettik biz
söylesem babama diyorum
herşey daha kötü olacak diye korktuğumdan geri çekiyorum kendimi
boşanmayı denemiş biri olarak
herşey korkutuyor beni
ben bu zamana kadar onu kumarına,yalanlarına beni kandırışlarına hakaretine,küfürlerine,dayağına bile katlandım
niçin sadece düzelir diye beklediğimden
ama bütün ümdşm yok oldu.
ayrıca benim kararkterim sert değil
bazı kadınlar hiiiiç çekemem der tekmeyi basar geçinemediği kocasına
misal;yakın bir arkadaşım eşiyle boşanma sürecinde sebebini duyunca bu sebeple yuva mı yıkılırmış diye yorumlar yaptım.konu ise kayınvalide ile anlaşamamasıymış..
benim gözüm böyle kara değil,bu kadar cesaretli değilim.
bi defa boşanmayı denedim diye sanki tekrar buna hakkım yokmuş gibi hissediyorum
ailemden korkuyorum..
bu konuda söyleyeceklerim bu kadar.
burda konu açmak istemiyordum aslındadenizim korkmaaa Annenle paylaş.
tek üzüntüm ne biliyormusun sen sustukça bu adamı çektikçe
sana devam edicek canı çektiği gibi davranmaya.
kendini ezdirme gül gibisin çiçek gibisin kendini soldurma.
beni anlıyorsun değilmi sana hemen yak yık git ayrıl boşan demiyorum
canım benım ama o kişiyede artık haddini bildir.
seni ümesine kahretmesine izin verme.emin şu an agzının içi bile zehir gibidir.
üzüntüden yazık değilmi sana ne hata ettinmde seni boyle perişan ediyor bu adam.
aynen bende tamda şimdi bunu düşünüyordumBunlara rağmen sana kısır eşek diye hakaret eden bir adama katlanmak.. Aklım almıyor. Kimse burda sana boşa o adamı diyemez ama en azından bir daha onun gibi birine çocuk verebilme savaşında bulunma. Allah biliyor da vermiyor ya belli ki.
biliyorum fallencimm ama ben laflardan çok şiddet meselesine bakıyorum yaa..
tmm denizde vurmuş olabilir ama bir kadınla bir erkeğin fiziksel gücü bağdaştırılabilirmi..
ayriyeten denizin yaşadığı 1 değil 2 değil..
bu kız genelde hem mutsuz..
kıymet bilmeyen bir eşi var..
aileside biliyor..ona istinaeden söledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?