Sonunda bunuda duydum:(

olsun canım ne olursa olsun..
sizin birbirinize zarar verdiğiniz bu durumda annein böle demesi bence yine saçma geldi bana..
Allah korusun neler okuyoruz tv de gazetelerde..
korkuyorum cinnet 1 anlık birşeyy
bilmiyorum canım
dua et bana hakkımda hayırlısı olsun

ne o zaman konuma gelip saçma sapan şeyler yazıyorsun
ne alaka yani
neyse uğraşamicam seninle

bilmiyorum canım
dua et bana hakkımda hayırlısı olsun
ediyorum zaten canım..
inan çok ama çok üzüldüm..
en çokta bu kararsız haline üzüldümm..
deniz o adam seni hak etmiyor gerçekten hak etmiyor..
inş Rabbim sana doğru yolu göstersinn

Üzüldüm, hiç hoş olmamış. Muhtemelen bir anlık gafletle ağzından kaçtı ama hassas bi konuda çok kırıcı bir durum.

denizim korkmaaa Annenle paylaş.
tek üzüntüm ne biliyormusun sen sustukça bu adamı çektikçe
sana devam edicek canı çektiği gibi davranmaya.
kendini ezdirme gül gibisin çiçek gibisin kendini soldurma.
beni anlıyorsun değilmi sana hemen yak yık git ayrıl boşan demiyorum
canım benım ama o kişiyede artık haddini bildir.
seni ümesine kahretmesine izin verme.emin şu an agzının içi bile zehir gibidir.
üzüntüden yazık değilmi sana ne hata ettinmde seni boyle perişan ediyor bu adam.

seviyor musun sorusunu o kadar yanlış bir zamanda sordun ki
başka zaman sorsaydın buna verecek cevabım olurdu.
ona karşı hissizim benim için yok sanki

Ya Allah askina yapmayin ne bosanmasi? Bekara kari bosamak kolay gelir tabi. Kolay mi öyle bir yuva yikmak?
Lütfen siz dinlemeyin, herkes yerinde huzurlu cevap yaziyor tabi, ateş düştüğü yeri yakar. Boşanmak gibi bir kelimeyi kullanmaya hic gerek yok.

Evet, size söylediği cümle cok kirici. Hatta cok yikici. Uzulmeyin de desem insan üzülür. . Dilin kemiği yok maalesef. Sadece tavrinizi koyun ama sessiz olarak, hicbir sey soylemeyin ama gülmeyin de. Pek konusmayin. Zaten o hatasini anlamistir bence.
Çünkü bir insan bu kadar gaddar olamaz..

sinirle söylenmiştir, gercek duyguları değildir diye düşünmeyin sakın. tam aksine '' bir insanın hakkındaki düşüncelerini merak ediyorsan, kızgınken soyledikerine bak.'' diye bir laf var. o kadar doğru ki bu. malesef kocanın senin hakkında düşüncesi, o kızgınken söylediği söz. Ne diyebilrim bilmiyorum. yaşadıklarınız<ı düsmanımın bile yaşamasını istemem.

Tüm konuyu, konuları vs okumadin galiba bilgece tek bir anlik söz olsa keşke..

beraber bi süreç yaşamışsınız kötü zamanlarınızda da yanınızda olmuş.çok üzgünken size patlamış olur.bi yuva kolayına mı kuruluyr canlarım.hakkında hayırlısı olsun canım.tavrını koy ortaya.sinirin tazeyken karar verme.dualarım seninle

İsyan annesi yıkılmasın bu yuva diye son ana kadar direniyor.
biliyorum fallencimm ama ben laflardan çok şiddet meselesine bakıyorum yaa..
tmm denizde vurmuş olabilir ama bir kadınla bir erkeğin fiziksel gücü bağdaştırılabilirmi..
ayriyeten denizin yaşadığı 1 değil 2 değil..
bu kız genelde hem mutsuz..
kıymet bilmeyen bir eşi var..
aileside biliyor..ona istinaeden söledimm

Bunlara rağmen sana kısır eşek diye hakaret eden bir adama katlanmak.. Aklım almıyor. Kimse burda sana boşa o adamı diyemez ama en azından bir daha onun gibi birine çocuk verebilme savaşında bulunma. Allah biliyor da vermiyor ya belli ki.

Kendi hayatınızla ilgili her dediğinize eyvallah ama böyle düşünürken (konuşurken değil dikkat edin, düşünürken dahi) insanın önce bir yutkunması gerek. Sizin için yeterli bir sebep olmayabilir ama demek ki onun için böyleymiş. Her ne kadar sonrasında ben bu kadar cesaretli değilim gibi kelimelerle düşüncenizi yumuşatarak nakletmeye çalışsanız da başta böyle bir sebeple yuva mı yıkılırmış dediğiniz için aslında altında yatan düşünce daha farklı oluyor. Siz onun sebebini acılarını düpedüz küçümsüyorsunuz. Yapmayın.

burda konu açmak istemiyordum aslında
çünkü üstüme gelineceğini biliyordum
herşey sanıldığı kadar kolay değil işte
benim ailemde çevremde boşanmak sandığınız kadar kolay değil..
evet ailem destek ama iş ailemle bitmiyor
onun ailesi benim kuzenlerim
eski mevzularda bile kuzenlerim eşime saldırmıştı nasıl böyle yaparsın diye karakolluk olmuştuk..
ama konuşmak atıp tutmak en kolayı
pişman oldum konu açtığıma
belki boşanıcaz belki de evlilik adı altında beraberce anlaşamadan yaşamaya devam edicez
hiç bişey bilmiyorum..
kararsızlıkta değil bende ki belki de boşanmayacağımı bildiğimden içim acıyor.
içime sorsan boşan gitsin deniz ne çekeceksin bu adamı diyorum..
ama keşke herşey içimden geçirdiğim gibi olsa..
muhtemelen bu mesajımı da kimse hoşgörüyle karşılamayacak..
eşimi görmek dahi istemiyorum
onu allaha havale ediyorum
bana yaşattığı herşey için ondan nefret ediyorum bu kadar işte

aynen bende tamda şimdi bunu düşünüyordum
çocuk mocuk istemiyorum
gelecekte ne olacağı belli değil
bu adam baba olmayı haketmiyor ki

ya zaten neresinden tutsam elimde kalıyor

Denize boş ol demesimi

kıza değer vermemesimi

Maddi manevi sömürmesimi

hakaretlerimi

şiddetmi....

yani ne desem bilemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…