Sonunda bunuda duydum:(

Adamın içindeki bu öfke aslında size değil kendisine, anlattıklarınıza bakılırsa. Ben de beş para etmez bir adam olsaydım onun kadar hırçın olabilirdim. Düşünsenize bu dünyaya gelmişsiniz ama hiçbir işe yaramıyorsunuz... Her zaman için insanları kazanmaya çalışmaktan yanayımdır ama sizin eşiniz kolay kolay iflah olmaz, siz hele hiç denemeyin çünkü zayıf bir kadınsınız. Aslında bu konuda ikilemde kalmadım değil. Bu insana tahammül edebilip boşanmayı hala göze alamadığınıza göre çok da güçlü olmalısınız İnsanları hemen yargılamaktan pek hoşlanmıyorum ama sizin gibi kadınların da tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu dediğimi yanlış anlamayın ama gerçekten mazoşist gibi görünüyorsunuz şu an. İnanılmaz bir ruh hali okuyorum yazdıklarınızda. Bu kadar değersiz misiniz hakikaten? İnanıyorum da diyorsunuz anladığım kadarıyla, o yüzden soruyorum, size emanet edilen ruha bu kadar yüklenmenin hesabını verebilecek misiniz?

Dilin kemiği yok ne yazıkki . . düşünmeden söylemiş. .Çok fazla terbiyesizlik etmiş. .
Umarım hatasını anlar ve sizi ne kadar üzdüğünün farkına varır

Sana hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uygulayan bir insandan ilerisi için nasıl beklentin var ki bekliyorsun?

Bildiğim kadarıyla elin ekmek tutuyor.

karaktersiz..insan olsa böyle bir laf etmez..sonuçta sen bir kadınsın en zayıf noktandan vurmuş seni... terbiyesiz...

bir çok kişi yazdıklarıma sinirleniyordur eminim ama beni anlamanızı istiyorum
bir tek yorumumda bile boşanmayacağım sözünü okumadınız
çünkü bunu ciddi ciddi düşünüyorum
ama defalarca da yazdım korkularım,endişelerim var diye
biraz durup düşünmek istiyorum
hiç bişey eskisi gibi olmayacak olamazda
çünkü benim yaşadıklarımı başkası 2 gün çekemezdi ben 2,5 senedir sabrediyorum...

Canim ne desem bilemedim cocugu olmayan birisi olarak cok uzuldum sanki bana denilmis gibi hissettim cok agir bir soz.....
Ne kadar sinirle soylenmis olsada sendeki actigi yara cok buyuktur...
Neden hep biz kadinlar kisir olarak goruluruz anlamis degilim sonucta bu bir imtihan bizler boyle olmasini istemezdik hic canini sikma canim Allah buyuk...esin guzl bir dersi haketmis.rabbim yardimcin olsun...

şimdi okudum babanıza annenize küfür edebilme ahlaksızlığını bile yapmış bu adam.. benim herşeyden habersiz anneciğime babama küfür edecek adamın alnını karışlarım. o adamla aynı çatı altında bir saniye duramam. lütfen iyi düşün, bu pislikle ömrünü çürütme lütfen.

neden ailenize değil de başkasına anlatmayı düşünüyorsunuz?
aileniz size hak veriyordur sanırım

Ne gibi endişeler/korkular mesela?

Çok üzüldüm senin bu kadar kalbini kırmış eminim Allah yanına bırakmaz üzülme Allah'tan gelen bir şey bu hepimizin imtihanı farklı sizinki de buymuş ama eşin sabredememiş bu imtihana

keşke saç baş kavga etmeseniz
yüzünü çizdim diyorsunuz boynumda morluklar var diyorsunuz ya
neden o raddeye geliyor kavga
siz mizaç olarak sinirli birimisiniz? sizi suçladığı yönleriniz neler

senin utanacak bir şeyin yok nerden bilecektin böyle bir insan olduğunu ama artık öğrendin ne mal olduğunu çalışıyormuşsun her türlü imkanın var kimseye boşan diyemem böyle bir vebale giremem ama senin durumun ortada be canım eşinin elle tutulur sevilir sayılır tek bir yanı yok ki

bebek sahibi olma süreç zaten çok sancılı bir süreç kendine bu eziyeti ne diye yapıyorsun

korkun endişen niye baştan sona okuyamadım sayfalar çok vaktim yok, bir 2,5 sene daha katlanabilecekmisin değecek mi değişecek mi bunların cevabı önemli ki değişecek bir karaktere benzemiyor, Allah kolaylık versin

2,5 senedir sabretmeni gerektiren nedir peki?

keşke saç baş kavga etmeseniz
yüzünü çizdim diyorsunuz boynumda morluklar var diyorsunuz ya
neden o raddeye geliyor kavga
siz mizaç olarak sinirli birimisiniz? sizi suçladığı yönleriniz neler
bana iftira atması
ve aileme küfretmesi çok kanıma dokundu
küfredince itekledim onu
oda bana saldırdı vurdu
o vurunca bende vurdum işte
hatırlamak bile istemiyorum..
aslında sinirli biriyim
ama her dakika sinirli gezmiyorum
damarıma basmadığı sürece de sorun çıkarmıyorum

Offff çok ağır olmuş bu kendimi koydum yerine böyle bişey söylese ne yapardım asla affedemezdim heralde bizde çocuk için uğraşıyoruz çok iyi anlıyorum senini

Yani eşin tam bi öküzmüş çok sinirlendim şuan

B
sevcan uğraşma benimle
muthemelen karıştırıyorsun
bi zahmet gir açtığım konularıma bak
ve mümkünse sen yorum yapma çünkü seninle tartışacak halde değilim

ben seninle neden uğraşayım! Gözünü açmaya çalışıyorum. Bence seninde psikolojin normal değil. eşin için hem beni haketmiyor diyorsun (yaşı büyük, yanıma yakışmıyor vs) ama ayrılacak gücüm yok diyorsun.
Konularına şimdi baktım ayrıca. kısmen dediğim gibi olmuş, Çok detaya girmek istemiyorum.

kavganın sebebi her ne olursa olsun böyle bir hakaret edilemez sonuçta eşsiniz yüzyüze bakıcaksınız çok agır bir söz söylemiş densiz adam...

annen doğurmuşta ne olmuş senin gibi sığır olmuş.demek gerekiyor da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…