- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
- Konu Sahibi deniz_1988
-
bende onu istiyorum işte
o benim içimi yaktı Allah'ım hesabını sorsun yanına bırakmasın bana çektirdiklerini
ne istiyor daha neee
babam ev verdi bize
ne kira ödüyor ne su nede elektr.faturası
kimsenin bişey dediği bişey istediği yok
borsada para batırdığından beridir borcum var deyip durduğundan 2,5 senedir hiç bişey istemedim ondan
ne yıldönümlerinde ne doğumgünümde bana hiç bişey almadı.tatil,gezme bunlar nedir unuttum sayesinde..
verdiğim maaşlarım,birikimlerim altınlarım nerde
kim için bu kadarına katlandım ben ne için?
evimi temizliyorum,yemeğini yapıyorum,çalışıyorum her akşam saatlerce ona hizmet ediyorum yine de kötüyüm yinede geçimsizim ona göre..
demesine göre bu tavırlarına tek sebep benim..
o kadar karaktersiz ki bana iftira attı,kısır dedi
üste çıkmak içinde her sözü söyledi.
bize ev veren,para veren destek olan babama anneme küfürler ediyor ne hakla ne cürretle..
inan onu öldürebilirdim ama sadece yüzünü tırnaklarımla çizebildim yapabildiğim tek şey buydu
bide 2 gündür işe gitmiyor.
karşıma geçip geçip şu yaptığına bak diyor.
az bile yaptım
ölmesini diliyorum şuan ondan nefret ediyorum
içim soğumayacak,unutmayacam bunları..
Allah kimseye yaşatmasın
çok zor yaşadıklarım anlatsam kimse anlamaz beni biliyorumm
Sana hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uygulayan bir insandan ilerisi için nasıl beklentin var ki bekliyorsun?aynen kısırsam da(ki hiç sanmıyorum tek problemim yumurtlama tembellği yani pko)
allahın emriyle kısırım..
zaten o iftira boyutu çok acı gerçekten
düşündükçe beynim zonkluyor
insanlığımdan utanıyorum onu eş olarak kabul ettiğim için
psikolojik olarak çöktüm zaten
boynum onunla boğuşurken oluşan yaralarla dolu
kemiklerim ağrıyor resmen..
ama hiç bir ağrı duyduğum sözler kadar yakmıyor canımı..
aileme ettiği sözler geliyor aklıma ara ara
düşünmemeye çalışıyorum ama işte..
bunu yutup oturmayacağım o çok belli
ama ne yapacağımıda bilmiyorum
belki ailem dışında başka biriyle paylaşırım olanları akıl alırım bir büyüğümden yada başka bişey artık..
bir çok kişi yazdıklarıma sinirleniyordur eminim ama beni anlamanızı istiyorumAdamın içindeki bu öfke aslında size değil kendisine, anlattıklarınıza bakılırsa. Ben de beş para etmez bir adam olsaydım onun kadar hırçın olabilirdim. Düşünsenize bu dünyaya gelmişsiniz ama hiçbir işe yaramıyorsunuz... Her zaman için insanları kazanmaya çalışmaktan yanayımdır ama sizin eşiniz kolay kolay iflah olmaz, siz hele hiç denemeyin çünkü zayıf bir kadınsınız. Aslında bu konuda ikilemde kalmadım değil. Bu insana tahammül edebilip boşanmayı hala göze alamadığınıza göre çok da güçlü olmalısınızİnsanları hemen yargılamaktan pek hoşlanmıyorum ama sizin gibi kadınların da tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu dediğimi yanlış anlamayın ama gerçekten mazoşist gibi görünüyorsunuz şu an. İnanılmaz bir ruh hali okuyorum yazdıklarınızda. Bu kadar değersiz misiniz hakikaten? İnanıyorum da diyorsunuz anladığım kadarıyla, o yüzden soruyorum, size emanet edilen ruha bu kadar yüklenmenin hesabını verebilecek misiniz?
Eşimle geçtiğimiz hafta sonu kıskançlık meselesi yüzünden tartıştık,konu uzadıkça uzadı.
Cumartesi akşamından dün akşama kadar ara ara kavgalarımız devam etti.
eşimin bana ettiği hakaretler,küfürler,saldırılar bir yana kurduğu tek bir kelime canımı o kadar acıttı ki anlatamam.
Bütün emeklerim boşaymış,bütün çırpınışlarım gözyaşlarım.
ellerim titriyor yazarken bile
bunu söyleyen o olamaz diyorum kendi kendime;
tartışma sırasında bana 'kısır eşşek' dedi.
Hala aklım almıyor.
benimle hastanelerde bekleyen,hep destek olan moral veren eşim nasıl bunu söyler...
Ne gibi endişeler/korkular mesela?bir çok kişi yazdıklarıma sinirleniyordur eminim ama beni anlamanızı istiyorum
bir tek yorumumda bile boşanmayacağım sözünü okumadınız
çünkü bunu ciddi ciddi düşünüyorum
ama defalarca da yazdım korkularım,endişelerim var diye
biraz durup düşünmek istiyorum
hiç bişey eskisi gibi olmayacak olamazda
çünkü benim yaşadıklarımı başkası 2 gün çekemezdi ben 2,5 senedir sabrediyorum...
senin utanacak bir şeyin yok nerden bilecektin böyle bir insan olduğunu ama artık öğrendin ne mal olduğunu çalışıyormuşsun her türlü imkanın var kimseye boşan diyemem böyle bir vebale giremem ama senin durumun ortada be canım eşinin elle tutulur sevilir sayılır tek bir yanı yok kiaynen kısırsam da(ki hiç sanmıyorum tek problemim yumurtlama tembellği yani pko)
allahın emriyle kısırım..
zaten o iftira boyutu çok acı gerçekten
düşündükçe beynim zonkluyor
insanlığımdan utanıyorum onu eş olarak kabul ettiğim için
psikolojik olarak çöktüm zaten
boynum onunla boğuşurken oluşan yaralarla dolu
kemiklerim ağrıyor resmen..
ama hiç bir ağrı duyduğum sözler kadar yakmıyor canımı..
aileme ettiği sözler geliyor aklıma ara ara
düşünmemeye çalışıyorum ama işte..
bunu yutup oturmayacağım o çok belli
ama ne yapacağımıda bilmiyorum
belki ailem dışında başka biriyle paylaşırım olanları akıl alırım bir büyüğümden yada başka bişey artık..
bir çok kişi yazdıklarıma sinirleniyordur eminim ama beni anlamanızı istiyorum
çünkü benim yaşadıklarımı başkası 2 gün çekemezdi ben 2,5 senedir sabrediyorum...
2,5 senedir sabretmeni gerektiren nedir peki?bir çok kişi yazdıklarıma sinirleniyordur eminim ama beni anlamanızı istiyorum
bana iftira atmasıkeşke saç baş kavga etmeseniz
yüzünü çizdim diyorsunuz boynumda morluklar var diyorsunuz ya
neden o raddeye geliyor kavga
siz mizaç olarak sinirli birimisiniz? sizi suçladığı yönleriniz neler
hep düzelir umudu,yuvam yıkılmasın,adım birken iki olmasın vs vs işte2,5 senedir sabretmeni gerektiren nedir peki?
sevcan uğraşma benimle
muthemelen karıştırıyorsun
bi zahmet gir açtığım konularıma bak
ve mümkünse sen yorum yapma çünkü seninle tartışacak halde değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?