- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Sofraya oturduk ilk lafı bu çorba soğuk
Sulu patatesli köfteli yemek yaptım kızarttım öyle seviyo çünkü
Köfteyi ağzına götürdü evirip çeviriyo ağzında aha dedim gene buldu bişey
Bu köftede köfte tadı yok yemem ben dedi
Senmisin diyen
Bi tencere yemeği çöpe boşalttım
Cinlerim tavan yaptı
Huzurum kalmadı yaa
Titreyerek yemek pişiriyorum
Ben o kadar emek harcayım aç geliyo adam işten adam beğenmesin
Dedim annemlere gidiyom 3 4 gün kafamı dinlicem dedim
Gidersen bida dönme diye tehdit ediyo
Zırt pırt yanıma geliyo film açmış izleyelim diyo
Kızlar gerçekten ses çıkarmıyodum bugünkü tepkime şaşırdı büyüttün dedi
Aşçı tut kendine dedim ben hizmetçin değilim.
Ve inanın yemek mükemmeldi
En azından nimete kötü denmez ben anlatamadım
Yarın arıcam annesini de anlatçam bilsinler
Yemeği beğenmeyebilirmiş ben alınganmışım bu ne yaa valla huzurm kalmadı
Ders vermek istiyorum ama mantıklı düşünemiyorum şuan
Kaç gündür konu açıyom burda çünkü kaç gündür berbat haldeyiz ve eşimle problemlerimi bilmesinler üzülmesinler diye kimseye anlatamıyorum.
Evet genel olarak yemek konusunda böyleŞükürsüz,şımarık
Sadece yemek konusunda mı böyle bilmiyorum ama yapmayın yemek bi süre.tepkinizi net koyun ortaya
Anasının evinde yesin gelsin
Tamam canım yarın ona yemek yokÇok sinirlenmişsin, haklısında ama sakinleşmeye çalış önce. Annesini sakın arama bu konuda, kendi annene de gitme, kimseyle yüz göz olma ama bu sefer sözümüzü dinle yemek yapma
Ya haklısınız size de bişey diyemiyorum ama inan karardı gözüm Allah affetsin ama toplamam ona yetmiyo daha önceki konuöa bakarsanız anlarsınız kar etmedi yaniAç insan görseydiniz sizinde aklınıza gelirdi. Takılınacak bişey. Yemezsen yeme diyip önünden toplasanız yeterdi illa beylik yapcam diye hazır, sıcak yemegi tencereyle dökmek neymiş. Neyse...
Onun sevmediği sebzelerden falan pişirin ya da.pırasa lahana gibi.genel olarak sevmez ya karşı cins onlarıEvet genel olarak yemek konusunda böyle
Evet hiçbirini sevmezOnun sevmediği sebzelerden falan pişirin ya da.pırasa lahana gibi.genel olarak sevmez ya karşı cins onları
Oğlunu savunamaz bi nişanlıyken bana çok kıl olduğunu söylemişti huylarının hepsini biliyo ama vazgeçtim yine de aramaktanAnnesini felan arama.
Hem cozum degil hem gereksiz yere is buyur hem oglunu savunur daha cildirirsin.
ya gercekten çok merak ediyorum sizler sinirlendiğinizde bu kadar ince düşünebiliyor musunuz? Sizce kadının o anki öfkeyle sokak hayvanlarının gelmemesi çok mu anormal ? Ayrıca yakaladıgınız yerin konuyla uzaktan yakından ilgisi var mı? Pffff bunaltıyor bu duyar kasan tripleriniz...Yemegı nıye çöpe döküyorsun koysaydın bı posete hayvana bıseye verirdın, dısarı dökseydın. Bırılerı aç ölüyor bunlarda sinirlenince yemegı cope döküyor.
Kuzum bi kac gun disardan sole,bakalim ayni tepkimi werilicek yoksa,tepki,sanamiSofraya oturduk ilk lafı bu çorba soğuk
Sulu patatesli köfteli yemek yaptım kızarttım öyle seviyo çünkü
Köfteyi ağzına götürdü evirip çeviriyo ağzında aha dedim gene buldu bişey
Bu köftede köfte tadı yok yemem ben dedi
Senmisin diyen
Bi tencere yemeği çöpe boşalttım
Cinlerim tavan yaptı
Huzurum kalmadı yaa
Titreyerek yemek pişiriyorum
Ben o kadar emek harcayım aç geliyo adam işten adam beğenmesin
Dedim annemlere gidiyom 3 4 gün kafamı dinlicem dedim
Gidersen bida dönme diye tehdit ediyo
Zırt pırt yanıma geliyo film açmış izleyelim diyo
Kızlar gerçekten ses çıkarmıyodum bugünkü tepkime şaşırdı büyüttün dedi
Aşçı tut kendine dedim ben hizmetçin değilim.
Ve inanın yemek mükemmeldi
En azından nimete kötü denmez ben anlatamadım
Yarın arıcam annesini de anlatçam bilsinler
Yemeği beğenmeyebilirmiş ben alınganmışım bu ne yaa valla huzurm kalmadı
Ders vermek istiyorum ama mantıklı düşünemiyorum şuan
Kaç gündür konu açıyom burda çünkü kaç gündür berbat haldeyiz ve eşimle problemlerimi bilmesinler üzülmesinler diye kimseye anlatamıyorum.
Y
ya gercekten çok merak ediyorum sizler sinirlendiğinizde bu kadar ince düşünebiliyor musunuz? Sizce kadının o anki öfkeyle sokak hayvanlarının gelmemesi çok mu anormal ? Ayrıca yakaladıgınız yerin konuyla uzaktan yakından ilgisi var mı? Pffff bunaltıyor bu duyar kasan tripleriniz...
Üffff ha'la ya..Hayır ince düşünmem fevri bir insan sayılırım ama en fazla elimin altındakı bıseyı atarım,, bişeylerı yırtarım hırsımdan ama hiç yemek döküp saçmadım sinirlenip. Sokak hayvanları, aç insanlar aklına gelmeyebilir malesef herkesin ama nimet sonuçta elindeki görüyorsun. Cinnet geçirmemiş sonuçta. Cok bunaldıysan okuma bıdaha.
Yok kendi yapcak yemeğini öyle dediKuzum bi kac gun disardan sole,bakalim ayni tepkimi werilicek yoksa,tepki,sanami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?