Sonunda çıldırdım

deyiminize göre mükemmel olan yemeği beğenmeme nedeni ne olabilir ki niye yapsın inadına mı anlamadım yani biri durup dururken gerçekten güzel olan yemeği eleştirsin bir sorun da yok..yazık yemeğe onu bulamayan ne çok insan var hayvanlara verseydiniz bari

Ağzına layık değil demekki azcık bişeyi eksik olsa hepten kötü ilan ediyo

Bir daha ki sefer iki yumurta kır koy önüne görsün yemeği.

Ya da bütün malzemeleri hazırla, işte malzeme işte mutfak yap lezzetli yemekte hem öğreneyim hem yiyek de.

Bunlar senin gururunu incitmez sadece kocanın yemek konusunda çapını gösterecek.

Herseyden önce emek verilmiş yemek beğenilmese bile bir daha ki sefer şunu şöyle yapsan daha iyi olur gibi de diyebilir yani illa direkt kötü demesine gerek yok anlayan aradaki mesajlardan da anlar.

Düşüncelerime tercüman oldunuz. Cok haklisiniz.. Boyle durumlarda bile duyar kasan insanlardan daha çok düşünüyordur hayvanlari zaten konu sahibi. Konu hayvanlara gelmesin neyse..

Bence rolleri tersine çevir. Esin gelmeden kendine gore yemeğini yap ve ye. . kendisi gelip de yemek sorduğunda " yok yapmadım, ne yapsam beğenmiyorsun, çöpe gidiyor cebini düşünüyorum askim" deyip de trip at ve akliyla oyna . sinir oldum

Bence simdilik annene bir sey anlatma aileler isin icine girince olay büyüye bilir

Ozene bezene pisirdiginizi guzelce bir dille anlatsaniz sakin sakin yumusak bir ses tonuyla..

Yemeği kendisi yapmak isterse de, evdeki tuzun bile yerini değiştir. Sana sürekli soru sormasini sağla. Sen olmadan bir sey olmayacagini anlasin. Zahmeti anlasin.. Anlasin kariciginin değerini

tek buda olsa bende takılırdım insanın canı sıkılıyor. bizdede kv kp sadece kendi yaptıkları yemekleri yemek ister salata yapsam catal ucuyla alır kvlide zaten dokunmaz baskalafının yediklerini elestirr. kocasına hergün farklı yemekler yapar dolapda yemek kalır dökülür . artık ben irrite oluyorum

İçimi dökmüş olcam hem belki böyle pimpirik yetiştirdiği için kendini sorgular.
Aman deyim arama sen suclu olursun ben daha yenilerde yaptim o hatayi bi sen haksizsin demedikleri kaldi sende duzgun yap kizim benim oglum oyle gordu der emin ol buna ne yasarsan kendin yasa iyisiyle kotusuyle kendin hallet esinin ailesiylede bozusursun tecrubeyle sabit benden sana soylemesi...yemekte kesin guzel olmustur eminim benim safin bu tavuk da koku var demesi gibi heee nerden bildin ya tavuk tavuk kokuyo iste ne bekliyodun aay gene sinir oldum bosver yapma en son kahvalti yuzunden kavga ettik kahvalti hazirlamiyorum artik ben sende yemek yapmada köök yesin yada gitsin anasinda yesin memnuniyetsizler

Ilk defa verilen bir tepkiyi yerinde buldum .
Su yemek beğenmeyen erkekuslar tam ağzına islak terlik ile vurulmalık

Yemek yapma aklı başına gelsin beyefendinin ondan sonra bakayım bi daha bişey diye biliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…