sonunda delirdim

arkadaslar bende bunalımdır dedim maddi kayıplardır dedim burda daha önce yazmıstım olanları beni terkedip gitti arayıp sormadı ben arayınca etmedigi asalayıcı hakareti bırakmadı sonra askere gitti giderken avukatına vekalet verdi evin elektrigi tel ne varsa kapattı kredi kartlarımı kapattı simdi dagıtım oldu düsünceleri hala aynı

ve sen böle bi adamı hala sevio musun ?

canım sevgide bi yere kadar...seni istemeyen kocayla bi 14 yılını daha harcama derim.. :olmaz:

Bırak, unut, umursama gibi laflar dile kolay ama gönle zor arkadaşım.
Durumunu çok iyi anlayabiliyorum, keşke yazılanları yada söylenenleri yapabilsen umursamasan bir kalemde silsen, çıkarsan hayatından arkasından gülüp geçebilsen ama bu kadar kolay değil.
Senin şuan da yaşadığın sevgiden çok psikolojik bi çöküş ne kadar görmesende bunu zaman geçtikçe anlayacaksın ancak. Muhtaçlık duygusu çökertir insanı dile kolay 14 yıl. Bu durumda olman çok normal.
Evet sana bu kadar zarar verebilen bir adamdan sana hayır gelmez, canın çok acıyacak ama her zaman dediğim bir laf vardır, kangren olmuş parmağını kesip atacaksın!
Senin en iyi ilacın önce zaman olacak. Ama bu zamanda da kendi kendini tedavi etmelisin. O yüzden bu süreçte mutlaka psikolojik destek almalısın bu sayede kendine güvenin gelir ve daha yumuşak atlatırsın bu süreci. ALLAH yardımcın olsun

Back
X