Sonunda delirtti beni😣

Niye yattın diye linç edin kadını...
Zaten hic birimiz sevişmiyoruz...
Kadin ne sormuş herkes niye yatak odasına dalmış? Adamın kirli donundan buraya gelmis olamayiz di mi?

Konu sahibi gercekten rahatsizsan iletisim kur olmuyorsa birak...

Ben şunu anlamıyorum. Madem temizlik ( ona göre) senin işin, sen neden evi geçindirmek de senin işin demiyorsun 😳😳😳
Madem bu herif böyle, çalışıyorsam 5 kuruş vermezdim. Yardımcı tutardım. Kalanıyla da kendime birikim yapardım. Neden bu kadar pasifsin :kızgın::kızgın::kızgın:

Yaptığım işlerin basit olduğunu annesinin köyde çamaşır vs hepsini elinde yıkadığını benim tembel olduğumu bekarken alismadigimi alışmaya kendi aslında vs söyleyecek çok şey buluyor
Anası da hem dışarda çalışıp hem gelip pis oğlunun arkasını toplasın bakayım. Çamaşırı elinde yıkamaktan oğlunu eğitmeye vakit kalmamış zaten belli.
Aşırı sinirlendim ya. Evin işini siz yapın, eve para getirin, adamın arkasını donunu bilmemnesini toplayın. E o zaman koca niye var ki??

Ben şunu anlamıyorum. Madem temizlik ( ona göre) senin işin, sen neden evi geçindirmek de senin işin demiyorsun 😳😳😳
Madem bu herif böyle, çalışıyorsam 5 kuruş vermezdim. Yardımcı tutardım. Kalanıyla da kendime birikim yapardım. Neden bu kadar pasifsin :kızgın::kızgın::kızgın:
Kartım ben de tüm diretmelerine rağmen vermiyorum. Evin ihtiyaçlarına maddi destek oluyorum. Pandemiden önce cam silme vs büyük işler için alıyordum şuanda almıyorum virüsten dolayı. Birikim yapmaya çalışıyorum kendim. Düzelirse bir şeyler yapmak için düzelmezse kendim için.

Eşiyle tartışan yemek yemiyor, su içmiyor mu cinsellikte bir ihtiyaç..Kimse eşiyle tartışmıyor mu .Tartışınca bir daha hiç yatmıyormu? Konu sahibi eşinden nefret etmiyor .Dağınıklığından ve yardımcı olmamasından şikayet ediyor..Değişmesi için fikir istiyor..Varsa fikriniz söyleyin.Yoksa boş boş eleştirmeyin. Tamam hepinizin kocası mükemmel o yüzden yatıp çocukta yapıyosunuz..Hem ben çok duydum kazara hamile kalan..Kondom patlar, spiral içine kaçar .Olmayan bişey değil bunlar......Konuya gelince benim eşimde inanın aynen böyleydi..Zorla bulaşık yıkasın diye uğraştım ,kovaya atarak yıkadı 5 6 parça kırdı..Zorla iş yaptırmak istedim asla yaptıramadım..Ben kızdıkça o inatlaştıkça artık ikimizde sık kavga etmeye alıştık..15 yıl tam 15 yıl böyle gitti..Sonra aramızın soğumasıyla ciddi ayrılma kararı aldım.Önce blöf yapıyorum sandı sonra ciddi olduğumu anlayınca nolur boşanma benden ne istersen yaparım dedi..Yok dedim sen dünyaya birdefa geldinde ben 10 defa gelmiyicem .Çocuklarda büyüdü biraz..Varken yok olmandansa hiç olma daha iyi dedim.Ciddi adımlar attım..Sonra çocukların ve onun ısrarıyla bir süre bu pişman adamla bir süre denemeye karar verdim..Ona baştan söyledim..Yeniden deneriz ama tahammülüm yok en ufak bir huzursuzluğa dahi ..Baktık olmuyor sorunsuz bir şekilde anlaşmalı ayrılacağız diye..Herkeste aynı olurmu bilmiyorum ama adan 180 derece değiştı..Mucize gibi..O bana karşı iyi ve anlayışlı olunca bende ona karşı öyle oldum.Kızıp söylenmeyi bıraktım..6 yıl oldu..Hala Allah nazardan korusun çok iyiyiz..Ben eskiden neden böyle değildin dediğim de bana hep kızarak emir verir gibi söylüyordun..Hep ben bunu yapıyorum srn şunu yapmıyorsun diye suçlayarak eleştirerek söylüyordun..Bende beni ezmeye çalışıyor falan diye düşündüm..Iyi birsey yaptığımda da hiç övgü görmüyordum..Sevilmediğimi ve değer vermediğini düşünüyordum.O yüzden inat yapıyordum dedi...Ñe demişler Kadın ilgiyle, erkek övgüyle, çocuk sevgiyle yaşar derler..

Hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz olmadığını duymuşsunuzdur sanırım böyle kınayip hayret edenlere bende hayret ediyorum
Ben de korundugunu soyleyip hamile kalanlara hayret ediyorum.Bir insan istemez ise hamile kalmaz..En basiti yas genc ise alirsin bir kutu hap orda gunu var atlamaz icilir.Bakin ben yillardir spiral taktirmiyorum..Sirf bu korkumdan.ýani isimi sansa birakmiyorum .Saglamciyim

Allah yardımcın olsun diyeyim bu yaştan sonea değişir mi bilmiyorum , peki temizlik dağınıklık dısındakı ilişkiniz nasıldır? Gundelik hayatta yani tavrı hali çocuguna ilgisi falan ?

Ben de korundugunu soyleyip hamile kalanlara hayret ediyorum.Bir insan istemez ise hamile kalmaz..En basiti yas genc ise alirsin bir kutu hap orda gunu var atlamaz icilir.Bakin ben yillardir spiral taktirmiyorum..Sirf bu korkumdan.ýani isimi sansa birakmiyorum .Saglamciyim

Peki 🤷inşallah istemeden hamile kalmazsınız ne deyim bütün ipler sizin elinizde madem..

13 yıldır evli bi kadın doğum kontrol hapı hatta spiralle bile hamile kalinabildigini nasıl bilmez?
13 yildir evli akli basinda ilaclarini duzenli kullanan ilac alirken antibiyotik kullanmayan her akilli kadin bilir..Nasil oldu mu..Diger bir msjda yazdigim gibi spiral hic taktirmadim o bana guven vermiyor..Benim icin su an en iyi yontem hap

Adamı böyle olmaya siz alıştırmamışsınız ama böyle devam etmeye siz alıştırmışsınız. 10 yıl bu huylara katlanıp, ilk pes eden geri adım atan , her defasında onun b.klu donunu kaldıran siz olup da doğum yapınca boşanmak çocuklarınıza haksızlık olur sanki biraz . Ikiniz de çalışıyorsanız yatılı yardımcı tutarak çözüm bulmayı deneyebilirsiniz. Zaten nasıl düzelir diye sormuşsunuz, boşanma olacağına ihtimal vermiyorum, bu sayede en azından kendinizi paralamamış olursunuz.

Kartım ben de tüm diretmelerine rağmen vermiyorum. Evin ihtiyaçlarına maddi destek oluyorum. Pandemiden önce cam silme vs büyük işler için alıyordum şuanda almıyorum virüsten dolayı. Birikim yapmaya çalışıyorum kendim. Düzelirse bir şeyler yapmak için düzelmezse kendim için.
Ha bir de diretiyor 😳😳😳
Hem kel hem fodul.
Evin ihtiyacı için de vermemelisin. Kendisi tüm ihtiyaçlarını sana karşılatıyorsa bir zahmet bütün maddiyatı da kendisi karşılaşın. Kararlı ol ve bir kuruş bile verme..

Madem oyle .sende çik işten evde çocuğumla otur .ben hem evle hem çocukla hem çalışmakla uğraşamam de.ve dediğini yap .nereden getiriyorsa para getirsin isterse köprü altına gitsin .bak bakalım nasıl yardım edecek izle ve gör

Pandemi doneminde hamileydim sonra doğum yaptım mecburen yetişemedim zamanlarda yardımcı aldım çünkü öyle büyük temizlik yapamiyorum.
Siz de maskenizi takıp merhaba temizlihinizi yaptirin hamile halinizle ugrasmayin

Piknik için kullanılacak tabaklarda alın, birdefa kullanıp atilanlardan. Yemekleri de dışarıdan. Çamaşırları yıkama da annene, ama sade senin ve çocukların çamaşırlarını.
Sizin esiniz çocukken daha simartilmis, hayır duymamış, sınır koyulmamis sendromlu çocuklardan birisi gibi geldi bana. 2 yaş sendromu ile başlıyor, ölesiye kadar bir başka yıl sendromu geliyor.

Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Yardım etmiyorsa o zaman yardımcı birini alsın eve. Gerçi korona var

Büyük konusuyorsunuz, hem spiralle, hem hapla, hem ertesi gün hapiyla hamile kalan tanidiklarim oldu.

Back
X