- 25 Nisan 2020
- 572
- 637
- 23
- 39
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Yes kaldırmayan var bizimkide kaldırmaziçtiği suyun bardağını bile kaldırmaz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yes kaldırmayan var bizimkide kaldırmaziçtiği suyun bardağını bile kaldırmaz.
Sizinkisi iş bölümü. Adam dışarda çalıştığı için ancak size yardım eder ama konu sahibi çalışıyor. Evde işler bolünmeli yoksa adı hizmetçilik olur.Bende evliyim çalışmıyorum ama eşime yemek yapmak evi temizlemek çocularla uğraşmak bana ağır gelmiyor kendimi hizmetçi gibide hissetmiyorum bilakis evin hanımıyım eşimin donunu alıp makinaya atmaktanda erinmem ne kadınlar var sabahtan akşama tarlada çalışıyor birde gelip evinin işini yapıyor eğer bu sebeplerden boşanılıyorsa vay bu milletin haline..
Evet hamilelikta kokudan rahatsız olduğunda yardım istemiş bu duyarsızlık hoş değilEşinden dayak yiyen, ekonomik eziyet gören pek çok kadın okudum burda ama sanırım beni en çok sinirlendiren sizin eşiniz oldu.
Hamile bir kadın mutfağa giremiyor diye adam bir hafta mutfağı toplamıyor. Buna gerçekten nasıl dayandınız? Bu adam size hiç acımıyor ki? Düzelir diye umut etmeniz ne acı.
Hem çalışıp hem evinin işini gören kadın hizmetçimi oluyor yani ben kendime yakıştıramadım.Sizinkisi iş bölümü. Adam dışarda çalıştığı için ancak size yardım eder ama konu sahibi çalışıyor. Evde işler bolünmeli yoksa adı hizmetçilik olur.
ama bir yönden de iyi hergün etrafta uçuşan pis don görmekten iyi olabilirÜstüme fenalık geldi şu an![]()
Hahahahahds cok mantıklıama bir yönden de iyi hergün etrafta uçuşan pis don görmekten iyi olabilir![]()
Kalmış 5 yıl ev arkadaşı ile kalmış ilk atandığında.Böyle anaların şımarttığı adamlarla evlenenlerin Allah yardımcısı olsun. Eşiniz bekarlıkta hiç tek başına kalmış mı ? Bunu merak ettim. Kalmadıysa bir müddet yalnız kalsın bakalım...
Böyle anaların şımarttığı adamlarla evlenenlerin Allah yardımcısı olsun. Eşiniz bekarlıkta hiç tek başına kalmış mı ? Bunu merak ettim. Kalmadıysa bir müddet yalnız kalsın bakalım...
Kalan var öyle istisna da olsa gerçekten. Doktorlar aşırı doğurgan rahim yapısı diyorlar
Nereye el sallıyoruz. Zira kamera sakasından öteye gidemez yazdığınız. Ha değilse kölelik sertifikanızı nerden aldınız. Bu da değilse onun çükü ya altından yapılmış ya da senin kadınlığından kişiliğinden senden çok daha önemli. Bu kadar mı saygınız yok kendinize bu kadar mı yokluk içindesiniz.Canım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardinAma yinede çok seviyorum minik kuşumu
![]()
Şu kameraya el sallayabilirsin canımNereye el sallıyoruz. Zira kamera sakasından öteye gidemez yazdığınız. Ha değilse kölelik sertifikanızı nerden aldınız. Bu da değilse onun çükü ya altından yapılmış ya da senin kadınlığından kişiliğinden senden çok daha önemli. Bu kadar mı saygınız yok kendinize bu kadar mı yokluk içindesiniz.
Canım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardinAma yinede çok seviyorum minik kuşumu
![]()
Ne yapardım Allah a büyük konusmayayım ama o sarı bezi aksam yemeginde tabagınin icinde önüne koyardim . Sizin eşinizin yaptiği dağınıklık değil. Allah yardimcin olsun
Sana hoşt demeden geçemeyeceğim. Sen koleliğe alışıksın sen gel benim kocamın çükünü kontrol et belki ona da köle olursun. Gudubet sensin hadsiz pislik. Ayyy senin gibi 5 para etmez kadıncığa laf ettim ya hadi by by naşşşşş. o neyse artık . Ban yiyeceksem de haklı sebepten yiyelim bari.Şu kameraya el sallayabilirsin canımBenim eşimle aramdaki ilişkiye yorum yapmak senin gibi gudubete mi düştü. Ayyyy şuan sana cevap yazarak seni yüceltmiş oluyorum kahretsin hadi by by naşş
sen biraz daha düşün kocamın çükü altin mi yoksa pırlanta mı diye
![]()