Sonunda delirtti beni😣

Bende evliyim çalışmıyorum ama eşime yemek yapmak evi temizlemek çocularla uğraşmak bana ağır gelmiyor kendimi hizmetçi gibide hissetmiyorum bilakis evin hanımıyım eşimin donunu alıp makinaya atmaktanda erinmem ne kadınlar var sabahtan akşama tarlada çalışıyor birde gelip evinin işini yapıyor eğer bu sebeplerden boşanılıyorsa vay bu milletin haline..
Sizinkisi iş bölümü. Adam dışarda çalıştığı için ancak size yardım eder ama konu sahibi çalışıyor. Evde işler bolünmeli yoksa adı hizmetçilik olur.

Eşinden dayak yiyen, ekonomik eziyet gören pek çok kadın okudum burda ama sanırım beni en çok sinirlendiren sizin eşiniz oldu.
Hamile bir kadın mutfağa giremiyor diye adam bir hafta mutfağı toplamıyor. Buna gerçekten nasıl dayandınız? Bu adam size hiç acımıyor ki? Düzelir diye umut etmeniz ne acı.
Evet hamilelikta kokudan rahatsız olduğunda yardım istemiş bu duyarsızlık hoş değil

Sizinkisi iş bölümü. Adam dışarda çalıştığı için ancak size yardım eder ama konu sahibi çalışıyor. Evde işler bolünmeli yoksa adı hizmetçilik olur.
Hem çalışıp hem evinin işini gören kadın hizmetçimi oluyor yani ben kendime yakıştıramadım.

Böyle anaların şımarttığı adamlarla evlenenlerin Allah yardımcısı olsun. Eşiniz bekarlıkta hiç tek başına kalmış mı ? Bunu merak ettim. Kalmadıysa bir müddet yalnız kalsın bakalım...

Böyle anaların şımarttığı adamlarla evlenenlerin Allah yardımcısı olsun. Eşiniz bekarlıkta hiç tek başına kalmış mı ? Bunu merak ettim. Kalmadıysa bir müddet yalnız kalsın bakalım...
Kalmış 5 yıl ev arkadaşı ile kalmış ilk atandığında.

Bunun inatla ,yetiştirilmeyle alakasi yok.insanlıkla vicdanla alakası var. öküz diyeceğim hayvancağıza ayıp olacak. Eger hamileyse karısi daha çok kendi üzülüp yardım etmeliydi. Ozaman işten çıkacağım sende çalışıp bana ve çocuğuna bakmak zorundasın diyebilirsin. Ya da bir aile büyüğü konuşsun uyarsın.

Bence insanın icinde olacak yoksa anayla babayla alakası yok. Benim kaynanamda eşim lisedeyken bile gömlegini elleriyle giydirir ayakkabilarini baglarmis.hatta çayına sekerini koyar öyle verir .hatta ve hatta eşimin ayak tırnaklarini bile kendi kesermis.( kaynanam surekli bunlari iyi bir b.k gibi anlatir kendini övmek icin). Ama eşim bana evde cok yardimci.bende çalisıyorum o yüzden o siler ben sürürürüm. Bu insan olmakla alakalı.

Canım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardin🤭😂 Ama yinede çok seviyorum minik kuşumu😂
Nereye el sallıyoruz. Zira kamera sakasından öteye gidemez yazdığınız. Ha değilse kölelik sertifikanızı nerden aldınız. Bu da değilse onun çükü ya altından yapılmış ya da senin kadınlığından kişiliğinden senden çok daha önemli. Bu kadar mı saygınız yok kendinize bu kadar mı yokluk içindesiniz.

Eğer bu şekilde devam ederse boşancağınızı kendisine de söyleyin şimdiden belki ciddiliginizi biraz olsun anlar. Anlamazsa da bosansanız bile vicdan azabı duymazsınız en azından ..

Nereye el sallıyoruz. Zira kamera sakasından öteye gidemez yazdığınız. Ha değilse kölelik sertifikanızı nerden aldınız. Bu da değilse onun çükü ya altından yapılmış ya da senin kadınlığından kişiliğinden senden çok daha önemli. Bu kadar mı saygınız yok kendinize bu kadar mı yokluk içindesiniz.
Şu kameraya el sallayabilirsin canım😁😁 Benim eşimle aramdaki ilişkiye yorum yapmak senin gibi gudubete mi düştü. Ayyyy şuan sana cevap yazarak seni yüceltmiş oluyorum kahretsin hadi by by naşş 😣 sen biraz daha düşün kocamın çükü altin mi yoksa pırlanta mı diye😁😁😁

Canım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardin🤭😂 Ama yinede çok seviyorum minik kuşumu😂

Ne yapardım Allah a büyük konusmayayım ama o sarı bezi aksam yemeginde tabagınin icinde önüne koyardim . Sizin eşinizin yaptiği dağınıklık değil. Allah yardimcin olsun

Şu kameraya el sallayabilirsin canım😁😁 Benim eşimle aramdaki ilişkiye yorum yapmak senin gibi gudubete mi düştü. Ayyyy şuan sana cevap yazarak seni yüceltmiş oluyorum kahretsin hadi by by naşş 😣 sen biraz daha düşün kocamın çükü altin mi yoksa pırlanta mı diye😁😁😁
Sana hoşt demeden geçemeyeceğim. Sen koleliğe alışıksın sen gel benim kocamın çükünü kontrol et belki ona da köle olursun. Gudubet sensin hadsiz pislik. Ayyy senin gibi 5 para etmez kadıncığa laf ettim ya hadi by by naşşşşş. o neyse artık . Ban yiyeceksem de haklı sebepten yiyelim bari.

Back
X