Sonunda delirtti beni😣

Banyoda çekirdek kabuğu niye var? Eşiniz banyoda porno mu izliyor? Sevdiğiniz minik kuş eşiniz mi yoksa eşinizin minik kuşunu mu seviyorsunuz hahahaha. Hayır ara ara övmüşsünüz de. Hangisini daha çok sevdiğiniz çözemedim. Banyoda çekirdek kabuğu olduğuna göre minik kuşu tek seven siz değilsiniz bence ajajaja. Şimdi şey dersiniz. Pantolonun cebinden çıkmış. Hmm kesin öyledir.
Allah allah kocam herkese dert oldu 😂😂😂 ne kocaymış yaw
 
Bağırsakta nasıl bebek oluyor, onu anlamadım. 😦
Canım rahmin içinde implantasyon yapamıyor tutunamiyor yani çıkıyor serviksten karın boşluğuna gidiyor embriyo, plasentasi da bagirsagin dis duvarina yapışıp büyümeye başlıyor. Dış gebelikte genelde fallopi tüpünün icinde büyüyor. Her durumda hayati risk var tabi tüpler küçücük bebegi nasi taşısın, olasi bi kanamada rahim büyük bi kas kanamayi tutar ama bendeki gibi bagirsakta büyüyen bi yapıda oluk gibi boşalır zaten rektal kanamam da olmuştu. Bilmeyenler icin yazdim daha cok detay var da iste yaşamayınca ne bilcen hayat toz pembe insanlar aptal bla bla denir oturdugun yerden.
 
Yapmiyosa, "ben anamin evinde de yapmazdim, boyle alistim" diyosa, basip gidecek anasiyla yasayacak yeniden o zaman, kimsenin anasi falan degilim, insani zivanadan cikartmasinlar demek isterdim, ama diyemiyorum, cunku ben pasak ve tembel, kocam basak içburcunun dunya capinda temsiliciligine and icmis bi titiz, allam sucum neydi
 
Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Not: 30 Aralık Çarşamba bugün Bebeğimi kaybettim kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım.
Bu durum öyle ha diyince düzelmiyo. Bunca zaman sonra kimse birden değişmez. Bence eve bi yardımcı tutun ve adamı değiştirmeye çalışmayın. Size kendinizi değersiz hissettiren davranışlarına müdahale edin elbette ama bence bu durum boşanma gerektirecek bi durum değil sadece yılların birikmisligi var içinizde.
 
Biz bu kadınların nedir çektiği anasının yetistiremedi hoduklerle evlenip başımıza belalar alıyoruz.kaç kadın ölüyor kaç kadın psikolojik şiddet görüyor aşağılanıyor ,,,iki erkek çocuk annesiyim oglum un biri 7 diğeri 2 yaşında sofraya oturmadan masayı kurmama yardım ederler ,yatağını kendi toplar,kıyafetlerini kovaya koyar,dışarıdan eve gelince hemen üzeri değişir o şekil oturulur,oyuncaklar oynandiktan sonra toplanir,yemek yenip bittikten sonra masadan kaldırılır,eline sağlık denilir,ben cocuklarima öğrettim bilmeyen eşime dahi öğrettim.tabi bunları yaparken ömrümden omur gitti kolay değil annelik hele birde koçan bunların hiçbirini bilmiyor onada ogretiyorsan ozaman yükün iki katına çıkıyor bizler toplayıcı kadinlariz dünyayı biz yonetsek ne savaş çıkar ne kitlik olur,düzensiz hiçbirşey olmaz okadar güçlü varliklariz erkekler bizim yanımızda çekirdek kabuğu kararlı ol istersen herşeyi yaparsın.
 
Back
X