Sonunda depresyon geldi işte nefes alamıyorum:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Evet sonunda depresyon geldi nefes alamıyorum ya ben napacağimi bilmiyorum kafayi yiycem artik niye benim hayatim normal insanlar gibi değil anlamiyorum böyle dışarı çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum insanlar evlenmek isteyince evleniyor sevgilisi olmasini isteyince oluyor çocuklarının olmasini isteyince çocuklari oluyor boşanan yeniden sevip seviliyor hersey normal herkesin hayatinda ya ne istedim cokmu birsey istiyorum niye kimse beni sevmiyor 30 yaşındayım inanamıyorum çocuk istiyorum anne olmak isterdim oda yok bu şanssizlik varken olmaycak da belliki puff dayanamiyorum bana verilmeyen seyleri arzulamaya artik

Çok abartıyorsunuz bence,
Depresyona girmeyi kendiniz seçiyorsunuz gibi.

Konunuzda yazdığınız gibi herkesin her istediği pıt diye olmuyor. Insanlar ne badireler atlatıyor. Hicbirimizin hayatı gül bahçesi değil, öyle olsa kıymeti de olmazdı zaten.

Kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp eksiklerimize odaklanacaginiza güzelliklerini düşünün. Ornegin dermansız bi hastalığınız mi var? Sokakta mi yatıyorsunuz?

Unutmayın depresyon sadece buhranla baslar ve bu buhranı yaratan da kendi düşüncelerimiz..

Canim ben de disari pek cikmiyorum.
Insanlarin sorularindan biktigim icin seni anliyorum.
Issizim ve bekarim.Olmayinca olmuyor olduranlar da anlamiyor.
Tok acin halinden anlamaz misali.
Burda sana kizanlar da olabilir niye taktin yalnizliga evlilige diye ama ben katilmiyorum insan bir destekci istiyor bir aile istiyor ki normal bence insaniz.
Bilmiyorum belki imtihan ya da zamani var belki tecrube sahipleri daha iyi bilir.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Evet sonunda depresyon geldi nefes alamıyorum ya ben napacağimi bilmiyorum kafayi yiycem artik niye benim hayatim normal insanlar gibi değil anlamiyorum böyle dışarı çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum insanlar evlenmek isteyince evleniyor sevgilisi olmasini isteyince oluyor çocuklarının olmasini isteyince çocuklari oluyor boşanan yeniden sevip seviliyor hersey normal herkesin hayatinda ya ne istedim cokmu birsey istiyorum niye kimse beni sevmiyor 30 yaşındayım inanamıyorum çocuk istiyorum anne olmak isterdim oda yok bu şanssizlik varken olmaycak da belliki puff dayanamiyorum bana verilmeyen seyleri arzulamaya artik
Bunlar istemekle olacak şeylermi ben hiç ben evlenmek istiyorum diye düşünmedim doğru adamı görünce kendiliğinden gelişti zaman akışına bırakmak lazım hayat bunlardan ibaret degilki

Kendinizi ve şartlarınızı biraz olduğu gibi kabul edip mutlu olmaya çalışın. Çünkü etrafınıza bakarsanız evli ve çocuklu olanlar da aşırı mutlu falan değil yani. ‘Şuna buna sahip olursam kesin mutlu olacağım’ algınızı kırın. Çünkü hayat böyle bir şey değil. Günümüz insanının en büyük buhranı ve yanılgısı da bu belki. Salt mutluluk, sonsuz mutluluk hedefi hayaldir. Hayatını ve şartlarını olduğu gibi kabul edip biraz memnun olmaya çalışmak ve akışına bırakmaksa gayet sağlıklı bir yoldur.

Allah korusun girmeyin o depresyona ben bir girdim sekiz senede zor toparlandim.
Bazi seylerin olmamasi da bizim hayrimiza diye dusunun kendinizi birakmayin.

Kimsenin hayatı sandığınız kadar tozpembe değil emin olun..
Bazen insan öyle şeylerle sınanır ki depresyona girme hakkı kalmaz..
Bence önce halinize şükür edin,sonra da güzel enerji verin ki güzellikler sizi bulsun;)

siz herkesin herşeyi olduguna inanıyorsunuz ya
neden bu insanlar ellerinde olmayan herşey için çabalıyorlar.
siz şuan da yokluk yaşıyor geçmişde elinizde olanların kıymetini bilmediginiz içinde olabilir.
merak etmeyin çogu insan 0 görmeden dibe batmadan yükselemiyor.
yükseldiginiz zaman herşey bir bir olacaktır ama önce isyan etmemeyi yanlızlıgın sessizliginde dinlenmeyi enerjinizi depolamayı deneyin.
çünkü hayat asla bir yerde kalmıyor

siz herkesin herşeyi olduguna inanıyorsunuz ya
neden bu insanlar ellerinde olmayan herşey için çabalıyorlar.
siz şuan da yokluk yaşıyor geçmişde elinizde olanların kıymetini bilmediginiz içinde olabilir.
merak etmeyin çogu insan 0 görmeden dibe batmadan yükselemiyor.
yükseldiginiz zaman herşey bir bir olacaktır ama önce isyan etmemeyi yanlızlıgın sessizliginde dinlenmeyi enerjinizi depolamayı deneyin.
çünkü hayat asla bir yerde kalmıyor
Malesef benimki kaldi sade bende değilim bir büyüğüm daha var hangimize üzüleceğimi şaşirdim .istediğim inanilmaz şeyler değil ki benim ya insanlar zorluk yaşiyo ama onlarin bitiyor benim bitmiyor şimdi hangi erkek 30 yaşındaki kizla evlenmek isterki

Malesef benimki kaldi sade bende değilim bir büyüğüm daha var hangimize üzüleceğimi şaşirdim .istediğim inanilmaz şeyler değil ki benim ya insanlar zorluk yaşiyo ama onlarin bitiyor benim bitmiyor şimdi hangi erkek 30 yaşındaki kizla evlenmek isterki

Canim niye boyle diyorsun tam tersi olgunsun ve ahlakin iyiyse daha iyi bence neden olmasin kendine bunu yapma.Ummadigin guzellikler ciksin karsina insallah.

Acaba sahip olduklarımızla şükretsek, belki bizim dert sandığımız başka birinin hayalidir? Belki biz bir şekilde daha zor imtihanlardan korunuyoruz? Burda okuyoruz insanların boşanma hikayeleri benim içim okurken yaniyorken yazanları ne kadar çok içleri yandıkları tahmin edebiliriz.... nasipten öteye gidilmez...

Back
X