• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda depresyon geldi işte nefes alamıyorum:(

Evet sonunda depresyon geldi nefes alamıyorum ya ben napacağimi bilmiyorum kafayi yiycem artik niye benim hayatim normal insanlar gibi değil anlamiyorum böyle dışarı çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum insanlar evlenmek isteyince evleniyor sevgilisi olmasini isteyince oluyor çocuklarının olmasini isteyince çocuklari oluyor boşanan yeniden sevip seviliyor hersey normal herkesin hayatinda ya ne istedim cokmu birsey istiyorum niye kimse beni sevmiyor 30 yaşındayım inanamıyorum çocuk istiyorum anne olmak isterdim oda yok bu şanssizlik varken olmaycak da belliki puff dayanamiyorum bana verilmeyen seyleri arzulamaya artik
Hiç kimse olmadı mı bugüne kadar?

illaki iyi şeylerde vardır hayatınızda, lütfen isyan etmeyin.
önce sağlığınıza şükredin, sonra sahip olduklarınıza.
eğer birşeyler olmuyorsa ya vakti vardır yada hayırlı değildir.
ayrıca yalnızlık da kötü birşey değil,
arkdaşınız, dostunuz, aileniz, işiniz yok mu.
seyahat edin, özgürlüğünüzün tadını çıkarın. zaten ufkunuzu açarsanız evlenmek istemezsiniz.

Malesef benimki kaldi sade bende değilim bir büyüğüm daha var hangimize üzüleceğimi şaşirdim .istediğim inanilmaz şeyler değil ki benim ya insanlar zorluk yaşiyo ama onlarin bitiyor benim bitmiyor şimdi hangi erkek 30 yaşındaki kizla evlenmek isterki
hangi erkek mi yapmayın Allah aşkına .
erkekler için yaş önemi yoktur.
günümüzde okul iş derken 30 yaş çok da geç degildir.

Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Hiçbir şey söylemeyle olmuyor. Ben de evlenmek istiyorum. Hatta arada bir dertleniyorum ama asla hayatı kendime zindan etmiyorum. Sadece belirsizlik insanı üzüyor. Eninde sonunda evleneceğimi bilsem daha geç evlenmek de isterdim.

Kimse sipariş üzerine yaşamıyor hayatı. Düşünceleriniz hatalı. Bu şekilde düşünmek sizi depresyona götürebilir elbette. Her insanın hayatı sorunsuz mu zannediyorsunuz. Ben evliyim ama bekar olmayı tercih ederdim şu an. Olmayan şeyde de hayır vardır. Hep bunu gördüm anladım.birakin akışına.

Sukretmeyi unutmussunuz bence siz. Kimsenin hayati dort dortluk degil. Hic bir sey gorundugu gibi degil. Dertsiz insan var mi su dunyada? Coj sukur sagliklisiniz. Istedikleriniz de olmayacak seyler degil. Vakti gelmemis demek ki.

Back
X