- 28 Nisan 2015
- 84
- 75
- 8
- 31
- Konu Sahibi elvin cennet cicegim
-
boyunuz kaç?Slm arkadaslar oyle moralim bozuk oyle canim sıkkın ki simdi bumu senin derdin diyecek siniz ama halimdrnde anlayacağın izi umuyorum ben 85 kiloyla dogum yaptim 8 ay oluyo 24 kilo almıştım 7 yada 8 kilo doğum da gitti normal yaptiim diger kalani krmdimce ve 5 takim cuma zayiflama yarışmasında n destek alarsk verdim hergün girmezfim ama hep takip ederdim ve bna iyi geliyordu kendimi bu konuda yalniz hissetmiyordum sonra esim kızdı istemedi bende girmedim ve biraktiktan sonra en son 65 dim sonra oylece kaldim kendimden tiksindim yedikce yedim 70 oldum kac hafta oldu eşimi ikna ettim tekrar başladım simdi ise 65 im yinr ama cok mutsuzum böyle hala tiksiniyorum kendimden eskisi gibi 58 olmasin 62 olsam yine yeter ama cok yavas veriyorum yada bnmi sabirsizim ...; ( ; (ne yapYim sizce
Hiç bişey anlamadım, kilo vermek mi istiyorsunuz?
O zaman çözüm basit diyet ve spor.
Kisaca kilo mu vermek istiyorsunuz anlamadim ki.
Eşiniz kk ya mı girmenize kızdı?
Beynim yandı ya:)
Anlamadım.
Yazdıklarınızı özenle yazarsanız en azından derdinize biz de ortak olup öneri sunabiliriz.
Slm arkadaslar oyle moralim bozuk oyle canim sıkkın ki simdi bumu senin derdin diyecek siniz ama halimdrnde anlayacağın izi umuyorum ben 85 kiloyla dogum yaptim 8 ay oluyo 24 kilo almıştım 7 yada 8 kilo doğum da gitti normal yaptiim diger kalani krmdimce ve 5 takim cuma zayiflama yarışmasında n destek alarsk verdim hergün girmezfim ama hep takip ederdim ve bna iyi geliyordu kendimi bu konuda yalniz hissetmiyordum sonra esim kızdı istemedi bende girmedim ve biraktiktan sonra en son 65 dim sonra oylece kaldim kendimden tiksindim yedikce yedim 70 oldum kac hafta oldu eşimi ikna ettim tekrar başladım simdi ise 65 im yinr ama cok mutsuzum böyle hala tiksiniyorum kendimden eskisi gibi 58 olmasin 62 olsam yine yeter ama cok yavas veriyorum yada bnmi sabirsizim ...; ( ; (ne yapYim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?