sonunda dert edecek bi sorun kalmadi derken....

elvin cennet cicegim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
84
75
8
31
Slm arkadaslar oyle moralim bozuk oyle canim sıkkın ki simdi bumu senin derdin diyecek siniz ama halimdrnde anlayacağın izi umuyorum ben 85 kiloyla dogum yaptim 8 ay oluyo 24 kilo almıştım 7 yada 8 kilo doğum da gitti normal yaptiim diger kalani krmdimce ve 5 takim cuma zayiflama yarışmasında n destek alarsk verdim hergün girmezfim ama hep takip ederdim ve bna iyi geliyordu kendimi bu konuda yalniz hissetmiyordum sonra esim kızdı istemedi bende girmedim ve biraktiktan sonra en son 65 dim sonra oylece kaldim kendimden tiksindim yedikce yedim 70 oldum kac hafta oldu eşimi ikna ettim tekrar başladım simdi ise 65 im yinr ama cok mutsuzum böyle hala tiksiniyorum kendimden eskisi gibi 58 olmasin 62 olsam yine yeter ama cok yavas veriyorum yada bnmi sabirsizim ...; ( ; ( ne yapYim sizce

Emziriyorsanız dikkatli beslenmeye çalışın çok rahat kilo verirsiniz.
Süt dediğimiz şey hamur işi ve baklava lokum yemekle olmuyor. Bol su sebze ve protein artık yeterli miktarda karbonhidrat...
Emzirmiyorsanız da diyet ve spor gerek benim yaptığım gibi :)

boyunuz kaç?

Yeniden motive olursun.
sıkma canini belki mevsimsel biseydir.
bende kiştan yaza girerken kafayi yiyecek gibi oluyorum.bunalima giriyorum resmen.
disarda yuruyus yap.iyi gelir.

Hiç bişey anlamadım, kilo vermek mi istiyorsunuz?
O zaman çözüm basit diyet ve spor.

Kisaca kilo mu vermek istiyorsunuz anlamadim ki.

Eşiniz kk ya mı girmenize kızdı?

Beynim yandı ya:)

Anlamadım.
Yazdıklarınızı özenle yazarsanız en azından derdinize biz de ortak olup öneri sunabiliriz.

Konu sahibesi E elvin cennet cicegim der ki :

Sevgili arkadaşlar
Hamileyken 24 kilo aldım, 85 kilo oldum
Doğumda 8 i gitti
Gerisini ben kk da kilo verme topikleriyle hallediyordum, 65 kiloya düşmüştüm
Eşim kızdı bende kk yı bıraktım, baktım 65 tende daha fazla düşmüyorum yedim gitti
Oldum mu size 70 kilo, sonra yine dikkaet edip 65 e düştüm

Yahu niye 65 e gelince yerimde sayıyorum
Eskiden 58 idim ey gidi
Şimdi bari 62 olsam ona da razıyım
Yok arkadaş 65 te kalıp duruyorum

OTE="srneeee, post: 46184758, member: 642576"]boyunuz kaç?[/QUOTE]
1.68 boyum diyet yapıyorum ama cok yavss kilo veriyorum almanyadayim havayi her sicak buldugumda yürüyüşe kizimla çıkarım yindede yavas ilerliyorum; (

spor ,diyet yapin.saglikli beslenin.asamayacaginiz bir durum deyil.ustelik 3kiloyo cabuk vere bilirsin.

Dert tam olarak nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…