- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Saol cnm Allah razı olsun,gercekten zormuşSezaryen olmadım ona rağmen 40 gün kendime gelemedim.
Doğumun hiçbir şekli kolay değil. Annen de varmış ne güzel, fırsat buldukça dinlen yakında toparlarsın.
Güle güle büyüt :)
Bende hiç ameliyat olmamış gibi hissetmeyi dört gözle bekliorm
Yok şükür ateş bulantı vs yok.dikiş yerlerim bile geçti yokgbiBebek doğdu ya sağ salim o da olur her bünye farklı ama ateş bulantı vs yaşarsan hemen doktora git
Yok şükür ateş bulantı vs yok.dikiş yerlerim bile geçti yokgbi
Demekki gerçekten kişiye göre değişiyo bazı şeyler.sabretmem gerekecekaz daha sanırım..Ha bak benimde dikiş yerlerim yok gibi değil 3 sene olacak
Yok estetik dikiş.klasik değil.benim dikiş ilerim de yok gibi.hatta iz kalmasın die krem verdi onu da kullanmadım ama yinede belli belirsiz.ki iz kalması kalmamasıda derdim deil farketmez yani tek derdim bian önce rahat hareket edebilmek bebeğime bakabilmek.inşAllah bende bian önce normale dönerimMerhaba normal dikismi yapildi sizin? Yoksa yapistirmami. Bende sezeryanla dogum yaptim benim oyle klasik dikis olmadi suan iz de yok 3 gun icinde normale donmustum
Benim kadar yürüyen yoktur sanırım hele hastanede iki gün kaldım o süre içinde koridorda zırt pırt yürümeye çıkan ben vardım.hemşireler takılıyordu sen yarın koşarsın die.evdede hiç oturmuyorum işleniyorm sürekli annem kızıyo.bi an önce açılsın istiyorum dokular iyileşsin.yürümesem nolcakmış acaba çok merak ediorm.ama ben 2.gün süt sağcam die çok zorladım ona bağlıyorum üstüne çok yüklendim.gerçi her anne illaki zorluyor bi şekilde..umarım tez zamanda eski halime dönerimbende eve geldikten ertesi gun cocugun sarilik firlamasindan hastanelerin kapisinda beklemekten merdivenleri cikmaktan 1 haftada hic biseyim kalmadi sezeryanda yuruyus yapmak onemli kalk ve yuru hep yatma gec iyilesirsin .
Allah razı olsun canım.Insallah canim. Bu arada hayirli olsun ALLAH anali babali buyutsun.
insallah .. sut sagarken ne gibi bi zorlama ben hic zorlanmadim memeyle kesik yerin bi alakasi yok gibiydi . ayyy zor ya . bende 2 ci gunu yogun bakima verdim cocugu orda makinalar vardi sagip sagip durdum 2 saatte bi . buzluga koyuyoduk butun anneler . perperisan ustun islaniodu . meme aninda doluodu sıtma ates . tabi anlamiorum nolyo . ordan oraya kostur . gecti sukur ama simdi ikinciyi yapmiorum :) korkudan . bu cocugum perisan olur arkamizda . allah evlatlarimizi bize bagslasin zor anne olmak ama gercek anne olmak . kimi keyfim kacti biyere cikamiorum die aglanip duruo . artik biyere cikmak yok ve sen die bisi yok . evladim die birsey var hala anlamiolar :/ bak sen ben cocuguma yetemiom die kotu oluosun . gercekten dogru kalkmak bi ölüm oluo sanki yaBenim kadar yürüyen yoktur sanırım hele hastanede iki gün kaldım o süre içinde koridorda zırt pırt yürümeye çıkan ben vardım.hemşireler takılıyordu sen yarın koşarsın die.evdede hiç oturmuyorum işleniyorm sürekli annem kızıyo.bi an önce açılsın istiyorum dokular iyileşsin.yürümesem nolcakmış acaba çok merak ediorm.ama ben 2.gün süt sağcam die çok zorladım ona bağlıyorum üstüne çok yüklendim.gerçi her anne illaki zorluyor bi şekilde..umarım tez zamanda eski halime dönerim
Canım sütüm çok azdı.o ilk gelen sütü alsın çok istedim.damla damla saatlerce sağdım sinirden.hemşire dik durup öne dopru eğilmemi istedi ,daha cok gelir die.onu sağcamda içircem die dikiş üstüne yüklendim çok.önemli deil yeterki o iyi olsun.ama iyileşme gecikince pskolojm bozuldu bebeğime yetemiom gbi.evet Rabbim evlatlarımızı korusun hepimizin.insallah .. sut sagarken ne gibi bi zorlama ben hic zorlanmadim memeyle kesik yerin bi alakasi yok gibiydi . ayyy zor ya . bende 2 ci gunu yogun bakima verdim cocugu orda makinalar vardi sagip sagip durdum 2 saatte bi . buzluga koyuyoduk butun anneler . perperisan ustun islaniodu . meme aninda doluodu sıtma ates . tabi anlamiorum nolyo . ordan oraya kostur . gecti sukur ama simdi ikinciyi yapmiorum :) korkudan . bu cocugum perisan olur arkamizda . allah evlatlarimizi bize bagslasin zor anne olmak ama gercek anne olmak . kimi keyfim kacti biyere cikamiorum die aglanip duruo . artik biyere cikmak yok ve sen die bisi yok . evladim die birsey var hala anlamiolar :/ bak sen ben cocuguma yetemiom die kotu oluosun . gercekten dogru kalkmak bi ölüm oluo sanki ya
Doktorunuz doğru söylemiş, herkesin iyileşme süreci farklıdır, kimi 2 gün sonra her işini kendi yapabilir hale gelir kimi haftalar sonra, siz sizi zorlayacak şeyler yapmaktan kaçının ve doktorunuzun önerilerini dikkate alın, zamanla iyileşeceksiniz, sonuçta sezeryan bir ameliyattır ve kolay değildir.Ya arkadaşlarm sen daha iyileşemedin mi deyince kötü hissediorm.doktorum herkesin iyileşme süreci farklıdır diyor.zaten yürürken sağa sola dönerken kasılan dikişlerden başka derdim yok şükür.ama ordaki gerginlik geçmedi.seseryan sonrası hemende kalktm yürüdüm ,sanırım canım tez,hemen hoplayıp. Zıplamak istiom
amin canim. sende toparlanicaksin insallah . dua et bol bol.Canım sütüm çok azdı.o ilk gelen sütü alsın çok istedim.damla damla saatlerce sağdım sinirden.hemşire dik durup öne dopru eğilmemi istedi ,daha cok gelir die.onu sağcamda içircem die dikiş üstüne yüklendim çok.önemli deil yeterki o iyi olsun.ama iyileşme gecikince pskolojm bozuldu bebeğime yetemiom gbi.evet Rabbim evlatlarımızı korusun hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?