Sonunda doğurdum ama.....

Sezaryen olmadım ona rağmen 40 gün kendime gelemedim.
Doğumun hiçbir şekli kolay değil. Annen de varmış ne güzel, fırsat buldukça dinlen yakında toparlarsın.
Güle güle büyüt :)

Sezaryen olmadım ona rağmen 40 gün kendime gelemedim.
Doğumun hiçbir şekli kolay değil. Annen de varmış ne güzel, fırsat buldukça dinlen yakında toparlarsın.
Güle güle büyüt :)
Saol cnm Allah razı olsun,gercekten zormuş

Merhaba normal dikismi yapildi sizin? Yoksa yapistirmami. Bende sezeryanla dogum yaptim benim oyle klasik dikis olmadi suan iz de yok 3 gun icinde normale donmustum

Merhaba normal dikismi yapildi sizin? Yoksa yapistirmami. Bende sezeryanla dogum yaptim benim oyle klasik dikis olmadi suan iz de yok 3 gun icinde normale donmustum
Yok estetik dikiş.klasik değil.benim dikiş ilerim de yok gibi.hatta iz kalmasın die krem verdi onu da kullanmadım ama yinede belli belirsiz.ki iz kalması kalmamasıda derdim deil farketmez yani tek derdim bian önce rahat hareket edebilmek bebeğime bakabilmek.inşAllah bende bian önce normale dönerim

bende eve geldikten ertesi gun cocugun sarilik firlamasindan hastanelerin kapisinda beklemekten merdivenleri cikmaktan 1 haftada hic biseyim kalmadi sezeryanda yuruyus yapmak onemli kalk ve yuru hep yatma gec iyilesirsin .

bende eve geldikten ertesi gun cocugun sarilik firlamasindan hastanelerin kapisinda beklemekten merdivenleri cikmaktan 1 haftada hic biseyim kalmadi sezeryanda yuruyus yapmak onemli kalk ve yuru hep yatma gec iyilesirsin .
Benim kadar yürüyen yoktur sanırım hele hastanede iki gün kaldım o süre içinde koridorda zırt pırt yürümeye çıkan ben vardım.hemşireler takılıyordu sen yarın koşarsın die.evdede hiç oturmuyorum işleniyorm sürekli annem kızıyo.bi an önce açılsın istiyorum dokular iyileşsin.yürümesem nolcakmış acaba çok merak ediorm.ama ben 2.gün süt sağcam die çok zorladım ona bağlıyorum üstüne çok yüklendim.gerçi her anne illaki zorluyor bi şekilde..umarım tez zamanda eski halime dönerim

insallah .. sut sagarken ne gibi bi zorlama ben hic zorlanmadim memeyle kesik yerin bi alakasi yok gibiydi . ayyy zor ya . bende 2 ci gunu yogun bakima verdim cocugu orda makinalar vardi sagip sagip durdum 2 saatte bi . buzluga koyuyoduk butun anneler . perperisan ustun islaniodu . meme aninda doluodu sıtma ates . tabi anlamiorum nolyo . ordan oraya kostur . gecti sukur ama simdi ikinciyi yapmiorum :) korkudan . bu cocugum perisan olur arkamizda . allah evlatlarimizi bize bagslasin zor anne olmak ama gercek anne olmak . kimi keyfim kacti biyere cikamiorum die aglanip duruo . artik biyere cikmak yok ve sen die bisi yok . evladim die birsey var hala anlamiolar :/ bak sen ben cocuguma yetemiom die kotu oluosun . gercekten dogru kalkmak bi ölüm oluo sanki ya

Canım sütüm çok azdı.o ilk gelen sütü alsın çok istedim.damla damla saatlerce sağdım sinirden.hemşire dik durup öne dopru eğilmemi istedi ,daha cok gelir die.onu sağcamda içircem die dikiş üstüne yüklendim çok.önemli deil yeterki o iyi olsun.ama iyileşme gecikince pskolojm bozuldu bebeğime yetemiom gbi.evet Rabbim evlatlarımızı korusun hepimizin.

Bu doktorun ameliyat başarısıyla ilgili.benim ilk sezaryenim berbatti 1 ay boyunca yatip uzanamadim bile oturarak uyudum.ama sonra hiçbirşey kalmıyor merak etme.2. sinde hemen uzanabildigimde inanamadim.demekki böyle de olabiliyormus diye dusundum.1 haftada hiç doğum yapmamış gibiydim gayet iyiydim.zaten Dr um ,ilkinde ameliyatta Dr içini mahvetmis çok kotu bir ameliyatmis,bunu yapmak da çok zor oldu bu yüzden dedi.neyseki sayesinde çok rahat ettim.ameliyatin başarısına gore oluyor yani bu maalesef.ama şunu bil ki 1-2 haftaya bir şeyin kalmaz eskisi gibi olursun bebeğinle de rahatça ilgilenirsin

Doktorunuz doğru söylemiş, herkesin iyileşme süreci farklıdır, kimi 2 gün sonra her işini kendi yapabilir hale gelir kimi haftalar sonra, siz sizi zorlayacak şeyler yapmaktan kaçının ve doktorunuzun önerilerini dikkate alın, zamanla iyileşeceksiniz, sonuçta sezeryan bir ameliyattır ve kolay değildir.

Bebeğinizi sağlıkla büyütün

Canım normal doğumda bile 2 haftada hemen toparlayamazdin. Dert etme, çok yakında geçecek hepsi. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlıcakla kavuşmuş olmanız. :)

Herkesin iyilesme sureci farklidir. Bol bol et ye.

Bebegin icin tebrik ederim nihayet kavusmussun. Aah saglikla anneli babali kardesleriyle buyumek nasip etsin

Ben 1 haftalıkken doktora gittiğimde doktor demişti yavaş dikişin var diye hoplayıp zıplayordum nerdeyse. Bu süreç kişiden kişiye değişiyor. Doktor da önemli sanırım. Gittiğim kadın doğuumculardan dikişin çok iyi kim yaptı soruları da aldım. Bence bir haftaya iyi olursunuz.

amin canim. sende toparlanicaksin insallah . dua et bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…