iyide dikis kalktiki artik yapistirma degilmi . benimki yapistirma.siiznki yoksa ic karindaki dikisimi diosunuz?Ben 1 haftalıkken doktora gittiğimde doktor demişti yavaş dikişin var diye hoplayıp zıplayordum nerdeyse. Bu süreç kişiden kişiye değişiyor. Doktor da önemli sanırım. Gittiğim kadın doğuumculardan dikişin çok iyi kim yaptı soruları da aldım. Bence bir haftaya iyi olursunuz.
Benim kızım 6 yaşında nerdeyse. Bana dikişi alınmayan dikiş yapılmıştı.="eda-sofi, post: 48946583, member: 792874"]iyide dikis kalktiki artik yapistirma degilmi . benimki yapistirma.siiznki yoksa ic karindaki dikisimi diosunuz?
Canım Allah razı olsun seninde yardımların tecrüben için teşekkürler.şükür herşeyden önemli olan sağlıkla kavuşmamdı.iyileşmeyide yine ona rahatca bakabilmek için istiyorum yoksa ağrılar acılar umrmda deil.tekrar teşekkürlerHerkesin iyilesme sureci farklidir. Bol bol et ye.
Bebegin icin tebrik ederim nihayet kavusmussun. Aah saglikla anneli babali kardesleriyle buyumek nasip etsin
Haklısınız çok teşekkür ederim Allah razı olsunDoktorunuz doğru söylemiş, herkesin iyileşme süreci farklıdır, kimi 2 gün sonra her işini kendi yapabilir hale gelir kimi haftalar sonra, siz sizi zorlayacak şeyler yapmaktan kaçının ve doktorunuzun önerilerini dikkate alın, zamanla iyileşeceksiniz, sonuçta sezeryan bir ameliyattır ve kolay değildir.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün
Umarım ,çok teşkkürlerBen 1 haftalıkken doktora gittiğimde doktor demişti yavaş dikişin var diye hoplayıp zıplayordum nerdeyse. Bu süreç kişiden kişiye değişiyor. Doktor da önemli sanırım. Gittiğim kadın doğuumculardan dikişin çok iyi kim yaptı soruları da aldım. Bence bir haftaya iyi olursunuz.
Aslında şöyle ,hakkını yemiyim doktorum çok başarılı bir doktor şükür bebeğimede önce Allahın sonra onun sayesinde kavuştum.ama el hafifliği denen bişey var sanırım.gerçi arkadaşım aynı doktora seseryan oldu,o 3günde hiç ameliyat olmamış gibiydi.zaten onun tavsiyesi ile ona gitmiştim.ben mi nazlıyım acaba hala eskiye dönemedim.inşAllah dediğiniz gibi bende en kısa zamanda normale dönerim.Bu doktorun ameliyat başarısıyla ilgili.benim ilk sezaryenim berbatti 1 ay boyunca yatip uzanamadim bile oturarak uyudum.ama sonra hiçbirşey kalmıyor merak etme.2. sinde hemen uzanabildigimde inanamadim.demekki böyle de olabiliyormus diye dusundum.1 haftada hiç doğum yapmamış gibiydim gayet iyiydim.zaten Dr um ,ilkinde ameliyatta Dr içini mahvetmis çok kotu bir ameliyatmis,bunu yapmak da çok zor oldu bu yüzden dedi.neyseki sayesinde çok rahat ettim.ameliyatin başarısına gore oluyor yani bu maalesef.ama şunu bil ki 1-2 haftaya bir şeyin kalmaz eskisi gibi olursun bebeğinle de rahatça ilgilenirsin
Evet çok şükür annem olmasa zaten bitmiştim..Canim doktorun normal dediyse kafana takma. Her bünyede aynı etki olmayabiliyo. Kimisi çabuk toparlaniyo kimisi geç. Canın aciyo evet haklısın ama yine de kafana takmak yerine bu dönemin tadını çıkar derim. Annen de yardimciymis zaten. Ve bol bol su iç. Estetik açısından da dikislerin çabuk toparlanmasını sagliyo
İnşAllah 2 ay sürmez benim yaBencede dr eli diye birşey var
Benim sezeryan yeri 2 ayda geçti
4 sene olacak nerdeyse hiç eskisi gibi olamadım
Ağır bişey kaldırsam çeksem itsem üşütsem sızlıyor
Canım herkes sezeryan sonrası benim gibi olmuyor.benim nedense böle uzun sürdü.ama nacizane tavsiyem normal doğum şansını kullan.nede olsa ameliyat.öyle deli gibi ağrın acın olmuyo ama rahatça yürüyebilmek bazen zaman alıyor.Allah yardmcın olsun ,herşeye ragmen anne olmak çok güzel.Bende hamileyim bakicak pek kimsem yok annem çalışıyor sanmıyorum geleceğini maksimum 3 4 gün gelir kayinvalidem normalde bile cildirtiyo beni ona kalsa bebeği alıp gidicek ben iyileşir gidip bebegimi ondan alicam kisacasi bakicak kimsem yok dua ediyorum normal olsunda hemen kalkıp bakabiliyim bebeğime istemiyorum kimseye muhtaç olmak
Cnm 13 gn oldu dgm yapalıben ılk 5 gun yataktan kalkarken yardıma ıhtıyac duydum
yataktan kalkarken mesela yanlamasına kalkın bolca yuruyun ıyıce kaynayacaktır
ve gececektır cok normal
allah bebegınıze sıze saglık sıhhat versın :)
Canım herkes sezeryan sonrası benim gibi olmuyor.benim nedense böle uzun sürdü.ama nacizane tavsiyem normal doğum şansını kullan.nede olsa ameliyat.öyle deli gibi ağrın acın olmuyo ama rahatça yürüyebilmek bazen zaman alıyor.Allah yardmcın olsun ,herşeye ragmen anne olmak çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?