Sonunda doğurdum ama.....

iyide dikis kalktiki artik yapistirma degilmi . benimki yapistirma.siiznki yoksa ic karindaki dikisimi diosunuz?
 
Herkesin iyileşme süreci farklıdır, moralinizi bozmayın. Sütünüzü etkiler, bebeğe yansır.
Benim hiç ağrım olmadı. İlk günden beri ayaktaydım, 3. gün eve gelince yemek yaptım, evi toparladım, sadece hala halsizlik var. Kan kaybından mı neden bilmiyorum.
 
="eda-sofi, post: 48946583, member: 792874"]iyide dikis kalktiki artik yapistirma degilmi . benimki yapistirma.siiznki yoksa ic karindaki dikisimi diosunuz?
Benim kızım 6 yaşında nerdeyse. Bana dikişi alınmayan dikiş yapılmıştı.
 
Herkesin iyilesme sureci farklidir. Bol bol et ye.

Bebegin icin tebrik ederim nihayet kavusmussun. Aah saglikla anneli babali kardesleriyle buyumek nasip etsin
Canım Allah razı olsun seninde yardımların tecrüben için teşekkürler.şükür herşeyden önemli olan sağlıkla kavuşmamdı.iyileşmeyide yine ona rahatca bakabilmek için istiyorum yoksa ağrılar acılar umrmda deil.tekrar teşekkürler
 
Haklısınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun
 
Umarım ,çok teşkkürler
 
Canim doktorun normal dediyse kafana takma. Her bünyede aynı etki olmayabiliyo. Kimisi çabuk toparlaniyo kimisi geç. Canın aciyo evet haklısın ama yine de kafana takmak yerine bu dönemin tadını çıkar derim. Annen de yardimciymis zaten. Ve bol bol su iç. Estetik açısından da dikislerin çabuk toparlanmasını sagliyo
 
Aslında şöyle ,hakkını yemiyim doktorum çok başarılı bir doktor şükür bebeğimede önce Allahın sonra onun sayesinde kavuştum.ama el hafifliği denen bişey var sanırım.gerçi arkadaşım aynı doktora seseryan oldu,o 3günde hiç ameliyat olmamış gibiydi.zaten onun tavsiyesi ile ona gitmiştim.ben mi nazlıyım acaba hala eskiye dönemedim.inşAllah dediğiniz gibi bende en kısa zamanda normale dönerim.
 
Evet çok şükür annem olmasa zaten bitmiştim..
 
Bencede dr eli diye birşey var
Benim sezeryan yeri 2 ayda geçti
4 sene olacak nerdeyse hiç eskisi gibi olamadım
Ağır bişey kaldırsam çeksem itsem üşütsem sızlıyor
 
Bn normal dogum yaptigim halde 15 20 gunu buldu dikis acisi.. Sizinki sezaryen yani, bence cok cok normal..
 
Dua edin de anneniz yaninizda. Ben bir hafta hastaneden cikamamistim ve de eve gelince yalnizdim. Yani anne yardimi denen sey cok ama cok faydali olabilir. Inanin halinize sükredin ben ücüncü gün aglaya aglaya kalkiyordum günde bir iki kez zorla. Bir ay neredeyse kambur yürüdüm. Ve de her yataktan kalkisimda birkac saniye nefes alamiyordum. Bu saydiklarim yasadiklarimin cok azi.
Simdi bakiyorum hastanede sezeryan olanlar ikinci günü bile oturuyorlar falan inanamiyorum. Ben oturamiyordum bile.Vucudumun yarisiyla diger yarisinin baglantisi yoktu sanki.
Her bünye farkli. Benimki de böyle. Simdi yine sezeryan olacgaim ama üzmek istemiyorum bu sefer kendimi. Napalim bünyem böyle. Insallah daha cabuk toparlanirim.
Tuvaletimi bile yapamiyordum düsünün yürümeyi hoplamayi. Yani idrarimi yapamadigim icin hemsireler bir aletle almislardi icimden.
Hastanede cektigim sanciyi sana anlatamam sirf bu tuvalet meselesi yüzünden.
Sükret haline. Daha da sayabilirim. Insallah ikincisi rahat gecer. Ne yapalim geciyor o günler ama bunlari yasarken hele ki sana muhtac bir bebek varken ve yalnizken gercekten zor oluyor. Dua edin bana da ikincisi rahat gecsin.
 
normal doğum yapanlar
1 hafta sonra ayağa kalkıp iş yapıyor
 
Bende hamileyim bakicak pek kimsem yok annem çalışıyor sanmıyorum geleceğini maksimum 3 4 gün gelir kayinvalidem normalde bile cildirtiyo beni ona kalsa bebeği alıp gidicek ben iyileşir gidip bebegimi ondan alicam kisacasi bakicak kimsem yok dua ediyorum normal olsunda hemen kalkıp bakabiliyim bebeğime istemiyorum kimseye muhtaç olmak
 
ben ılk 5 gun yataktan kalkarken yardıma ıhtıyac duydum
yataktan kalkarken mesela yanlamasına kalkın bolca yuruyun ıyıce kaynayacaktır
ve gececektır cok normal


allah bebegınıze sıze saglık sıhhat versın :)
 
Canım herkes sezeryan sonrası benim gibi olmuyor.benim nedense böle uzun sürdü.ama nacizane tavsiyem normal doğum şansını kullan.nede olsa ameliyat.öyle deli gibi ağrın acın olmuyo ama rahatça yürüyebilmek bazen zaman alıyor.Allah yardmcın olsun ,herşeye ragmen anne olmak çok güzel.
 
Cnm 13 gn oldu dgm yapalı evet ilk 1 hafta destekli kalktım,1haftadır kndim kalkabiliom ama zor işte.illa kuvvet almam lazım biyerden.evin içinde bolbol yürüorm hatta akşamları eşimle kısa turlar atıoz ,bakalım nezaman iyileşcem
 

Rabbim.hepimize yardımcı olsun inşaallah sende biran önce sağlığına kavuşup bebeğin le rahatça ilgilenebilirsin ama gerçekten çok zor ya bunları düşündükçe aglayasim geliyo annem gelemez eminim kayinvalidem çocuğu alıp gidicek ona kalsa bana hayatta bakmaz eminim adım kadar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…