sonunda EYLÜL'M kucağımda:)

canan3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
137
1
96
Diğer
ilk bebeğimi kaybettikten sonra,büyük korkular sonunda kızım EYLÜL'M kucağımda artık rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin rabbim herkesin çocuğuna sağlık versinn GÜZEL KIZIM MİS KOKULUM EYLÜL'M SENİ ÇOOK SEVİYORUMM:nazar:

HAyırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.DArısı bizim ve tüm isteyenlerin başına.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
ben de ilk bebeğimi kaybettim ve şimdi ikinci yavruma kavuşmak için gün sayıyorum
umarım bizim sonumuzda hayırlısıyla sevinçle biterr...
bizede sağlıkla mis kokulumuza kavuşmak nasip olur

ilk bebeğimi kaybettikten sonra,büyük korkular sonunda kızım EYLÜL'M kucağımda artık rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin rabbim herkesin çocuğuna sağlık versinn GÜZEL KIZIM MİS KOKULUM EYLÜL'M SENİ ÇOOK SEVİYORUMM:nazar:

başlığı görünce tebrik etmek istedim.benim kızımın adı da eylül.sen de benim gibi eylül dışında bi ayda doğurdun sanırım
eylüldemi doğdu?bi sonrakine ekim koyarsın....gibi abuk subuk laflara hazır ol.şaka bi yana canım Allah analı babalı büyütsün :21:

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
ben de ilk bebeğimi kaybettim ve şimdi ikinci yavruma kavuşmak için gün sayıyorum
umarım bizim sonumuzda hayırlısıyla sevinçle biterr...
bizede sağlıkla mis kokulumuza kavuşmak nasip olur

teşekkür ederm seni çok iyi anlıyorum bebeğini kaybetmiş bir anne olarak bütün korkularını ıyı bılıyorum umarım size bizim gibi sonunda mutlu olursunuz bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız:nazar:

başlığı görünce tebrik etmek istedim.benim kızımın adı da eylül.sen de benim gibi eylül dışında bi ayda doğurdun sanırım
eylüldemi doğdu?bi sonrakine ekim koyarsın....gibi abuk subuk laflara hazır ol.şaka bi yana canım Allah analı babalı büyütsün :21:

sağol canım yok ben eylülde doğum yaptım aslında hiç aklımızda yoktu bu isim asya dusuuyoduk son ana kadar ama babamız son hafta fıkır degıstırdı evet canım o abuk subuk lafları çok soyleyen oldu :) allah hepimizin evlatlarına saglık versin

canım eylülüm. bu kadar tatlı bi çocuk olamaz yaa. e tatlı olmasa reklam ajansından teklif gelmezdi zaten..çok özlüycem ben fıstığımı ya.. kız çocuğu bir başka oluyor iyi ki kızlarımız var en iyi arkadaşımız onlar..

canım eylülüm. bu kadar tatlı bi çocuk olamaz yaa. e tatlı olmasa reklam ajansından teklif gelmezdi zaten..çok özlüycem ben fıstığımı ya.. kız çocuğu bir başka oluyor iyi ki kızlarımız var en iyi arkadaşımız onlar..

canım kem gözlere şiş aman dikkatli ol kapat yüzünü eylülün

sağol teyzesii ya eğer ayrılırsak bizde çook özliycez sizi ama inşşallah aynı yere gideriz yareklamlarda ızlersın artık eylülü ben napıcam cimcimem olmadan ecemsiz bilmiyorum eylülüm napıcak ecem ablasından ayrılınca evet canım kız baska ınankı piyasada nemruyt insan çok canım bende korkuyorum nazar degıcek dıye dogru soyluyosun kızımın boynuna sarımsak ası gezdırıcem yazın:))))))

Amin... inşallah hepsinin bahtı güzel olsun...

Back
X