Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bebeğimi kaybettikten sonra,büyük korkular sonunda kızım EYLÜL'M kucağımda artık rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin rabbim herkesin çocuğuna sağlık versinn GÜZEL KIZIM MİS KOKULUM EYLÜL'M SENİ ÇOOK SEVİYORUMM![]()
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
ben de ilk bebeğimi kaybettim ve şimdi ikinci yavruma kavuşmak için gün sayıyorum
umarım bizim sonumuzda hayırlısıyla sevinçle biterr...
bizede sağlıkla mis kokulumuza kavuşmak nasip olur
başlığı görünce tebrik etmek istedim.benim kızımın adı da eylül.sen de benim gibi eylül dışında bi ayda doğurdun sanırım
eylüldemi doğdu?bi sonrakine ekim koyarsın....gibi abuk subuk laflara hazır ol.şaka bi yana canım Allah analı babalı büyütsün![]()
canım eylülüm. bu kadar tatlı bi çocuk olamaz yaa. e tatlı olmasa reklam ajansından teklif gelmezdi zaten..çok özlüycem ben fıstığımı ya.. kız çocuğu bir başka oluyor iyi ki kızlarımız var en iyi arkadaşımız onlar..
canım kem gözlere şiş aman dikkatli ol kapat yüzünü eylülün
ilk bebeğimi kaybettikten sonra,büyük korkular sonunda kızım EYLÜL'M kucağımda artık rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin rabbim herkesin çocuğuna sağlık versinn GÜZEL KIZIM MİS KOKULUM EYLÜL'M SENİ ÇOOK SEVİYORUMM![]()