Sonunda gidiyorum mahkemeye....

Canım hakkından hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun..napmalıyım mahkemeye giderken orda ne ile karşılaşıyoruz dilekçeyi verip cikiyormuyuz oyle
ben avukata gittim,vekalet verdim.onlar hallettiler.ben mahkemeye gitmedim yani.duruşmalara da gitmicem.avukatım gidicek

!!!

Eklentiler

• 20181218_212315.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20181218_212315.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 20181218_212248.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 20181218_212315.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20181218_212248.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 55
İnşallah herşey güzel olur hiç geçmeyecek gibi duruyor
Zaten tüm acılar öyle değilmidir? Hiç geçmeyecek gibi gelir, ama birgün hepsi geçer : )
Bende geçen hafta boşandım bu duyguları çok iyi biliyorum, boşanmayı ben istediğim halde duygusal olarak insan çok etkileniyor.
Ama şimdi oh çok şükür ki, boşandım diyorum. Mantığınıza uyan boşanmak ise vazgeçmeyin, pişman olmazsınız.

Anlasmalimiydi

Yurtdışında benim adıma fatura borcu gelmiş, borç icraya gitmiş, avukat boşanırsannbu borçtan kurtulma ihtimalin var diyince oda anlaşmalı boşanmaya mecbur kaldı. Yoksa senelerce sürebilirdi.
Vay be şansa bak ben de zor oldu ama anlaşmalı olacak inşallah..peki davayı nasıl açtın mahkemeye gidip naptın biraz anlatirmisin canm

Oooo. Bunlar muhteşemdi ..takipçisiyim kitaplarını okuyorum ve yolumu çizmemde çok.yardımcı oldu ama bu sözler süperdi iki üç kez okudum saol canim
Aynen canım böyle sözler insana çok iyi geliyor en azından sürecin normal olduğunu ve zamanla geçecek olduğunu anlamış oluyoruz...
Gelecekteki huzurumuz için duygusallığımıza yenilmeden güçlü ve kararlı olmalıyız

Ay harikasın kesinlikle öyle...bende normal ve olması gerekenleri yaşıyorum...tek teselli birgün senin gibi iyiki diyecek olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…