- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
ben avukata gittim,vekalet verdim.onlar hallettiler.ben mahkemeye gitmedim yani.duruşmalara da gitmicem.avukatım gidicekCanım hakkından hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun..napmalıyım mahkemeye giderken orda ne ile karşılaşıyoruz dilekçeyi verip cikiyormuyuz oyle
çocuk var mıCanım hakkından hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun..napmalıyım mahkemeye giderken orda ne ile karşılaşıyoruz dilekçeyi verip cikiyormuyuz oyle
Merak etmeyin o sevgide zamanla geçecektir, öyle kolay içinizden atmayı beklemeyin sadece zaman ve sabır...Geçmiş konularıma bakarsanız zahmet olmazsa...tam tersi sevgi bitmedi yaptıkları beni bitirdi
Yok çok şükürçocuk var mı
tazminat vs istemiceksen avukat tutmaya da gerek yok sanki.ama yine de barodan bir fikir alın.Yok çok şükür
İnşallah herşey güzel olurMerak etmeyin o sevgide zamanla geçecektir, öyle kolay içinizden atmayı beklemeyin sadece zaman ve sabır...
Zaten tüm acılar öyle değilmidir? Hiç geçmeyecek gibi gelir, ama birgün hepsi geçer : )İnşallah herşey güzel olurhiç geçmeyecek gibi duruyor
AnlasmalimiydiZaten tüm acılar öyle değilmidir? Hiç geçmeyecek gibi gelir, ama birgün hepsi geçer : )
Bende geçen hafta boşandım bu duyguları çok iyi biliyorum, boşanmayı ben istediğim halde duygusal olarak insan çok etkileniyor.
Ama şimdi oh çok şükür ki, boşandım diyorum. Mantığınıza uyan boşanmak ise vazgeçmeyin, pişman olmazsınız.
Oooo. Bunlar muhteşemdi ..takipçisiyim kitaplarını okuyorum ve yolumu çizmemde çok.yardımcı oldu ama bu sözler süperdi iki üç kez okudum saol canim
İnşallah canım öyle mi düşünüyosunHayırlı olsun :) mutlu günlere az kaldı.
Yurtdışında benim adıma fatura borcu gelmiş, borç icraya gitmiş, avukat boşanırsannbu borçtan kurtulma ihtimalin var diyince oda anlaşmalı boşanmaya mecbur kaldı. Yoksa senelerce sürebilirdi.Anlasmalimiydi
Aşk,sevgi herşey değildir. Mutlu olmadığı,karşısındaki karaktersiz,yalancı olduğu sürece o sevgiden hayır gelir mi?seviyorsan bitirme bu evliliği.
Vay be şansa bak ben de zor oldu ama anlaşmalı olacak inşallah..peki davayı nasıl açtın mahkemeye gidip naptın biraz anlatirmisin canmYurtdışında benim adıma fatura borcu gelmiş, borç icraya gitmiş, avukat boşanırsannbu borçtan kurtulma ihtimalin var diyince oda anlaşmalı boşanmaya mecbur kaldı. Yoksa senelerce sürebilirdi.
Aynen canım böyle sözler insana çok iyi geliyor en azından sürecin normal olduğunu ve zamanla geçecek olduğunu anlamış oluyoruz...Oooo. Bunlar muhteşemdi ..takipçisiyim kitaplarını okuyorum ve yolumu çizmemde çok.yardımcı oldu ama bu sözler süperdi iki üç kez okudum saol canim
Bravo aynen içimi yazdınız resmen elinize sağlıkAşk,sevgi herşey değildir. Mutlu olmadığı,karşısındaki karaktersiz,yalancı olduğu sürece o sevgiden hayır gelir mi?
Boşan konu sahibi,herşey gönlünce olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Bravo aynen içimi yazdınız resmen elinize sağlık
Evet öyle olacak. Esaretlerden kurtulmak gerek.İnşallah canım öyle mi düşünüyosun
Ay harikasın kesinlikle öyle...bende normal ve olması gerekenleri yaşıyorum...tek teselli birgün senin gibi iyiki diyecek olmamAynen canım böyle sözler insana çok iyi geliyor en azından sürecin normal olduğunu ve zamanla geçecek olduğunu anlamış oluyoruz...
Gelecekteki huzurumuz için duygusallığımıza yenilmeden güçlü ve kararlı olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?