Sonunda gidiyorum mahkemeye....

Vay be şansa bak ben de zor oldu ama anlaşmalı olacak inşallah..peki davayı nasıl açtın mahkemeye gidip naptın biraz anlatirmisin canm
Aynen çok dua ettim çok şükür kabul oldu.
Ben dilekçemi 9 ay önce verdim, sonrasında böyle bi olay oldu anlaşmalıya razı olunca anlaşmalı protokol imzaladık ve orada çalışan kuzenimin yardımıyla duruşması olan hakime hanımın zamanı olduğunu söyledi ve tüm işleri o kuzen sayesinde hızlandırdık ve bir hafta içinde herşey çok şükür bitti.

Valla ben nerde napıyor bilmiyorum şuan ya kız avında gırtlağa kadar borçla bulursa ya aç sürünüyor yada acı çekip kuyruğu dik tutuyor mahkeme günü gelir inşallah imzaladı ama sağı solu belli olmaz onun...bu sessizlik pek hayra alamet değil hadi hayırlısı

Ay harikasın kesinlikle öyle...bende normal ve olması gerekenleri yaşıyorum...tek teselli birgün senin gibi iyiki diyecek olmam
Aynen iyiki diyeceğimi bildiğim için zor olsada kararımdan dönmedim, eğer sende eminsen salın duygusallığına yenilme canım o duruşma günü insan çok tuhaf oluyur hep eski güzel anılar akıla geliyor hatamı acaba yapıyorum diye düşünüp duruyordum.
Bu yüzden güçlü olmalısın

Kesinlikle onu görünce bu kadar güçlü olan ben dayanamaz ağlarım ya da vazgeçerim diye çok korkuyorum ...Hele o günün psikolojisi düşünemiyorum ...nasıl güçlü kaldın nasıl başardın

İnşaallah kolaylıkla özgürlüğüne kavuşursun canım : )

Kesinlikle onu görünce bu kadar güçlü olan ben dayanamaz ağlarım ya da vazgeçerim diye çok korkuyorum ...Hele o günün psikolojisi düşünemiyorum ...nasıl güçlü kaldın nasıl başardın
Bende güçlü kalmadım ki, gözlerim doldu hatta bazı zaman gözleriöden yaşlar aktı ama ona belli etmedim uzak kaldım. Zaten oda duygusaldı gözleri doluyordu çünkü hiç boşanmayı istemiyordu. Her neyse işte duygularını kesinlikle belli etme dayanamam diyorsan mümkün olduğunca pndan uzak dur.

Ben durudam da o duracak mi bakalım ..yine kedi gibi yanaşıp bize ayrılık yakışmadı masallarına girecek uğraşacak uff çok zor be

Hakim ne soruyor canım bide

İyi geldiysem ne mutlu bana : ))
Korkma herşey birgün yoluna girecek şimdilik acını doyasıya yaşa, sabahlara kadar ağla dur, aşkın acısı bile güzel tadını çıkar : ))
Canım benm çok saol iyiki okudun derdimi saol ...İnşallah sende güzel yuvalar kurup çocuklarını seversin...sıkılırsam sana özelden yazsbilirmiyim

Canım benm çok saol iyiki okudun derdimi saol ...İnşallah sende güzel yuvalar kurup çocuklarını seversin...sıkılırsam sana özelden yazsbilirmiyim
Tabiki yazabilirsin : ) biraz olsun acını hafifletebilirsem derdine derman olursam bende çok sevinirim.
Çünkü ayrılmanın nasıl zorlu sancılı bir süreç olduğunu ancak yaşayan bilir...

Tabiki yazabilirsin : ) biraz olsun acını hafifletebilirsem derdine derman olursam bende çok sevinirim.
Çünkü ayrılmanın nasıl zorlu sancılı bir süreç olduğunu ancak yaşayan bilir...
Saol canım bunu bilmek bile yetti...aynen eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar....

Önceki konularınızı okumadan önce şunu söyleyim ben de eşimle yaşadıklarımdan dolayı çıkmaza çok girdim. Avukatla görüştüm bitti bu il dedim evi terkedip annemlerde kaldım 2 ay ve neler neler... Tıpkı sizin şu an olduğunuz noktaya çok gelip gittim. Seviyorum ama artık olanlara dayanamıyorum deyip çok ayrılık kararı aldım. Her seferinde eşim bir şekilde ikna etti beni ayrılmamaya. Siz ne yaşadınız bilmiyorum ama ben şiddet hakaret yalan dolan hepsini yaşadım. Bitirmem için onca sebep vardı anlayacağınız. Sevmemi haketmese de seviyordum tıpkı sizin gibi. Sonuç boşanmadım ama çocuğum da vardı sizden farklı olarak. Tamamen çocuğa suç atamam çocuktan dolayı vazgeçtim diyemem ama şans verdim evliliğime. Şu anda yine sinir ettiği şeyler oluyor ama iyi ki bitmemiş diye de düşünüyorum. Allah pişman etmesin kararımdan dolayı.
Ne kadar oldu siz evleneli? Bazen evliliklerin oturması zaman alır diyorlar. Elinizden gelen her şeyi yaptınız mı? O zaman rahat olur insan diyorlar. Kararınız kesin ise şunu da belirteyim bir arkadaşımın boşanma davasında yanındaydım. En iyi dostum sürekli devam eden aldatılma şiddet üzerine ayrılma kararı almıştı. Üstelik deli gibi aşıktı kocasına. Dava sırasında heyecandan zır zır titriyordu. Arada ağlıyordu falan. Şu anda ikinci evliliği, iki tane evladı var ve iyi ki ayrılmışım hiçbir şeye değmezmiş diyor. Sevgi zamanla körelir, siz size ait olanı merak edersiniz, zamanla bu da kalmaz. Eşinize gelirsek mahkeme noktasına varınca iş o dik kuyruğu iner diye düşünüyorum. O da seviyorsa ayrılmamak adına size sözler verip ikna etmeye çalışacaktır. Bu noktada da sizin kararınıza bakar her şey. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Çok üzüldüm inanın. Belki boşanmadım ama şu an hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum...

Allah yardimcin olsun canim. Geciyo, zamanla butun bu cektigin acilari unutuyosun bile hemde. Guclu ol, sana sahip cikmak yerine gururuna sahip cikan adamla zaten olmaz, biliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…