- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
Amin inşallah canım ....bunun ben ne yaptım diyeceği bir evliliğim olsun :)Hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım çok mutlu olursunuz. :)
Aynen çok dua ettim çok şükür kabul oldu.Vay be şansa bak ben de zor oldu ama anlaşmalı olacak inşallah..peki davayı nasıl açtın mahkemeye gidip naptın biraz anlatirmisin canm
Valla ben nerde napıyor bilmiyorum şuan ya kız avında gırtlağa kadar borçla bulursa ya aç sürünüyor yada acı çekip kuyruğu dik tutuyor mahkeme günü gelir inşallah imzaladı ama sağı solu belli olmaz onun...bu sessizlik pek hayra alamet değil hadi hayırlısıAynen çok dua ettim çok şükür kabul oldu.
Ben dilekçemi 9 ay önce verdim, sonrasında böyle bi olay oldu anlaşmalıya razı olunca anlaşmalı protokol imzaladık ve orada çalışan kuzenimin yardımıyla duruşması olan hakime hanımın zamanı olduğunu söyledi ve tüm işleri o kuzen sayesinde hızlandırdık ve bir hafta içinde herşey çok şükür bitti.
Aynen iyiki diyeceğimi bildiğim için zor olsada kararımdan dönmedim, eğer sende eminsen salın duygusallığına yenilme canım o duruşma günü insan çok tuhaf oluyur hep eski güzel anılar akıla geliyor hatamı acaba yapıyorum diye düşünüp duruyordum.Ay harikasın kesinlikle öyle...bende normal ve olması gerekenleri yaşıyorum...tek teselli birgün senin gibi iyiki diyecek olmam
Kesinlikle onu görünce bu kadar güçlü olan ben dayanamaz ağlarım ya da vazgeçerim diye çok korkuyorum ...Hele o günün psikolojisi düşünemiyorum ...nasıl güçlü kaldın nasıl başardınAynen iyiki diyeceğimi bildiğim için zor olsada kararımdan dönmedim, eğer sende eminsen salın duygusallığına yenilme canım o duruşma günü insan çok tuhaf oluyur hep eski güzel anılar akıla geliyor hatamı acaba yapıyorum diye düşünüp duruyordum.
Bu yüzden güçlü olmalısın
İnşaallah kolaylıkla özgürlüğüne kavuşursun canım : )Valla ben nerde napıyor bilmiyorum şuan ya kız avında gırtlağa kadar borçla bulursa ya aç sürünüyor yada acı çekip kuyruğu dik tutuyor mahkeme günü gelir inşallah imzaladı ama sağı solu belli olmaz onun...bu sessizlik pek hayra alamet değil hadi hayırlısı
Çok iyi geldin bana ya çok teşekkür ederim ...İnşaallah kolaylıkla özgürlüğüne kavuşursun canım : )
Bende güçlü kalmadım ki, gözlerim doldu hatta bazı zaman gözleriöden yaşlar aktı ama ona belli etmedim uzak kaldım. Zaten oda duygusaldı gözleri doluyordu çünkü hiç boşanmayı istemiyordu. Her neyse işte duygularını kesinlikle belli etme dayanamam diyorsan mümkün olduğunca pndan uzak dur.Kesinlikle onu görünce bu kadar güçlü olan ben dayanamaz ağlarım ya da vazgeçerim diye çok korkuyorum ...Hele o günün psikolojisi düşünemiyorum ...nasıl güçlü kaldın nasıl başardın
Ben durudam da o duracak mi bakalım ..yine kedi gibi yanaşıp bize ayrılık yakışmadı masallarına girecek uğraşacak uff çok zor beBende güçlü kalmadım ki, gözlerim doldu hatta bazı zaman gözleriöden yaşlar aktı ama ona belli etmedim uzak kaldım. Zaten oda duygusaldı gözleri doluyordu çünkü hiç boşanmayı istemiyordu. Her neyse işte duygularını kesinlikle belli etme dayanamam diyorsan mümkün olduğunca pndan uzak dur.
Hakim ne soruyor canım bideBende güçlü kalmadım ki, gözlerim doldu hatta bazı zaman gözleriöden yaşlar aktı ama ona belli etmedim uzak kaldım. Zaten oda duygusaldı gözleri doluyordu çünkü hiç boşanmayı istemiyordu. Her neyse işte duygularını kesinlikle belli etme dayanamam diyorsan mümkün olduğunca pndan uzak dur.
İyi geldiysem ne mutlu bana : ))Çok iyi geldin bana ya çok teşekkür ederim ...
Benimkide öyleydi çok yalvardı, zaten bu yüzden kararlı olmak zor oluyordu, boşver hiç taviz vermeBen durudam da o duracak mi bakalım ..yine kedi gibi yanaşıp bize ayrılık yakışmadı masallarına girecek uğraşacak uff çok zor be
Boşanmakta kararlı olup, olmadığımızı ve nafaka talep edip etmediğimizi vs...Hakim ne soruyor canım bide
Canım benm çok saol iyiki okudun derdimi saol ...İnşallah sende güzel yuvalar kurup çocuklarını seversin...sıkılırsam sana özelden yazsbilirmiyimİyi geldiysem ne mutlu bana : ))
Korkma herşey birgün yoluna girecek şimdilik acını doyasıya yaşa, sabahlara kadar ağla dur, aşkın acısı bile güzel tadını çıkar : ))
Tamam elimden geleni yapicam ..ama süpersin seni tebrik ederim..bu kadar güçlü olmana bayildimBenimkide öyleydi çok yalvardı, zaten bu yüzden kararlı olmak zor oluyordu, boşver hiç taviz verme
Tabiki yazabilirsin : ) biraz olsun acını hafifletebilirsem derdine derman olursam bende çok sevinirim.Canım benm çok saol iyiki okudun derdimi saol ...İnşallah sende güzel yuvalar kurup çocuklarını seversin...sıkılırsam sana özelden yazsbilirmiyim
Saol canım bunu bilmek bile yetti...aynen eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar....Tabiki yazabilirsin : ) biraz olsun acını hafifletebilirsem derdine derman olursam bende çok sevinirim.
Çünkü ayrılmanın nasıl zorlu sancılı bir süreç olduğunu ancak yaşayan bilir...
Mutlu ve huzurlu olmamız için güçlü olmak zorundayızTamam elimden geleni yapicam ..ama süpersin seni tebrik ederim..bu kadar güçlü olmana bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?