Sonunda gidiyorum mahkemeye....

merhabalar
kızlar aynı şeyleri yaşıyoruz, üstelik 19 aylık bir oğlum var. artık hakaretlere, suçlamalara, aldatılmaya dayanamayacağım. desteğinize ihtiyacım var. kişiliğimi öyle ezdi, öyle itti kaktı sindirdi ki, ayaklarımın üzerinde duramıyorum. başına gelen her kötü olayda beni suçladı, bana mal etti vs vs oğlumla bir hayat, sizce yapabilir miyim? oğlumu babasız büyütmek istemezdim ama kaç kere affettim dayanamıyorum.

Ben açtım.davamı canım bu omur torpusu şahıslar bir çekilsin ayak altından ...iyi yapmışsın canım dene bak olmazsa inan tüketme hayatini

Ben açtım bugün davamı inşallah senin içinde hayırlısı olsun canm

Önceliği oğluna değil kendine ver, sen mutlu huzurlu ve güçlü olasınki oğlunada yetebilesin... ailen arkandaysa yada maddi açıdan zorluk çekmeyeceksen, artık dayanamıyorum dediğin bir evlilikte can çekişme, biran önce yavaş yavaş içinde kabullenip kurtulmaya bak, inan tüm acıların zamanla dinecektir...
Bunu başarabilirsin sana gerekli olan biraz cesaret ve bir adım atmak gerisi zor olasada çorap söküğü gibi geliyor, yanlız değilsin bir senin başına gelmiyor güçlü olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…