Sonunda gidiyorum mahkemeye....

Allah yardimcin olsun canim. Geciyo, zamanla butun bu cektigin acilari unutuyosun bile hemde. Guclu ol, sana sahip cikmak yerine gururuna sahip cikan adamla zaten olmaz, biliyosun.
Aynen ya gerzek boyle liseli kafasıyla yaşayıp dursun bakalım ...gurur hemde bu kadar hatalı iken şaşırıyorum ona

Seni hatırlıyorum canım ....iyiki dileyebiliyorsan ne mutlu...Ben hata yapması yüzünden değil bir türlü kabul etmeyip düzelmemesi nedeniyle gidiyorum...değişmediği çaba sarf etmediği için gidiyorum hasta olduğu ve iyileşmek istemediği için gidiyorum demekki seninki hatasını anlıyor ne güzel ...ama benm geriye dönüşüm yok ...o boşluk sevmez şimdi 40 kişiyle ilişki boyutundadır geriye dönsede affetmem

Vicdanım rahat ama onu özlüyorum malesef severek ayrılıyorum.. geçecek biliyorum o yuzden mantığıma uyanı yapicam
ben de severek ayrıldım , çok zordu ama çok şükür ki simdi mutluyum. Pişman olmadım ayrıldım diye .
Verdiğin emeklere üzülüyorsun sadece , bu kadar çırpındım neden kurtaramadim evliliğimi diye üzülüyorsun .
Beni bu kadar seven adam annesi icin bizim guzel hayatımızın altını üstüne getirdi diye üzülüyorsun .
Bensiz nefes alamayan adam nasıl oldu da hic mücadele etmeyip sadece beni kolelestirme yolunu seçti diye düşüne düşüne kahroluyorsun.
Onu düzeltemezsin bacım olan sadece senin yasama sevincine olacak .

Sonunda bizde gidicez bugün mahkemeye. Hemde direkt boşaniyoruz. Cunku bundan 1 bucuk ay once anlasmali bsanma davasi acmistik ama sonradan gitmedik boşanmadık. Benim için cabalayan bir eş yok sürekli beni aldatmaya meyilli güvenim kalmadi o yuzden. Cok severek evlendik ama evlendikten sonra canavara dönustu köle gibi gormeye basladi beni. Istekleri hem artti yapmama ragmen begenilmedi hem sikayetleride artti aldatmasi ayrilmamiz hersey benim sucummuş gazino icki kari kiz ayagi hersey var. Allahim beni kurtariyor sukurler olsun.

Ilk zamanlar cok zor geciyor ama bilki gececek..
Degmeyen adamlar icin kendimizi heder ettik, kimsede kusura bakmasin dunyaya 1 kez geliyoruz.
Elinden geleni yaptiysan vicdanin rahatsa yol ver gitsin.
Bende ayrılıyorum bugün cok şükür. Aldatiliyorum diye post acmistim hani Allahim hepimizin yardimcisi olsun

Bende ayrılıyorum bugün cok şükür. Aldatiliyorum diye post acmistim hani Allahim hepimizin yardimcisi olsun

Amin canim aminn.
Herseyin hayirlisi olur insallah hepimiz icin.
Bizler cok cabaladik ayakta tutabilmek icin evlikiklerimizi, kiymet bilmeyenleri allaha havale ediyorum.
Hic uzulme bugunlerde gececek, cocuklarimizin basinda dimdik durucaz allahin izniyle.

Kaç yıllık evlisiniz. Vallahi tamda beni anlatiyorsunuz. Kaderdaşız Allahim yardimciniz olsun bende herseye ragmen sevgiyi atamadım 1 bucuk sene ugrastım seviyorum yeni evliyim bitmesin diye ama hic cabalamadi. Hayatima acı ustune acı yukledi.

Benim çocugum yok ve bunun icin sukrediyorum. Ha olsaydi yine başim gözum ustuneydi ama iyiki olmamis diyorum. Cunku baba olmayi hic haketmedi. Evlilikte sirf benim zorumla iteleye iteleye gitti. Pes ettim artik cunku tukendim

Benim çocugum yok ve bunun icin sukrediyorum. Ha olsaydi yine başim gözum ustuneydi ama iyiki olmamis diyorum. Cunku baba olmayi hic haketmedi. Evlilikte sirf benim zorumla iteleye iteleye gitti. Pes ettim artik cunku tukendim

O halde daha cabuk toparlanirsin.
Boyle bir evlilige dedigin gibi iyikide olmamis.
Icindeki duygunun sevgi olduguna eminmisin?
Insan kendine bunlari yasatan birini nasil sever, bagimlilik duygusu saniyorumki poff bilemiyorum.
Bildigim tek sey dert kupu degiliz, kimseninde kolesi degiliz..

Benim hayatımın aynısını yazdınız şuan. Şoklar icindeyim. Tek kelimeyle aynı

Hem konusmadigi kadin kalmadi. Namuslusundan namussuzuna kadar hemde yaptiklarindan beni sorumlu tutuyor bu raddeye gelmemizin sebebi sensin diye. Duzelir mi diye baktikca daha da bozuldu. Oyleki baskalarinin ailesinide mahvetmis dun ogrendim. 9 yildir Evli olan En yakin arkadasini bi kadinla tanistiriyor 4 senedir iliskileri varmis kadinla arkadasinin karisi anlatti. Senin kocan sayesinde oldu bunlar cok ahimi aldi diye. Ben inan olsun boyle bi adamla evli kaldigim icin igrendim o an. Hayati berbat ama disardan dinli imanli gorunuyor hepsi. Malesef din iman toz duman. Allahim beni kurtaricak insallah

Ah canım ya aynen öyle resmen beni yazmışsın çaba yok olmayan gururunu bana gösteriyor gereksiz ...umrumda değil beni soğutup germekten başka bir şeye yaramıyor bu sessizliği

Yarabbim hepinizin eşlerindeki sorun benimkinde toplanmış düşünün beni...aynen öyle kendilerine es değil köle arıyolar ...çaba yok mücadele yok ...defolup gitsinler üzülme ..dertlenmek istersen yaz dertleselim

Kesinlikle aynı ben seviyorum aşarız deneriz geçer dedim ama yok resmen omur torpusu bunlar...bırak yol ver giden bizden gidiyor mecburmuyum

Kesinlikle öyle biz dert küpü değiliz kimsenin acı ağlama duvarı değiliz BEN DE 1,5 yıllık evliyim ve çocuğum yok inşallah herşey güzel olacak

Rabbim yardımcın olsun canım at kapıya benm gibi aç davani

Herşey çok daha güzel olucak..
İlk günler olduğu için böyle diyorsun.
Gün gelicek iyiki diyeceksin ..
Daha fazla zaman kaybetmediğine şükret.

Haketmiyor sevgini ve çabanı demek ki. Böyle şeyler tek taraflı olunca bir yerde tükeniyor insan. Bundan sonra kalbine göm sevgini o zaman ve yapman gerekeni yap. Tüketmesine izin verme seni. İnşallah her şey gönlünce olur.
Benimkine gelince hatasını anladığını pek sanmıyorum ama yeniden aynı şeyleri yaparsa geleceği noktayı bildiği için yapmıyor diyelim. Senden farkım arada çocuk vardı ve şans vermem gerekiyor diye düşündüm. Çocuk da yokken hayatına yemiz bir sayfa aç inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…